وی در خصوص سرمایه گذاری بیش از 23 میلیارد دلاری ایمیدرو در توسعه این بخش، گفت: امضای تفاهم نامه با بانک ملی ایران، زمینه مساعدی را برای رشد سرمایه گذاری ها، افزایش سرمایه در گردش و تامین مالی ایمیدرو فراهم می کند. واحدهای تابعه و تابعه
رئیس هیئت مدیره ایمیدرو همچنین گفت: این سازمان برای 14 بند راهبردی نیازمند سرمایه سند توسعه تدوین کرده است و بانک ملی قادر است در رشد و توسعه این بخش نقش آفرینی کند و از خروج ارز جلوگیری کند.
بر مزیت های نسبی کشور تأکید کنید. سیاست جدید بانک ملی
وی با تاکید بر اینکه برنامه فوق توسط وزارت اقتصاد کنترل می شود، افزود: بانک ملی نه تنها در پروژه های تولیدی، عمرانی و سرمایه در گردش نقش بیشتری خواهد داشت، بلکه در بخش صادرات نیز از امکانات مناسبی برای کمک به صنعت برخوردار است. و معدن.
جعفری افزود: ظرفیت تولید سالانه فسفات به 50 هزار تن می رسد اما برای تامین امنیت غذایی کشور باید به ظرفیت 350 هزار تن برسیم.
جعفری در مراسم امضای این دو سند همکاری با اشاره به زمینه اجرای تفاهم نامه های این ارگان با بانک های تجاری، صنعتی و معدنی گفت: ایمیدرو در سال های اخیر تلاش کرده تا نقدینگی شرکت های این بخش را جهت دهی کند. به سمت تولید و توسعه، ایجاد شرایط رونق و ایجاد اشتغال در معادن و صنایع معدنی.
ابوالفضل نجارزاده، رئیس بانک ملی ایران نیز توسعه تعاملات با بخش معدن و صنایع معدنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: با برنامههای جدید وزارت اقتصاد، این بانک از پیشینه سرمایهگذاری فاصله گرفته و بر فعالیتهایی تمرکز میکند که ارائه مزیت نسبی کشور در آن به دنبال، منجر می شود.
یونس سلمانی سرپرست معاونت هماهنگی و فضای کسب و کار وزارت امنیت کشور نیز خواستار توسعه همکاری های حوزه تولید و بانک ملی شد و گفت: پروژه های پیش رو بازدهی خوب و ریسک پایینی دارند و می توان تشخیص داد که این روابط به نفع هر دو طرف خواهد بود.
رئیس بانک ملی گفت: همچنین برنامه هایی برای کمک به کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه ملی و بین المللی داریم.
شعبه تخصصی معدن و صنایع معدنی بانک ملی
وی افزود: برای اثربخشی این برنامه نیازمند همکاری فکری بخش معدن و صنایع معدنی هستیم.
به گفته معاون امنیتی وزیر، ایمیدرو سرمایه گذاری 12 میلیارد دلاری را تا سال 1410 در نظر گرفته است که بخشی از آن در قالب این قراردادها محقق خواهد شد.
نجارزاده از راه اندازی شعبه تخصصی بانک ملی برای ارائه خدمات به بخش معدن و صنایع معدنی خبر داد.
وی با اشاره به اینکه «ارزش واردات» یکی از شاخص های اصلی توسعه اقلام استراتژیک است، افزود: واردات سالانه این اقلام یک تا 500 میلیون دلار است. همچنین توسعه بخش تولید پتاس و فسفات که جایگاه ارزشمندی در امنیت غذایی کشور دارد در همکاری بانکی انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری با بانک ملی ارتقای تولید و اشتغال می تواند گستره وسیع تری را در بر گیرد و امیدواریم با این تفاهم نامه نقش های جدیدی برای حوزه معدن و صنایع معدنی شکل بگیرد.
دو پروتکل همکاری بین وزارت امنیت و ایمیدرو با بانک ملی امضا شده است. هدف از امضای این تفاهم نامه کمک به احیای سرمایه گذاری، تامین مالی واحدها و پروژه های صنعتی و معدنی و حمایت از اشتغال در این حوزه است.
بر اساس اسناد امضا شده، اولین تفاهم نامه شامل 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات سرمایه ای است که از محل سپرده های شرکت های تابعه و وابسته ایمیدرو تامین می شود و هدف آن تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش است. تفاهم نامه دوم ارائه خدمات مالی از طریق کارگزاری این بانک به شرکت های این بخش در بورس است.