محمدرضا جولی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه میزان مصرف در بخش خانگی و تجاری نسبت به 10 روز گذشته 1.5 برابر شده است، گفت: طبیعتا این کسری باید در جای دیگری جبران شود چرا که تولید دیگری وجود ندارد. بنابراین باید محدودیت هایی از جمله راهی برای تامین سوخت کشور اعمال کنیم.
فولاد و پتروشیمی در اولویت اعمال محدودیت هستند
وی با بیان اینکه جبران این کسری گاز باید به این صورت انجام شود، گفت: اکنون بخشی از این کسری را از طریق مدیریت گازرسانی به سیمان صنعت جبران می کنیم به طوری که سوخت دوم که گازوئیل است را تحویل دادیم. سوخت، به این بخش برای اینکه تولید متوقف نشود، مقدار دیگر را با کنترل مصرف گاز نیروگاه ها کنترل می کنیم.
به گفته جولایی، شرکت گاز میزان نفت کوره مصرفی نیروگاه ها را تعیین نمی کند، اما وزارت نیرو می تواند برای جبران کاهش گاز از نیروگاه های دیگر استفاده کند یا گازوئیل و نفت کوره را به عنوان سوخت انتخاب کند. نیروگاه، بسته به نیاز برق آن.
انتهای پیام
تامین گاز دو سوم نیاز نیروگاه ها
وی با بیان اینکه شرکت ملی گاز اصراری به استفاده نیروگاه ها از سوخت گازوئیل ندارد، گفت: وزارت نیرو باید بر اساس نیاز خود تصمیم بگیرد، ما فقط محدودیت گاز اعمال می کنیم و در حال حاضر محدودیتی برای تخصیص گازوئیل وجود ندارد. وضعیت. ما نگران گازوئیل هم نیستیم، خودشان تصمیم بگیرند که می خواهند از گازوئیل استفاده کنند یا نه، ممکن است وزارت نیرو غیر از گاز اختصاص داده شده از سوی وزارت نفت به سوخت دیگری نیاز نداشته باشد و اگر کارخانه را تعطیل کند. برای مصرف محصول ضروری است.
مدیر دیسپاچ شرکت ملی گاز ایران افزود: در صورت نیاز مجدد، مقدار مشخصی را از طریق ذخیره سازی خط لوله تامین می کنیم و در صورت نیاز بیشتر باید مصرف واحدهای صنعتی را مدیریت کنیم.
جولایی با بیان اینکه اولویت اعمال محدودیت برای صنایع فولاد و پتروشیمی است و به جز این دو مورد موارد دیگری نیز وجود دارد که در صورت نیاز پس از هماهنگی با وزارت امنیت اقدام خواهیم کرد و گفت: میزان محدودیت ها بستگی دارد. در مورد افزایش مصرف داخلی و این تجاری است، پیش بینی همچنین حاکی از سرد شدن هوا در هفته آینده است و در صورت افزایش مصرف محدودیت ها آغاز می شود.
مدیر ملی پخش گاز ایران با بیان اینکه احتمال افزایش مصرف سوخت مایع نیروگاه ها وجود دارد، گفت: در مورد میزان مصرف در بخش ملی تصمیم گیری می شود، در حال حاضر مصرف ملی حدود 460 میلیون مترمکعب است که این میزان مصرف در بخش ملی است. یعنی بیش از 50 درصد به بخش خانگی و تجاری اختصاص دارد، طبیعتاً اگر میزان مصرف از این رقم بیشتر شود، محدودیت هایی اعمال می شود.
وی با اشاره به آخرین وضعیت تخصیص سوخت نیروگاهی کشور گفت: دو سوم نیاز نیروگاه ها از طریق گاز و یک سوم با سوخت مایع تامین می شود که بسته به ذخایری که داریم میزان سوخت مایع را کنترل می کنیم. نیروگاه ها
مدیر دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: در صورت عدم کاهش مصرف گاز خانگی و تجاری می توان گاز صنعتی را قطع کرد و محدودیت های بیشتری را برای نیروگاه های کشور اعمال کرد.