به منظور جذب نقدینگی در بخش تولید؛
وی ادامه داد: ساختار قیمت برق در دولت قبل اصلاحاتی داشته است که مفید بوده است، اما این اصلاح قیمت باید ادامه یابد. در حال حاضر بدهی صنعت برق حدود 45 هزار میلیارد تومان است و بین قیمت تمام شده هر کیلووات ساعت و گردش مالی نهایی تفاوت قابل توجهی وجود دارد.
absnews
یک کارشناس صنعت برق گفت: انتشار اوراق با سود با سررسید معقول به شرط ترغیب مردم در جهت سودآوری پروژه می تواند بهترین ابزار برای رونق صنعت برق باشد.
به گفته این کارشناس صنعت برق، پس از تغییر تعرفه فروش برق به مشترکان، انتشار اوراق با سررسید مناسب و معقول می تواند از طریق سرمایه های مردمی که بخش قابل توجهی از آن را نقدینگی بلاتکلیف تشکیل می دهد، سرمایه را به سمت بخش تولید جذب کند. .
آهنگری افزود: بر اساس مصوبه شورای اسلامی، شرکت های برق می توانند تا سقف 5 هزار میلیارد تومان با دولت تسویه حساب کنند. این رقم می تواند بخشی از بدهی شرکت های برق را تسویه کند.
وی با بیان اینکه لازم است دولت برای جذب و تشویق سرمایه های مردم برنامه تبیین و توجیهی مطلوبی در نظر بگیرد، تصریح کرد: رسانه ها و بازوهای تبیینی می توانند در این حوزه نقش آفرینی کنند. مردم باید با ابعاد مختلف یک پروژه آشنا باشند و متقاعد شوند که در مرحله بعد روی آن سرمایه گذاری کنند. در این مورد، آنها احتمالاً بازارهای باثبات تعریف شده توسط دولت را به بازارهای کاذب و متلاطم ترجیح می دهند.
علیرضا آهنگری کارشناس صنعت برق در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه با ارزیابی بازار طلا و ارز می توان گفت که نقدینگی در دسترس مردم بالاست، گفت: دولت ها بودند. همیشه در هدایت جریان نقدینگی به بخش تولیدی موفق نیست. البته این نقص به مشکل حاشیه سود بالای کارگزاری مربوط می شود. صنعت برق یکی از کم سودترین صنایع کشور است و به دلیل عدم وجود اقتصاد جذاب تولید برق برای بخش خصوصی، تزریق سرمایه به این حوزه بسیار مشکل است.