اقتصاد دانش بنیان با مالکیت معنوی و دارایی های نامشهود توسعه می یابد
وی افزود: زمانی که یک زنجیره ارزش شکل می گیرد، حلقه های بالایی بر اساس دارایی های ثابت ارزش گذاری می شوند. از سوی دیگر، با پایین آمدن زنجیره، ارزش دارایی های نامشهود افزایش می یابد و علاوه بر این، این شرکت ها هستند که ارزش افزوده بالایی ارائه می دهند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در خصوص نقش مالکیت معنوی در پیشبرد اقتصاد دانش بنیان گفت: معتقدم تا زمانی که ارزش و جایگاه مالکیت معنوی در دانش بنیان مشخص نشود، هیچ اتفاقی نمی افتد. اقتصاد. خوشبختانه بخش قابل توجهی از نخبگان و نمایندگان جامعه به اهمیت و ارزش مالکیت فکری پی برده اند.
انتهای پیام
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان با مالکیت معنوی و دارایی های نامشهود توسعه می یابد، ابراز امیدواری کرد: اقتصاد کشورها در آینده نزدیک به سمت حمایت و سرمایه گذاری در ایده ها و کسب و کارها برود. که از دارایی های نامشهود و ارزش های مالکیت معنوی استفاده می کنند. صدها بار ایجاد می کنند، به آرامی حرکت می کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، روحالله دهقانی فیروزآبادی در جمع اندیشمندان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی با حضور در اولین همایش «محرکهای اقتصادی؛ فرصتی برای توسعه ملی»، با تاکید بر اهمیت کسبوکارهای کوچک نوآور در زنجیرههای ارزش، گفت: در حلقههای بالای زنجیره ارزش بیشتر شاهد هستیم. شرکتهای بزرگی که متکی به داراییهای فیزیکی مشهود هستند، اما در حلقههای پایینتر، شرکتهای کوچک را از نظر دارایی فیزیکی میبینیم و به داراییهای نامشهود متکی هستیم که با وجود داشتن داراییهای فیزیکی و زیرساخت کمتر، ارزش افزوده قابل توجهی از طریق داراییهای نامشهود و نوآوری ایجاد میکنند.
کوچک اما گرانبها
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اهمیت دارایی های معنوی و نامشهود در توسعه اقتصادی گفت: زمانی که در حال بررسی 100 شرکت برتر دارای دارایی های نامشهود بودم، متوجه شدم که 96 تا 117 درصد ارزش برخی از این شرکت ها متعلق به دارایی های معنوی و نامشهود است. . . بخش قابل توجهی از ارزش گذاری ارز در غرب بر اساس این دارایی های فکری است و بخش قابل توجهی از ارزش پولی و بانکی آمریکا توسط این دارایی های فکری تعیین می شود.
زحیل معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک اقتصاد کشور به سمت حمایت و سرمایه گذاری در ایده ها و کسب و کارهایی حرکت کند که صدها برابر ارزش خلق می کنند. ناملموس دارایی ها و مالکیت معنوی
از دارایی های مادی گرفته تا ثروت های غیرمادی
دهقانی فیروزآبادی با ذکر مثالی به اهمیت دارایی های فکری پرداخت و ادامه داد: یک شرکت خودروسازی با زیربنای هکتارها و دارایی چند میلیارد دلاری سعی می کند با استفاده از صدها کیلوگرم انواع مختلف خودرو را به قیمت چند ده هزار دلار در بازار بفروشد. این در حالی است که یک شرکت داروسازی تنها چند گرم از یک دارو را به قیمت ده ها هزار دلار در زمینی به وسعت هزار متر می فروشد. این مقایسه چند درصدی در برابر سود چند صد درصدی اهمیت و جایگاه مالکیت معنوی و اقتصاد دانش را نشان می دهد.