یک وکیل دادگستری گفت: اقدام کانادا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست موسوم به “تروریستی” یک اقدام سیاسی و پوپولیستی به معنای خدمت رسانی خوب و رقص خوب سهم سیاستمداران کانادایی برای اربابان خود است. در نظام صهیونیستی از جهان.
حمیدرضا محمدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز. وی در خصوص اقدام دولت کانادا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های موسوم به تروریستی گفت: بر اساس قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم مصوب سال 94، “تهیه و آگاهانه جمع آوری وجوه و اموال”. به هر نحوی که منشأ قانونی داشته باشد یا از تمام یا بخشی از منابع مالی ناشی از آن مانند قاچاق ارز، دریافت کمک های مالی و پولی، کمک های مالی، انتقال وجه، خرید و فروش تعهدات مالی و اعتباری، به طور مستقیم یا غیرمستقیم افتتاح حساب یا اعطای اعتبار یا انجام هرگونه فعالیت اقتصادی افراد توسط خود یا دیگری به منظور ارائه به تروریست ها افراد یا سازمان های تروریستی که مرتکب هر یک از اعمالی مانند ارتکاب یا تهدید به ارتکاب هر عمل خشونت آمیز مانند قتل، اقدام به قتل می شوند. اقدام خشونت آمیز منجر به صدمات جدی بدنی، آدم ربایی، توقیف غیرقانونی و گروگان گیری افراد یا اقدام خشونت آمیز آگاهانه علیه افرادی که از مصونیت قانونی برخوردار هستند یا زندگی یا آزادی آنها را به خطر می اندازد به قصد تأثیرگذاری بر سیاست، تصمیمات و اقدامات دولت جمهوری اسلامی ایران، سایر کشورها یا سازمان های بین المللی که در قلمرو جمهوری اسلامی ایران نمایندگی دارند و… تامین مالی تروریسم جرم محسوب می شود. علاوه بر این، کنوانسیون های مختلفی در سطح بین المللی در این زمینه وجود دارد که به تروریسم می پردازد.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: ما سپاه پاسداران را نیروی دفاع از نظام و کشورمان در برابر هجمه های بیگانگان می دانیم و آنها هستند که با کسانی که نظام و گروه های تروریستی را به خطر می اندازند مبارزه می کنند. اما کشوری مانند آمریکا که داعش را ایجاد می کند و آن را ارتش خود می داند و فردی مانند نتانیاهو به آنها اسلحه و سلاح می دهد. وقتی سپاه ما نیروهای نظامی آموزش دیده خود را در اقدامات تروریستی منهدم می کند، برای مقابله با نیروی نظامی قدرتمندی مانند سپاه، باید قوانین را نشان دهند که سپاه ما یک نیروی تروریستی است.
محمدی افزود: کشورهایی مانند آمریکا و حامیان آنها انگلیس و کانادا یا باید بیرون بیایند و بگویند تروریست هستند یا بگویند ارتش مخالف آنها تروریست است. آنها مطمئناً نمی گویند تروریست هستند، اما ارتش را که در مقابل آنها قرار دارد تروریست می خوانند تا بتوانند دنیا را متقاعد کنند که رفتار آنها درست است.
این وکیل دادگستری ادامه می دهد: شاید تعریف دقیقی از واژه تروریست در قانون نداشته باشیم اما در دنیا بدیهی است که تروریست با چه اقداماتی شناخته می شود؟ این اقدامات توسط کدام ارتش انجام می شود؟ توسط ما یا کسانی که در مقابل ما ایستاده اند؟ انواع جنایات جنگی در کشور فلسطین اشغالی در حال وقوع است و کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و انگلیس نه تنها از این کشور حمایت نمی کنند، بلکه برای رژیم صهیونیستی سلاح می فرستند و در جنایات فلسطین مشارکت می کنند. در ضمن، تروریست کیست؟ یقینا اقدامات انجام شده توسط این کشورها با تعاریفی مطابقت دارد که آنها را تروریست معرفی می کند.
وی با طرح این سوال که چرا کانادا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست می داند؟ وی گفت: زیرا سپاه با مطالبه حقوق بشر با این کشورها مخالفت کرد و از انجام اقدامات تروریستی جلوگیری کرد. دولتمردان کانادایی در قبال اسرائیل سکوت کامل می کنند و چیزی نمی گویند، اما به نیروی قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که اقدامات موثری برای دفاع از کشورمان انجام می دهد، برچسب تروریست می زنند. رهبران کانادا باید توضیح دهند که چرا در برابر اقدامات جنایتکارانه اسرائیل سکوت و سکوت می کنند.
محمدی گفت: اقدام کانادا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک اقدام سیاسی و پوپولیستی به معنای خدمت رسانی و رقص سیاستمداران کانادایی برای اربابان خود در نظام صهیونیستی جهان است و این رویکرد در نظام صهیونیستی قابل دفاع نیست. جهان. سیستم حقوقی.
وی در نهایت گفت: در نظام حقوقی مشخص است که تروریست کیست. کانادا به جای ایفای نقش، باید روابط خود با اسرائیل را ارزیابی کند و در مورد اقدامات تروریستی خود صحبت کند. سیاستمداران کانادایی باید بدانند که حق همیشه پیروز است و بهتر است در طرف پیروز بایستند و با گفتن سخنان دروغ بهتر است واقعیت را ببینند، به آن احترام بگذارند و در طرف برنده تاریخ بایستند. و نه در سمت بازنده تاریخ.
انتهای پیام