معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت مازندران با تاکید بر اینکه برنامه این اداره کل افزایش تولید ناخالص داخلی استان در سطح ملی است، گفت: برنامه رشد اقتصادی محل بهره وری و سرمایه گذاری در دستور کار ما قرار دارد. ما قصد داریم فرآیند سرمایه گذاری را به سمت رقابت پذیری سوق دهیم تا سهم ما در صادرات افزایش یابد. این مهم مستلزم تعامل با دانشگاه هاست.
وی در خصوص فعالیت مازندران در تولید فرآورده های لبنی خاطرنشان کرد: روزانه 2500 تن شیر در مازندران در استان تولید می شود و بیش از 300 واحد تولیدی در حوزه صنایع تبدیلی لبنیات در مازندران فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه اقلیم مازندران شرایط خاصی را برای محیط زیست ایجاد می کند از این رو در راه اندازی صنایع مادر با محدودیت های زیست محیطی مواجه هستیم، افزود: مازندران یکی از قطب های تولید صنایع سلولزی کشور است که 90 درصد کاغذ تحریر در آن تولید می شود. در مازندران
سمت معاون برنامه ریزی و هماهنگی مازندران گفت: مازندران رتبه اول ذخایر فلوئور و رتبه دوم زغال سنگ در کشور را دارد اما به دلیل ملاحظات زیست محیطی نتوانستیم از این توانایی ها بهره مند شویم.
این مقام مسئول با بیان اینکه سهم بخش بازرگانی در تولید ناخالص داخلی مازندران در سال جاری 19.7 درصد است، گفت: سهم صنعت مازندران 16.2 درصد و سهم معدن 2.1 درصد است.
ای بی اس نیوز/مازندران معاون صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه 19.7 درصد بخش بازرگانی از تولید ناخالص داخلی مازندران در سال جاری، گفت: سهم صنعت در مازندران 16.2 درصد و سهم معدن 2.1 درصد است.
فعالیت 100 تامین کننده خودرو در مازندران
جهانگیر بای لشکی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: استان مازندران با 4.1 درصد جمعیت کشور یکی از استان های پرتراکم است. ساحلی بودن این استان باعث شده در راه اندازی واحدهای صنعتی با محدودیت هایی مواجه شویم.
بای لشکی از تولید سالانه 35 هزار دستگاه خودرو پژو پارس توسط شرکت خودروسازی خزر بابل خبر داد و خاطرنشان کرد: این شرکت تولیدی رتبه چهارم تولید قطعه در شرکت های سایپا و ایران خودرو مازندران و حدود 100 قطعه ساز را دارد. استان.
انتهای پیام