به گزارش گروه سیاسی ABSNEWS، زهرا الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی در نامه ای به «ماریا ارنا» رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی پارلمان اروپا اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران دولتی پایبند به ارزشهای حقوق بشر است.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
خانم ماریا ارنا
رئیس محترم کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا
جناب عالی؛
قطعنامه ای که پارلمان اروپا در 25 اسفند صادر کرد، قطعنامه ای است که در مسیر درستی قرار ندارد و در بخش هایی از این قطعنامه اتهامات واهی به جمهوری اسلامی ایران وارد شده است. این قطعنامه فاقد منطق و قضاوت یک طرفه درباره جمهوی اسلامی ایران است.
این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران دولتی پایبند به ارزش های حقوق بشر و همچنین حمایت و ارتقای حقوق بشر از جمله تضمین و تحقق حق آموزش برای همه گروه هاست. به خصوص زنان و دختران، یکی از اهداف اصلی و اساسی کشور است. از این نظر، ایران از نظر عدالت آموزشی و حق برابر تحصیل برای دختران و پسران، با افزایش 48 درصدی نسبت دختر به پسر، افزایش نرخ باسوادی زنان از 35 درصد قبل از انقلاب اسلامی ایران به سال 95، رتبه اول را در جهان دارد. ٪ امسال. افزایش دسترسی زنان به آموزش عالی از 2.1 درصد در سال 1357 به 21.2 درصد در سال جاری، اختصاص 56 درصد از کرسی های دانشگاه های دولتی به زنان، اختصاص 33.3 درصد از جمعیت آموزش عالی. 33.3 درصد از دانش پژوهان نشان می دهند که حق تحصیل برای همه فارغ از جنسیت، همواره یکی از اولویت های جمهوری اسلامی ایران بوده است.
در رابطه با مسمومیت تعدادی از دانشجویان دختر در ایران، مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران، مطابق با سیاست نظام مسئولیتمحور مبنی بر شفافسازی، حمایت و ارتقای حقوق بشر شهروندان، پیگیری میکنند تا در اسرع وقت این مشکل را ریشهیابی کنید و اطلاعات مستند و مستمری از نتایج آن ارائه دهید تا نگرانیها برطرف شود. خانواده ها را مستقر کرد و عاملان و عوامل این حادثه را بازخواست کرد و آن را از اولویت های خود اعلام کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی مسمومیت دانش آموزان را جنایتی بزرگ خواندند و خواستار شناسایی و مجازات عاملان آن شدند. رئیس قوه قضائیه نیز مجازات سنگین و بی امان را برای عاملان در نظر گرفته است و در این راستا شعبه ویژه ای برای رسیدگی به این حادثه در دادگاه های سراسر کشور تعیین شده است. رئیس شورای اسلامی همچنین از روسای چهار کمیسیون تخصصی خواست با تشکیل کارگروه ویژه به این موضوع رسیدگی کنند. لذا دولت جمهوری اسلامی ایران در بررسی دلایل و علل وقوع این رویداد مشکوک ابایی و تردید نداشته و با تحقیقات علمی و میدانی که در مقاطع مختلف از سوی مراجع ذیصلاح انجام شده است، نتایج مربوطه را منتشر کرده است.
لازم به ذکر است در این رابطه عده ای دستگیر شده و تحقیقات در حوزه مربوطه همچنان ادامه دارد. با همه این سخنان، انتشار قطعنامه پارلمان اروپا حاکی از بی توجهی به اقدامات دولت جمهوری اسلامی است و به نظر می رسد هدف آن سوء استفاده از این حادثه بوده است. اقدام مخرب رسانه ای برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران نیز منجر به تحریک جوانان و تحریک به خشونت در اعتراضات شده است که دلیل اصلی نقض حقوق بشر مردم ایران است.
این قطعنامه با ادعای حمایت از دختران ایرانی در حالی به تصویب پارلمان اروپا رسید که بسیاری از کودکان ایرانی در اثر همکاری کشورهای اروپایی با اقدامات قهری یکجانبه ایالات متحده آمریکا جان خود را از دست دادند. و استانداردهای دوگانه دولت ها در زمینه حقوق بشر عامل اصلی فرسایش حاکمیت جهانی حقوق بشر و توسعه آن است که می تواند پیامدهای مخربی برای بشریت به دنبال داشته باشد.
جناب عالی؛
من به عنوان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی ایران، از پارلمان اروپا میخواهم که از هرگونه اقدام یا اقدامی که میتواند آرامش و امنیت ایران را مختل کند و متعاقباً عاملی برای تضعیف شود، خودداری کند. استثمار سیاسی و ممانعت از لذت بردن زنان و دختران. کشور من حقوق اساسی از جمله حق آموزش را نادیده می گیرد و با رویکردهای مداخله جویانه ای که امنیت و تمامیت ارضی کشورها را تهدید می کند، صرف نظر از هرگونه دیدگاه ابزاری و سیاسی قطعنامه، مخالف است.
زهره الهیان
رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شورای اسلامی
absnews
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید