تکنولوژی و فناوری

امروز در فضا: پرتاب ماموریت هیپارخوس

در 8 آگوست 1989، آژانس فضایی اروپا مأموریت هیپارکوس خود را پرتاب کرد. هیپارخوس صد هزار ستاره را پیدا کرد. این ماهواره به آرامی حول محور خود می چرخد ​​و بارها و بارها آسمان را در زوایای مختلف اسکن می کند.

هیپارکوس تا سال 1993 کار کرد. این اولین آزمایش فضایی بود که به اندازه گیری دقیق نجومی و اندازه گیری موقعیت اجرام آسمانی در آسمان اختصاص داشت. این ماهواره اندازه گیری با دقت بالایی از روشنایی ذاتی، حرکات مناسب و اختلاف منظر ستاره ها را امکان پذیر کرد و همچنین محاسبات بهتری از فواصل مماسی و سرعت آنها را ممکن ساخت.

هنگامی که داده‌های ماهواره‌ای با اندازه‌گیری‌های سرعت شعاعی از طیف‌سنجی ترکیب شدند، اخترفیزیکدانان سرانجام توانستند تمام شش کمیت مورد نیاز برای تعیین حرکات ستارگان را اندازه‌گیری کنند.

هیپارکوس

کاتالوگ Hipparchus با بیش از 118200 ستاره در سال 1997 منتشر شد. کاتالوگ Tycho با وضوح کمتر با بیش از 1 میلیون ستاره در همان زمان منتشر شد.

هیپارخوس زوایای بین ستارگان کاملاً مجزا را اندازه گرفت و درخشندگی آنها را که اغلب از رصدی به رصد دیگر متفاوت بود، ثبت کرد. هر ستاره انتخاب شده برای مطالعه حدود 100 بار در طول چهار سال بازدید شد.

منبع خبر: https://digiato.com/astronomy/esa-launched-its-hipparcos-mission

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *