شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

افزایش 30 درصدی عرضه ارز در سامانه نیما/ کاهش 5 درصدی رشد نقدینگی در دولت سیزدهم

صالح آبادی همچنین از افزایش 45 درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در 7 ماهه سال 1401 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به ثبات نسبی بازار حواله دلاری در سامانه نیما گفت: عرضه ارز در سامانه نیما از ابتدای سال جاری به 42 میلیارد دلار رسید که تا 5 آبان ماه جاری بوده است. 34 میلیارد دلار در مدت مشابه سال گذشته که رشد 30 درصدی را در سال جاری نشان می دهد.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین گفت: کاهش مدت زمان تخصیص ارز دارو و تجهیزات پزشکی از 30 به حداکثر دو روز و همچنین ایجاد بازار توافقی ارز برای تامین نیازها. از دیگر اقدامات مهم بانک مرکزی در ماه های اخیر است.

صالح آبادی با اشاره به افزایش سه برابری وصول ارز در سال 1401 نسبت به سال 2019، گفت: این شاخص در اواخر سال 1400 از 7 میلیارد دلار در سال 1399 به 21 میلیارد دلار رسید.

افزایش پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان از 80 هزار میلیارد تومان در سال 1400 به 86 هزار میلیارد تومان تا آبان 1401، پرداخت 21 هزار میلیارد تومان وام فرزندآوری تا آبان 1401، افزایش پرداخت تسهیلات کسب و کار دانش بنیان از 140 هزار میلیارد تومان در سال. به بیش از 74 هزار میلیارد تومان در آبان 1401 از نکات قابل توجه گزارش رئیس کل بانک مرکزی به رئیس جمهور بود.

وی در ادامه کاهش بیش از 5 واحد درصدی رشد نقدینگی در پایان شهریور ماه 1401 نسبت به مدت مشابه سال گذشته را برشمرد و گفت: رشد نقدینگی 40، 6 درصدی در سال 1399 به 39 درصد در پایان شهریور 1400 و 35 رسید. درصد در پایان سپتامبر 1401 کاهش یافت.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اقدامات نظارتی این بانک بر عملکرد شبکه بانکی، کنترل ترازنامه بانک های خاص و حرکت به سمت برنامه ریزی کمی، کنترل و نظارت بر اضافه برداشت بانک های خاص، ساماندهی پرداخت تسهیلات در بانک‌های اضافه برداشت، طبقه‌بندی بانک‌ها بر اساس شاخص‌های نظارتی و تطبیق سطح فعالیت‌ها و خدمات آنها با رتبه‌بندی مربوطه، طراحی داشبورد نظارتی هوشمند در سطوح کلان و خرد، ارتباط سامانه صمت با سایر سیستم‌های نظارتی حاکمیتی. ، تکمیل سامانه نهاب، بررسی روش های فروش دارایی های مازاد بانک ها برای افزایش انگیزه شبکه. بانکی‌سازی و تسهیل فرآیند ضمانت بانک‌ها هنگام انتشار اوراق بدهی در بازار سرمایه از مهم‌ترین اقدامات نظارتی بانک مرکزی است.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به رشد 54 درصدی پرداخت ها از شبکه بانکی به بخش های اقتصادی در سال 1400 افزود: تسهیلات پرداختی از شبکه بانکی به بخش های اقتصادی از 19 میلیون و 267 هزار میلیارد ریال در پایان سال 98 به 29 هزار و 682 تریلیون ریال افزایش یافت. در پایان سال 1400 افزایش یافت.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: شاخص قیمت تولیدکننده 12 ماهه نیز از 82.6 درصد در ابتدای دولت به 41 درصد در پایان شهریور 1401 رسید و نرخ نقطه به نقطه این شاخص نیز از 70.1 درصد در ابتدای دولت به 35 درصد در پایان شهریور سال 1401 کاهش یافت.

absnews

رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛

رئیس کل بانک مرکزی گفت: میزان اعتبارات پرداختی برای خرید تضمینی گندم از 17 هزار میلیارد تومان در سال 1400 به بیش از 29 هزار میلیارد تومان در آبان 1401 افزایش یافت.

وی با اشاره به حمایت غیرتورمی بانک مرکزی از بخش تولید گفت: میزان اوراق گام صادر شده به عنوان حمایت غیرتورمی از تولید از ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۳۲ هزار میلیارد تومان در ۷ آبان ماه سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است. رشد ضربدر 4 را نشان می دهد.

65

صالح آبادی اقدامات مربوط به فناوری های نوین را برای تسهیل در ارائه خدمات بانکی به داوطلبان برشمرد و گفت: سامانه های مختلفی به منظور تسریع و تجمیع خدمات بانکی راه اندازی شده است که از جمله می توان به سامانه های الکترونیک چک و چک در این حوزه اشاره کرد.

صالح آبادی گفت: وصول مطالبات ارزی از دلالان داخلی و خارجی نسبت به سال گذشته 5 برابر شده که اقدام مهمی است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از بانک مرکزی، علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی در شصت و دومین جلسه مجمع عمومی عادی و فوق العاده بانک مرکزی که برگزار شد. صبح امروز با حضور رئیس جمهور، برنامه های بانک برای کنترل تورم را مورد بررسی قرار داد و نقدینگی گفت: این روند از سال گذشته آغاز شد و نرخ تورم از 59.3 درصد در پایان شهریور 1400 به 39.6 درصد در پایان شهریور 1401 کاهش یافت که نشان می دهد. کاهش 19.7 درصدی نرخ تورم نسبت به میانگین 12 ماهه. .

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *