رئیس مرکز بنگاه ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: بر اساس ماده 10 قانون جهش به تولید دانش بنیان، در مواردی که بخش خصوصی می تواند فعالیت کند، بخش دولتی. ممنوع است. برای مشارکت در این حوزه
به گزارش ای بی اس نیوزرویداد “آشنایی با قوانین جدید دانش بنیان، حمایت های مالیاتی و تسهیلات صندوق نوآوری” با حضور نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل نوآوری اتاق تهران برگزار شد. مرکز و گروهی از فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری.
در این نشست سحر بنکدارپور، رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران با اشاره به برگزاری رویدادهای این مرکز در راستای ارائه خدمات به فعالان عرصه فناوری و نوآوری
وی بیان کرد: با توجه به نیاز مبرم فضای استارت آپ و دانش به تعدیل و تطبیق مقررات با شرایط فعلی، حذف مقررات زائد و مقررات پویا، این نشست بستری برای بررسی چالش های کسب و کارهای دانش بنیان با مقررات موجود است. آنها را از توانایی های فعلی قوانین حاکم بر این منطقه بیشتر آگاه کنید.
در این جلسه رضا اسدی فرد، رئیس مرکز بنگاه ها و موسسات دانش بنیان زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سخنانی با اشاره به ماده 11 قانون جهش تولید دانش بنیان یادآور شد: بر اساس در این ماده قانون حمایت از فعالیتهای دانشبنیان تسری مییابد و تنها شرکتهای دانشبنیان خصوصی مشمول حمایتهای مرتبط با این قانون نیستند.
وی تصریح کرد: بر اساس ماده 10 قانون جهش تولید دانش بنیان در مواردی که بخش خصوصی می تواند فعالیت کند، بخش دولتی از حضور در این حوزه منع می شود.
بانکدارپور همچنین از امکان ثبت طرح های تحقیق و توسعه شرکت های دانش بنیان در سامانه اعتبار مالیاتی خبر داد و تصریح کرد: هزینه اجرای این طرح ها به سازمان مالیاتی اعلام و از مالیات نهایی شرکت صاحب طرح کسر می شود. ، او گفت. توجه داشته باشید: این طرح ها پس از تصویب، هزینه اجرای آن ها پرداخت می شود، هر ساله دو نوبت فراخوان ثبت طرح های پژوهشی و توسعه ای اعلام می شود و فراخوان دوم در آبان ماه سال جاری راه اندازی و اعلام می شود.
علی شجاع مرادی، کارشناس مرکز بنگاه ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این جلسه توضیحاتی را در خصوص حمایت های مالی در اکوسیستم دانش بنیان ارائه کرد.
وی همچنین موضوعات مربوط به هزینه های پروژه های تحقیق و توسعه دانش بنیان و فرآیند ارزیابی مرتبط را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، در ادامه این نشست روح الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و بازاریابی صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص روش های تامین مالی کسب و کار دانش بنیان از این صندوق توضیحاتی ارائه کرد و یادآور شد: طی سال جاری، اعتباری بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان برای تسهیلات قرض الحسنه به کسب و کارهای دانش بنیان تا سقف 3 میلیارد تومان تصویب شد و کسب و کارهای دانش بنیان برای بهره مندی از این تسهیلات به بانک های عامل ارائه می شوند. .
ذوالفقاری همچنین ارائه ضمانت نامه های گمرکی و انواع ضمانت نامه های صندوق نوآوری و شکوفایی را از دیگر خدمات این صندوق دانست و اعلام کرد به زودی شرکت های سرمایه گذاری بانکی برای تامین مالی بنگاه های اقتصادی مبتنی بر دانش از طریق انواع قراردادهای مشارکتی ایجاد می شود.
انتهای پیام