10:35 – 08 اوت 1403
گابریل برادی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: بر اساس هدف گذاری بر اساس «جهش تولید با مشارکت مردمی» تاکنون 24 درصد از شاخص های عملکرد این بخش محقق شده است.
به گفته وی، 27 عنوان شاخص در زیربخش های مختلف تولیدات دامی و گیاهی، آب، خاک و … شناسایی شده است که بر اساس آن هر 3 ماه یکبار فعالیت سازمان ارزیابی و رصد می شود.
برادی به تولید 13 هزار و 710 تن گوشت قرمز در سه ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال 420 هزار تن شیر خام، حدود 8 هزار تن گوشت مرغ و بیش از 25 هزار و 150 تن تخم مرغ تولید شد. تولید شده در استان تهران
وی ادامه داد: 704 هزار تن محصولات کشاورزی و 58 هزار تن محصولات باغی در بخش تولید سبزی تولید شد. مساحت گلخانه های کشاورزی استانداری به 19 هکتار افزایش یافت و 2111 هکتار باغ بهسازی و نوسازی شد.
این برادران میزان مبارزه با علف های هرز گندم و جو در سطح مزارع استان را 59 هزار هکتار و پایش ملخ های محلی را 28 هزار هکتار عنوان کردند و گفت: 100 درصد اهداف سالانه در این زمینه محقق شده است. .
رئیس جهاد کشاورزی استان تهران از تولید 11 هزار و 750 قطعه ماهی زینتی و هزار و 329 تن ماهی پرورشی در این مدت در استان تهران خبر داد.
وی گفت: با اقدامات انجام شده ظرفیت جذب مواد اولیه صنایع کشاورزی 174 هزار و 318 تن افزایش یافت و تنها طی سه سال شاهد تحقق 74 درصدی این بخش نسبت به هدف گذاری سالانه بودیم.
خبرنگار: آزاده محبی