وی در تشریح منطق ساختار حاکمیتی پروژه سند الگویی گفت: این طرح علاوه بر پاسخگویی به ابهامات نخبگان، بستری برای استفاده بهتر از این سند در چشم انداز، سیاست توسعه و برنامه ریزی است. “
انتهای پیام/
یکی از اعضای شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت خاطرنشان کرد: باید مقابله کنیم، اگر میخواهیم در مسیر آرمانها پیش برویم، به کجا میرویم؟ با تطبیق این افق با توانمندی ها و مطالبات پایدار ایران، اقدامات اساسی که باید در دستور کار قرار گیرد در قالب «اقدامات» ترسیم می شود. به عبارت دیگر، اقدامات در چارچوب اصول و با توجه به شرایط کنونی و آینده ایران و جهان، گامهای اساسی را در مسیر افق نشان میدهد.
دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با تشریح جایگاه ایرانیت در تدوین سند الگو گفت: ایرانیت نیز محصول انطباق پیشنهادهای بخش اسلامی با شرایط و مطالبات پایدار ایران است. در بخش «مأموریت»، بیانیه مأموریت، الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی است که رابط بین بخش اسلامی و بخش ایرانی سند الگو است.
به گزارش ای بی اس نیوز، حجتالاسلام والمسلمین دکتر سید حسین میرمعزی گفت: تهیه نقشه راه جامعی که تمامی مراحل از طراحی الگو تا نتیجه نهایی را با استفاده از روشهای صحیح علمی مشخص میکند، از اولین ماههای تأسیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی به دستور کار قرار گرفته است. پیش رفتن. با رایزنی گسترده با اندیشمندان و شخصیت های راهبردی سمینارها و دانشگاه ها و با استفاده از روش های مختلف پژوهشی کیفی اعم از مصاحبه علمی فردی و گروهی، در نهایت نقشه راه طراحی الگو تهیه و پس از اصلاحات متعدد به تصویب شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانیان رسید. پیشرفت کرده اند.
عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت با بیان اینکه الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت بر اساس نقشه راه علمی است، گفت: انجام شده است.
وی با تشریح ابعاد اقدامات انجام شده برای تدوین سند الگو، گفت: الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، سند بالادستی کلیه اسناد برنامه ریزی کشور و سند مرجع چشم انداز، سیاست ها و برنامه های کشور است. این سند دارای ساختار بخشی است که از هر دو دیدگاه «اسلامی» و «ایرانی» پیروی میکند. به طور کلی، بخش اسلامی سند شامل بخشهای «مبانی نظری»، «مبانی یا مبانی عملی» و «آرمانها» و بخش ایرانی شامل بخشهای «رسالت»، «افق» و «اقدامات» است.
میرمعزی به نقل از دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ادامه داد: «آرمانها» حاوی امتیازات ماوراء زمانی و متعالی برگرفته از آیات و روایات است که با به کارگیری آنها در تواناییها، فرصتها و شرایط خاص ایران در 50 سال اول قرن 15 هجری قمری، «افق» 50 ساله ایران نشان داده شده است.
رئیس پژوهشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت در تشریح جایگاه اسلام در تدوین سند الگو گفت: در بخش اسلامی، «اصول» زیرساخت هستیشناختی است که چرایی پیشنهادها را توضیح میدهد. آرمان ها و اصول انتخاب می شوند. «مبانی یا اصول عملی» الزامات کلان متعالی و فرامکانی شریعت اسلامی است که چگونگی پیشروی به سوی آرمان ها را توصیف می کند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز