در 15 آگوست، صندوق بینالمللی پول (IMF) گزارشی با عنوان «افزایش انتشار کربن به دلیل هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال و تأثیر سیاستهای مالیاتی» منتشر کرد که در آن خواستار افزایش قابل توجه مالیات بر برق بر استخراجکنندگان ارزهای دیجیتال و مراکز داده هوش مصنوعی شد. مصنوعی بود
صندوق بینالمللی پول معتقد است که مالیات پیشنهادی میتواند انگیزههای شرکتها را برای اتخاذ شیوههای پایدارتر افزایش دهد و این صنایع را با اهداف کاهش کربن جهانی هماهنگ کند.
در این گزارش، صندوق بینالمللی پول مالیات 0.047 دلاری را برای هر کیلووات ساعت برای کاهش انتشار کربن در صنعت استخراج ارزهای دیجیتال پیشنهاد کرده است. اگر تأثیر آلودگی هوا بر سلامت محلی را نیز در نظر بگیریم، نرخ مالیات به 0.089 دلار افزایش می یابد که معادل 85 درصد افزایش هزینه برق برای معدنچیان است.
صندوق بین المللی پول اعلام کرد:
این مالیات می تواند سالانه 5.2 میلیارد دلار درآمد دولت ایجاد کند و انتشار کربن سالانه را تا 100 میلیون تن (معادل کربن تولید شده در بلژیک) کاهش دهد.
این گزارش همچنین پیشنهاد کرده است که مالیات 0.032 دلار برای هر کیلووات ساعت بر مراکز داده هوش مصنوعی اعمال شود. این نرخ پایین به این دلیل است که این مراکز مکان هایی را با منابع برق سازگارتر با محیط زیست انتخاب می کنند.
بر اساس این گزارش، در سال 2022، مناطق مذکور حدود 2 درصد از تقاضای جهانی برق را به خود اختصاص داده اند و پیش بینی می شود این رقم تا سال 2025 به 3.5 درصد برسد که بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، این میزان معادل مصرف فعلی برق است. در ژاپن، پنجمین مصرف کننده برق در جهان است.
در مقابل، رهبران این مناطق با انتقاد شدید به این گزارش پاسخ دادند. دانیل پتن، تحلیلگر محیط زیست بیت کوین، گزارش صندوق بین المللی پول را گمراه کننده و ضعیف توصیف کرد. او همچنین تاکید کرد که گزارش صندوق بینالمللی پول تفاوتهای بین مراکز داده هوش مصنوعی و مراکز استخراج ارزهای دیجیتال را نادیده گرفته است.
وی خاطرنشان کرد که میزان انتشار کربن در فرآیند استخراج بیت کوین در طول سال ها افزایش نیافته است، اما در زمینه هوش مصنوعی این موضوع صادق نیست.
در سال های اخیر، برخی از کشورها مانند ونزوئلا و ایران استخراج ارزهای دیجیتال را به دلیل مسائل انرژی ممنوع کرده اند. با این حال، ماینرهای امروزی به دنبال راه های پایدار و کارآمد برای استخراج بیت کوین هستند و برخی از آنها از انرژی اضافی یا هدر رفته استفاده می کنند.
گزارش ژانویه Coinshares نیز این رویکرد را تایید می کند. در این گزارش تاکید شده است که ماینرهای بیت کوین دائما به دنبال مقرون به صرفه ترین منابع انرژی هستند. این بخش اغلب از انرژی های جذب شده استفاده می کند که نمی توان از آنها در شبکه برق استفاده کرد.
در نتیجه، استفاده از برق پایدار در عملیات استخراج بیت کوین به یک روند رو به رشد تبدیل شده است. پاتون در گزارش قبلی خود تخمین زد که حدود 52.6 درصد از انرژی مصرف شده توسط عملیات استخراج بیت کوین از منابع تجدیدپذیر تامین می شود.
این رقم بالاتر از استفاده از انرژی پایدار در صنعت مالی است که 40 درصد برآورد شده است.
]
منبع خبر: https://ramzarz.news/news/105678/