اخبار سیاسی روز

انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی زود آغاز شد

تحلیلگران سیاسی بر این باورند که هرکس در انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی پیروز شود، بدون شک این انتخابات تاثیر زیادی بر جامعه و پیشرفت کشور به سمت دموکراسی خواهد گذاشت.

به گزارش روز شنبه ای بی اس نیوز، لی جائه میونگ از حزب حاکم دموکرات و یون سوک یول از حزب محافظه کار از جمله نامزدهای این انتخابات هستند. نظرسنجی ها نشان می دهد که لی و یون در رقابت تنگاتنگی هستند.

لی در شعارهای تبلیغاتی خود توسعه اقتصادی را یکی از اهداف اصلی سیاست داخلی و توسعه همکاری چین و کره جنوبی را از اولویت های سیاست خارجی خود قرار داده است.

کارشناسان سیاسی می گویند انتخابات ریاست جمهوری در کره جنوبی در شرایطی که اقتصاد جهانی از جمله کره جنوبی به دلیل شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی مواجه است، از اهمیت بالایی برخوردار است.

در پایان، اکنون می‌توانیم منتظر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری در کره جنوبی باشیم تا ببینیم آیا یک انتخابات موفق می‌تواند پیامدهای اقتصادی بر اپیدمی جهانی کرونا، شکاف عمیق طبقاتی بین غنی و فقیر، مسکن ارزان‌تر و کاهش جمعیت داشته باشد یا خیر. این کشور در عرصه داخلی غلبه خواهد کرد و در سیاست خارجی خود نسبت به اتحاد دو کره، مسیر همکاری با چین، آمریکا و ژاپن تغییراتی ایجاد خواهد کرد.

بر اساس نظرسنجی ها، هر یک از نامزدهای ریاست جمهوری این کشور تقریباً 35 تا 40 درصد آرا را به دست خواهند آورد.

کارشناسان بر این باورند که افزایش روزافزون مبتلایان به تاج گذاری امیکرون در حال حاضر روند انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی را تحت الشعاع قرار داده است.

کارشناسان روابط بین الملل معتقدند هر نامزدی که موفق به ریاست جمهوری کره جنوبی شود، به دلیل رویکردش به مشکلات اقتصادی پیش روی این کشور و توازن سیاست خارجی سئول در روابط چین و آمریکا، رویکرد آن به درگیری در دریای چین جنوبی است. همکاری با ژاپن و اتحاد دو کره منجر به تغییرات شگرفی در روند داخلی و خارجی این کشور خواهد شد.

یون متعهد شد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی، حمایت از بازار را در راس برنامه سیاست داخلی خود قرار دهد و روابط با ژاپن و ایالات متحده را در راس سیاست خارجی خود قرار دهد.

از جمله موضوعاتی که در انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی مورد توجه قرار گرفت، پاکسازی سیاست های قطبی، مبارزه با فساد، مبارزه با افزایش شدید قیمت املاک و افزایش نابرابری است که چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا را گرفتار کرده است.

کاهش نرخ زاد و ولد و عدم تمایل زوج های جوان به بچه دار شدن از دیگر مشکلات کره جنوبی است که تا سال 2050 بیشترین تعداد سالمندان را در جهان خواهد داشت.

نگاهی به توسعه کشور در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار کره جنوبی در سال‌های اخیر در انتخابات ریاست‌جمهوری (۲۰۱۷)، محلی (۲۰۱۸) و پارلمانی (۲۰۲۰) شکست خورده است، بدون اینکه با چالش مهمی مواجه شود.

مردم کره جنوبی امروز برای انتخاب رئیس جمهور جدید خود به پای صندوق های رای می روند.

بر اساس این گزارش، رای دهندگان در حال انتخاب جایگزینی برای رئیس جمهور لیبرال مون جائه این هستند که به دلیل محدودیت زمانی قادر به کاندیداتوری نیست.

در حال حاضر بیش از 800000 نفر از مردم کره جنوبی به دلیل بیماری عروق کرونر قلب در قرنطینه هستند و بیش از 800 نفر به دلیل این بیماری در بیمارستان بستری شده اند. مقامات کره جنوبی همچنین تدابیری اندیشیده اند تا از نامزدی افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب برای ریاست جمهوری جلوگیری کنند.

چالش بزرگ دیگری که برنده ریاست جمهوری کره جنوبی با آن مواجه است، موضوع قیمت مسکن است که از سال 2017 تقریباً 100 درصد افزایش یافته است، در حالی که روند دستمزد در این کشور تغییر چندانی نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *