محمدجواد عامری وی در گفت و گو با خبرنگار احزاب ای بی اس نیوز درباره مشارکت مردم در انتخابات گفت: اگر مقام معظم رهبری فرمودند که مشارکت مردم در دور اول انتخابات به اندازه دور دوم کم نبود، به این دلیل نیست که مردم حضور داشتند. مخالف یا دشمنی با نظام، اما شاید به این دلیل است که برخی افراد نسبت به شرکت در انتخابات حساسیت چندانی ندارند.
وی اضافه کرد: معمولا پروژه ها و برنامه های دولتی در سال آخر کار نتیجه می دهد و عده ای که مشکلات اقتصادی جدی دارند با دیدن آنها دوباره امید پیدا می کنند و در صحنه حاضر می شوند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران گفت: در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری هر دو نامزد تبلیغات و تولیدات بیشتری داشتند که باعث شد مردم پرشور در انتخابات شرکت کنند و اگر زمان بیشتری به این موضوع اختصاص می یافت مشارکت مردم در انتخابات نیز افزایش خواهد یافت. به همین نسبت افزایش یافت.
مردم از حوزه های مختلف قدردانی خود را از انقلاب نشان دادند
عامری بیان کرد: مردم ما در عرصه های مختلف از جمله شهادت سردار سلیمانی و شهادت آیت الله رئیسی نشان داده اند که برای انقلاب ارزش قائل هستند و چون خود را صاحب انقلاب می دانند حافظ و حافظ هستند و همیشه در صحنه انقلاب حضور دارند. صحنه ها، و در مورد انقلاب این گونه نیست و این گونه عرصه ها بی تفاوت است.
وی ادامه داد: برنامه های هر دو کاندیدا به گونه ای بود که با ادبیات خود راهکارهایی برای حل مشکلات مردم ارائه کردند و روند هر دو نامزد به گوش مردم رسید و در نهایت مردم به یک انتخاب رسیدند. .
این فعال سیاسی در ارزیابی از مهمترین اقدامات دولت چهاردهم به استدلال خود در قسمت اول مصاحبه در خصوص حضور مردم در پای صندوق های رای اشاره کرد و گفت: مردم یک سری مشکلات و دغدغه هایی دارند و به دنبال این هستند. پاسخ به مشکلات آنها و راه حل برای مشکلات آنها.
عامری تصریح کرد: موضوع معیشت یکی از اصلی ترین مشکلات مردم است و مهم ترین اقدامی که دولت جدید باید در نظر بگیرد حل مشکلات اقتصادی کشور است و اجازه نمی دهد مردم در زندگی خود با مشکلات و معضلات مواجه شوند.
اقدام اصلی رئیس جمهور توجه به معیشت مردم است
وی یکی از وظایف اصلی رئیس جمهور را باید توجه به معیشت مردم دانست و گفت: البته برای این امر باید با کشورهای همسایه ارتباط موثر برقرار کرد. دولت جدید باید دغدغه های مردم را در کار خود لحاظ کند و شاید بانک ها در این موضوع تاثیر زیادی داشته باشند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران افزود: بنابراین وظیفه اصلی بحث اقتصادی است. در کشور ما یک گروه از بازنشستگان داریم که به کار خود فکر می کنند، گروه دیگر معلمان هستند، قشر ارزشمندی که ممکن است به اندازه عملکرد معیشت خود درآمد نداشته باشند.
دولت جدید باید به دنبال مبارزه با فساد و تمرکز بر عدالت باشد.
عامری بیان کرد: دولت آینده باید به فکر رفع مشکلات، دغدغه ها و دغدغه های مردم باشد، تعامل خوبی در ادارات و سازمان های مختلف داشته باشد و همچنین مبارزه با فساد و عدالت را همواره در دستور کار قرار دهد زیرا مردم نشان داده اند که این دو موضوع بسیار مهم هستند. برای آنها مهم است.
وی با بیان اینکه دولت جدید باید برای حل مشکلات کشور راه حلی داشته باشد، گفت: دولت آقای مزیکیان نباید مانند دولت یازدهم و دوازدهم باشد که همه چیز را به دلخوشی آمریکا و برخی کشورها به غربی ها از ما بست.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: دولت باید کاری کند که از توان مردم، توان نخبگان و توانمندی های خوبی که در داخل کشور وجود دارد استفاده کند. از سوی دیگر باید با کشورهای دیگر مذاکره شود تا بتوانیم از ظرفیت های بین المللی استفاده کنیم، اما هیچ کدام نباید دیگری را به تعویق بیندازد.
امیری گفت: در دولت قبل دیدیم که همه کارها حتی احیای دریاچه ارومیه به این بستگی دارد که آمریکا به ما کمک کند یا نه. وی گفت: روزانه 700 نفر را بر اثر کرونا میکشیدیم و منتظر تایید FATF بودیم.
وی افزود: اما شهید رئیسی بدون انجام هیچ یک از این کارها با یک سری مذاکرات و برنامه ریزی دقیق توانست مسائل را حل کند و همچنین با عضویت در توافقات شانگهای و برجام گشایش های خوبی ایجاد شد و معتقدم که اگر رئیس جمهور منتخب بتواند از ظرفیت های خوبی که در دوران شهید رئیسی ایجاد شده استفاده کند، مردم ثمره آن را خواهند دید.
دولت با 1300 تلاش بدهی شهید رئیسی را پرداخت کرد
وی در آسیب شناسی جریان اصولگرایی در انتخابات چهاردهم گفت: برنامه ریزی دولت ها 4 سال است، عموما کارهای مربوط به رفاه مردم در سال آخر دولت تجلی پیدا می کند. آقای روحانی در دوره خود دولت را با بدهی 1300 یورویی تقریباً بیشتر از بودجه یک سال کشور به آیت الله رئیسی تحویل داد و از نظر تورم کشور با تورم 60 درصدی مواجه بود و همچنین وجود داشت. مشکلاتی در تولید خودرو و نیروگاه ها که با آن مواجه بودیم.
دبیرکل جمعیت ایثارگران گفت: شهید رئیسی مشکلاتی از جمله مسکن، فروش بالای نفت و سرمایه گذاری در صنایع مختلف را حل می کرد و ما از وجود آنها محروم بودیم.
و دیده نشد و عده ای نتوانستند حسنات شهید رئیسی را جمع بندی کنند.
مردم احساس می کردند که بین نیروهای انقلاب اختلاف است
امیری با تاکید بر اینکه این موارد مواردی بود که مردم نتوانستند کارهای خیر شهید رئیسی را از نظر معیشتی ببینند، گفت: دومین نکته قابل تاکید این است که تفرقه و اختلاف به هیچ وجه چندان خوشایند نیست. مردم این را نمی پسندیدند و معتقد بودند که بین نیروهای انقلاب اختلاف کمی وجود دارد که باید در کارهای بعدی به آن توجه شود.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: دولت یازدهم و دوازدهم با این همه عملکرد ضعیف و با اینکه لطمات زیادی هم به مردم و هم به اصلاح طلبان وارد کرد، واقعا مردم را مستاصل کرد، اما جناح اصلاح طلب تخریب های سنگینی را در مقابل این امر ایجاد کرده است. دولت و شخص آقای روحانی آنطور که به خودش اجازه داد چندین بیانیه حمایتی از آقای روحانی منتشر کند، این کار را نکردند.
به گزارش ای بی اس نیوز، مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه 24 تیرماه در سراسر کشور برگزار شد و مسعود بزیکیان با کسب 16 میلیون و 384 هزار و 403 رأی در مقابل 13 میلیون و 538 هزار و 179 رأی سعید جلیلی به عنوان نهمین رئیس جمهور انتخاب شد. جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد. توسط مردم
قرار است مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب 16 مردادماه در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب و جمعی از مسئولان نظام برگزار شود. 18 مرداد مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب در شورای اسلامی شهر برگزار می شود.