یکی از اعضای جامعه روحانیت مبارز گفت: امام امت معیارهایی از جمله وفاداری، پرتلاش بودن، تعهد، ذکاوت و مهارت های لازم برای اداره کشور را برای انتخاب افراد شایسته در انتخابات بیان کردند. و قاطعانه معتقد بودند که «رأی ملت معیار ملت است»، درست مثل مردم. آنها در انتخاب افراد واجد شرایط بر اساس نظر خود و شناخت معیارها آزاد بودند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: استقامت بر احکام اسلام و احیای فرهنگ اسلامی در همه ابعاد زندگی مهم ترین رکن اندیشه امام خمینی (ره) بود. »
وی ادامه داد: شناخت اسلام امام خمینی (ره) و استقامت ایشان در تحقق نظام اسلامی در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دفاعی، خدماتی و مردمی از مهمترین ارکان در اندیشه امام خمینی (ره) بود ). امام (ره) در دوران استبداد و حمایت غرب و اسرائیل از رژیم پهلوی، تا پایان عمر ایستاد و اسلام و نظام سیاسی برآمده از آن را در سالهای مبارزه و بعدها در دوران جمهوری اسلامی اجرا کرد.
در شرایط کنونی که مشکلات معیشتی گریبان مردم را به دلیل ناکارآمدی های داخلی و فشارهای بیرونی گرفته است، بار دیگر شاهد حضور باشکوه ملت در مراسم تشییع شهدای خدمت هستیم.عضو جامعه روحانیت مبارز با تشریح اجرای اندیشه سیاسی امام (ره) در چهار دهه گذشته، گفت: بر کسی پوشیده نیست که نظام اسلامی در این دوران تأسیس شد و جمهوری به مردم حق داد. برای انتخاب اجرا شد. در شرایط کنونی کشور که معیشت مردم را تضعیف کرده است، بار دیگر شاهد حضور باشکوه ملت در مراسم تدفین شهدا و مراسم بزرگداشتی بودیم که در شهرهای مختلف کشور برگزار شد.
وی با اشاره به رفتار امام خمینی (ره) در زمان انتخابات گفت: امام (ره) معیارهایی چون مؤمن بودن، پرتلاش بودن، داشتن تعهد، ذکاوت و مهارت لازم برای اداره کشور را برای انتخاب افراد تبیین کرد. افراد درست در مرحله انتخابات و اعتقاد راسخ داشتند که «میزان رأی ملت است» و مردم در انتخاب افراد واجد شرایط بر اساس رأی و نظر خود و شناخت معیارها آزادند.
یکی از اعضای جامعه روحانیت مبارز بیشترین رای کشور به نظام دینی امام خمینی (ره) را 98.2 درصد آرای مردم به نظام سیاسی جدید ایران اعلام کرد و گفت: بیش از 98 درصد مردم پای صندوق های رای رفتند. در 12 فروردین 1358 به «جمهوری اسلامی» رأی دادند. رای مثبت دادند و در سایر انتخابات هم همینطور بود و امروز هم مسیری که مقام معظم رهبری طی کردند همین است. احترام به قانون اساسی و نحوه رأی مردم به آن امروز باید ادامه یابد.
من معتقدم از آنچه امام در گذشته می خواست تا امروز رهبران راه زیادی در پیش داریم.
حجت الاسلام رهبر خاطرنشان کرد: در اندیشه سیاسی و اجتماعی امام امت بر تحقق عدالت اجتماعی و خدمت مستمر به محرومان تاکید شده بود که تا حدودی تولید شد، اما من معتقدم آنچه امام است. (ره) خواستار گذشته و آنچه امروز رهبران می خواهند این است که چگونه چیزهای زیادی در پیش داریم و باید عدالت اسلامی با همه ویژگی هایش محقق شود. با وجود فشارهای بین المللی، فرهنگ، معیشت، مسکن و نیازهای اولیه جامعه باید تامین شود.
وی با بیان اینکه قطعاً می توان کشور را بهتر از وضعیت فعلی مدیریت کرد، گفت: امام امت فرمودند: بهترین عبادت خدمت به این ملت است. هر دولت و هر مجلسی که به قدرت رسید، کشور را به شیوه خود اداره می کرد. اما مسلم است که بهتر از روشهای مرسوم دولتها میتوان کشور را مدیریت کرد تا حق به همه صاحبان حقوق در تودههای ملت برسد. دولت رئیسی در حد توان به مردم خدمت کرد و در نهایت قربانی این خدمت شد، روحش شاد.
رهبران کشور و هر دولتی که در این کشور سر کار بیاید باید قدردان باشد، به مردم خدمت کند و برای ملت فداکاری کند.
آخوند مبارز خاطرنشان کرد: مردم در ایجاد تعادل در درآمد و هزینه های زندگی و مدیریت خود دچار مشکل هستند و اقتصاددانان و مدیران کشور باید توجه بیشتری به حل مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه داشته باشند. رهبران کشور و هر دولتی که در این مملکت سر کار می آید باید قدردان باشد، به مردم خدمت کند و برای ملت فداکاری کند، همانطور که رئیس جمهور عزیزمان کرد.
حجتالاسلام رهبر انقلاب در پایان تاکید کردند: پرداختها و عدالت موجب امید و اطمینان ملت است و بیش از هر زمان دیگری انگیزه حمایت از نظام را در ملت ایجاد میکند.
انتهای پیام