• Latest
  • در جریان
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

افزایش 14 برابری ظرفیت بندری کشور طی 4 دهه گذشته

21 اسفند 1401

صفحه درخواستی شما یافت نشد.

18 خرداد 1402

اوپک پلاس ممکن است قیمت نفت را افزایش دهد، اما چین مهمتر است

18 خرداد 1402
معروف ترین فیلم آرایشگری دنیا/ باید گریه کنی!  • رکنا

معروف ترین فیلم آرایشگری دنیا/ باید گریه کنی! • رکنا

18 خرداد 1402

آخرین آمار از متقاضیان یارانه دستمزد

18 خرداد 1402

کاهش 11 درصدی منابع آب زیرزمینی و سطحی در لرستان

18 خرداد 1402

اختصاص 100 میلیارد برای تثبیت پل های محورهای مواصلاتی لرستان

18 خرداد 1402

پیش بینی می شود تولید محصولات کشاورزی این کشور به 160 میلیون تن برسد

18 خرداد 1402

تقویت و تعامل با بخش خصوصی در لرستان در ایجاد اشتغال و تولید موثر است

18 خرداد 1402

کاهش نرخ بیکاری در سوئیس – ایسنا

18 خرداد 1402

وزرای امور خارجه ایران و برونئی در خصوص روابط دوجانبه گفتگو کردند

18 خرداد 1402
رابطه عاشقانه اشوان و هدی زین العابدین فاش شد!  عکس های رحیم کن شکار شد!  • رکنا

رابطه عاشقانه اشوان و هدی زین العابدین فاش شد! عکس های رحیم کن شکار شد! • رکنا

18 خرداد 1402
بازگشت رسول معتمدی به تخته وزنه‌برداری

بازگشت رسول معتمدی به تخته وزنه‌برداری

18 خرداد 1402
Retail
پنج‌شنبه 18 خرداد 1402
درخواست تبلیغات
  • اخبار روز سیاسی، اقتصادی و ورزشی ایران و جهان
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • سرگرمی
  • قطره
No Result
View All Result
ABS NEWS | ای بی اس نیوز
No Result
View All Result

افزایش 14 برابری ظرفیت بندری کشور طی 4 دهه گذشته

توسط محمد اقتصادی
21 اسفند 1401
in اخبار اقتصادی روز
0

وی درباره ظرفیت های ملی برای ساخت بنادر گفت: قبل از انقلاب خرمشهر بندر اصلی کشور بود و در آن زمان کشتی هایی وجود داشت که گاهی حدود یک تا دو سال در انتظار تخلیه بودند و در آنجا قرار بر این شد که شهید رجایی بندر خواهد بود بندر جدید توسط یک شرکت ایتالیایی ساخته خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: امروز امیرآباد بندری جدید است و بندر حقانی نیز در حوزه مسافری فعال است.

صفایی با اشاره به اینکه در 10 ماهه سال 1401 عملکرد بنادر کشور 183 میلیون تن بوده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، اعلام کرد: در بخش کانتینری عملکرد بنادر کشور 2 میلیون و 150 بوده است. میلیون TEU که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 8 درصد افزایش داشته ایم.

صفایی ادامه داد: بیش از 90 درصد تجارت خارجی کشور از طریق دریا و دریا انجام می شود که نشان می دهد بخش زیادی از ارزش تجارت خارجی به دریا بستگی دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره تعداد بنادر کشور قبل و بعد از انقلاب اسلامی گفت: حمل و نقل دریایی به دلیل ارزان بودن، تجارت بین المللی و جهانی شدن اقتصاد را تسهیل کرده است و همانطور که می بینیم بیش از 11 میلیارد تن کالا از طریق دریا حمل می شود.

صفایی با بیان اینکه در حال حاضر 11 بندر اصلی در شمال و جنوب کشور داریم، گفت: بیش از 300 بندر مختلف تجاری، صنعتی، ماهیگیری و نظامی در سواحل شمالی و جنوبی کشور پراکنده است و بیش از 800 بندر کار می کند. همچنین یک دریا در شمال و جنوب کشور وجود دارد که اکثر آنها مورد تایید سازمان بنادر و دریانوردی بوده و در حوزه دریایی فعال هستند.

وی ادامه داد: ظرفیت کانتینری کشور قبل از انقلاب 75 هزار TEU بوده که به 8.5 میلیون TEU رسیده است. ظرفیت سفرهای دریایی قبل از انقلاب 55000 نفر بود و امروز ظرفیت سفرهای دریایی بیش از 25 میلیون نفر است. -مسافرت رفتن.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: پس از انقلاب شرکت ایتالیایی مذکور بندر را رها کرد و در مقاطع مختلف پس از انقلاب پیمانکاران ایرانی با حضور و مشارکت پیمانکاران خارجی فعالیت های مربوط به ساخت اسکله را انجام دادند. . .

به گفته وی، یکی دیگر از شاخص های حمل و نقل دریایی که مربوط به کل ناوگان دریایی کشور اعم از نفتکش، فله بر، کشتی های کانتینری و شناورهای مختلف است، در سال 57 حدود یک میلیون تن بوده و امروز این رقم به بیش از 25 میلیون تن می رسد. تن .

وی مجموع پروژه هایی را که دولت در حوزه حمل و نقل دریایی در حوزه زیرساخت شروع به سرمایه گذاری کرده است را بالغ بر 45 هزار میلیارد تومان دانست که در یک افق 3 ساله تکمیل می شود و گفت: این به جز طرح هایی که طراحی شده است. اینها سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های روبنایی مانند پایانه ها، مراکز لجستیکی، تأسیسات بندری و دریایی است که تعداد قابل توجهی را شامل می شود. به عنوان مثال در پروژه هایی که به مناسبت دهه مبارک فجر تا پایان سال افتتاح می شود، سهم بخش خصوصی بیش از 30 هزار میلیارد ریال است.

absnews

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، علی اکبر صفایی با اشاره به آمارهای مقایسه ای متعدد در این زمینه، اظهار داشت: کل عملکرد بنادر کشور در سال 1396 معادل 19 میلیون تن شامل کالاهای نفتی و غیرنفتی بوده است. که در حال حاضر بیش از 270 میلیون تن است، این اتفاق افتاد.

صفایی خاطرنشان کرد: رایزنی های بسیار خوبی هم در زمینه ترانزیت که مربوط به عبور کالا از کشور است و هم در زمینه ترانشیپ که مربوط به انتقال کالا در محور شمال به جنوب و غرب است انجام شده است. گفت: عمدتا با کشورهای شمال، جنوب و شرق مذاکرات خوبی انجام شده و توافقاتی برای افزایش سقف ترانزیتی در نظر گرفته ایم و باید دانست که با افزایش سقف ترانزیتی، ظرفیت و عملکرد بندر نیز افزایش می یابد. نیز افزایش یابد.

YOU MAY ALSO LIKE

صفحه درخواستی شما یافت نشد.

اوپک پلاس ممکن است قیمت نفت را افزایش دهد، اما چین مهمتر است

وی درباره همکاری های چند جانبه با کشورهای همسایه در حوزه دریایی و بندری گفت: با توجه به موقعیت بندر شهید رجایی که به عنوان بندری جدید در منطقه شناخته می شود، در بازدیدهای مختلف خارجی به ویژه کشورهایی که در حوزه حمل و نقل دریایی هستند، انجام می شود. عقب مانده اند، درخواست همکاری مطرح شده است و باید به صراحت گفت که در حوزه بنادر پیشرفته دنیا، بنادر شهید رجایی و امام خمینی (ره) توسط خارجی ها مورد بازدید قرار گرفته اند، آنها متاثر نشدند. فکر کنید روزی جمهوری اسلامی ایران بتواند چنین بنادری را طراحی و بسازد.

وی در ادامه سیاست های وزارت راه و سازمان بنادر و دریانوردی با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری و راهبردهای دولت مردمی گفت: در حوزه اقتصاد مبتنی بر دریا از جمله حمل و نقل دریایی، خدمات دریایی، تجارت، منابع آبی روی زمین دریا، منابع بستر دریا اعم از معدن، نفت و گاز، گردشگری و سفرهای دریایی در ساحل و دریا، انرژی ها و فناوری های دریایی، تامین سوخت و صنایع مدرن دریایی به عنوان حافظان کشور حمل و نقل دریایی، تا آن دسته از عناصری که باید در برنامه هفتم توسعه به عنوان محورهای جدی و مهم در نظر گرفته شوند تا کشورمان بتواند در حوزه اقتصاد مبتنی بر دریا مانند کشورهای توسعه یافته که وابستگی شدید به آن دارند، عمل کند. دریا و ما می توانیم سهم اقتصاد دریایی را افزایش دهیم رشد اقتصادی کشور است.

با بیان اینکه با توان مهندسین کشوری به ویژه در حوزه سازه های دریایی، اسکله جدید که یکی از مدرن ترین اسکله های کانتینری دنیاست با طراحی و اجرای پیمانکاران و مشاوران ایرانی به بهره برداری می رسد. و گفت: سازه های دریایی اسکله 40 متر زیر بستر دریا ایجاد می شود و برای اولین بار سیستم مانیتورینگ اتوماتیک داخل اسکله طراحی شده است تا هرگونه ضربه و فشاری که ممکن است از کشتی یا از ناحیه وارد شود را تعیین کند. حوادثی مانند زلزله که بر اسکله تاثیر می گذارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در بنادر ظرفیت جابه‌جایی 50 میلیون تن محموله ترانزیتی از بنادر شمالی و جنوبی را داریم، اما باید ظرفیت ریلی کشور در این زمینه افزایش یابد، البته در ترانزیت 15 تا 20 میلیون تن ظرفیت راه آهن کشور پاسخگو است.

وی افزود: هدف و برنامه میان مدت کشور در حوزه ترانزیت 15 تا 20 میلیون تن و برنامه بلندمدت در حوزه ترانزیت بالای 50 میلیون تن است که نیازمند توسعه ریلی هستیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از بنادر مهم جنوب کشور قبل از انقلاب بندر خرمشهر بود و بندر امام خمینی (ره) با نام بندر شاپور به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده بود و ظرفیت چندانی نداشت، خاطرنشان کرد: : بندر رجایی هم در این زمان تازه کار برای ساخت اسکله شروع شده بود و ظرفیت زیادی نداشت و بندر نوشهر هم مارینا و بندر انزلی هم بندر قدیمی محسوب می شد اما امروز بندر شهید رجایی بندر بسیار بزرگی است. با ظرفیت 50 درصد عملکرد صادرات، واردات، ترانزیت و ترانشینگ کشور در حال انجام است و بندر امام خمینی (ره) نیز به عنوان بندر اصلی باربری فعالیت می کند که 30 درصد از ظرفیت کشتیرانی کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره ظرفیت پهلوگیری کشتی های غول پیکر یا اقیانوس پیما در بنادر کشور گفت: امروز بزرگترین کشتی کانتینری جهان حدود 24 هزار TEU ظرفیت دارد و در دهه فجر امسال وجود خواهد داشت. 500 متر اسکله در بندر باشد. شهید رجایی را افتتاح می کنیم که ظرفیت پذیرش کشتی های کانتینری تا 18600 TEU را در داخل کشور خواهد داشت.

صفایی افزود: پیش از این بزرگترین کشتی کانتینری که به بنادر کشور می آمد حدود 15 هزار TEU ظرفیت داشت و رسیدن به 18 هزار و 600 TEU ظرفیت بسیار بالایی خواهد داشت و بندر شهید رجایی را به یکی از معدود بنادر تبدیل می کند. ممکن است برث چنین کشتی هایی داشته باشد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تراز صادرات، واردات و تجارت خارجی کشور را مبتنی بر رشد اقتصادی کشور دانست و گفت: این موضوع ارتباط مستقیمی با میزان حمل و نقل، صادرات و واردات کشور دارد. یک ظرفیت است، بنابراین رشد اگر اقتصاد بیشتری داشته باشیم، تجارت خارجی بیشتری خواهیم داشت.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسپانسرینگ

سیوان لند | بازار آنلاین صنعت ساختمان
قالیشویی در تهران
نظافت منزل در گوهردشت

اسپانسرها

https://1biti.ir
https://1gamer.ir
https://1makeup.ir
https://1sara.ir
https://3dmark.ir
https://3dprintingindustry.ir
https://3m-healthtourism.ir
https://3sootup.ir
https://738sms.ir
https://9to5mac.ir
https://absgroup.ir
https://absnews.ir
https://abtintheme.ir
https://admin-yab.ir
https://agahi-free.ir
https://akhbarfootball.ir
https://amnbash.ir
https://aqua-perfume.ir
https://artofmarketing.ir
https://arvanwp.ir
https://arya-seo.ir
https://asfaramhoney.ir
https://atlasmarketing.ir
https://atrepaeez.ir
https://avaphone-store.ir
https://bedrive.ir
https://betheme.ir
https://borna-news.ir
https://businesset.ir
https://carsicm.ir
https://carweek.ir
https://cctvlive.ir
https://cctvservices.ir
https://cctvsmart.ir
https://celebsmag.ir
https://clinicmahziba.ir
https://codingwolves.ir
https://computermagazine.ir
https://digitalmags.ir
https://dingkala.ir
https://easyemailmarketing.ir
https://ebavar.ir
https://economymag.ir
https://ersalsms24.ir
https://fastcharger.ir
https://fastclean.ir
https://fieldmarketing.ir
https://fincorp.ir
https://fitnessnow.ir
https://flavio.ir
https://flaviosyrup.ir
https://fudzilla.ir
https://gametoday.ir
https://gold-link.ir
https://google-search-central.ir
https://googlism.ir
https://hamrah-wp.ir
https://healthyweek.ir
https://ictnn.ir
https://instaa.ir
https://instafolower.ir
https://instake.ir
https://iphone-mobile.ir
https://iran-plasticsurgery.ir
https://isofl.ir
https://javan-seda.ir
https://karahroodi.ir
https://karaj-home.ir
https://kermanshahtour.ir
https://kojaseir.ir
https://learn-marketing.ir
https://learn-seo.ir
https://lexmor.ir
https://linkoor.ir
https://madsms.ir
https://magbabay.ir
https://majalema.ir
https://majdi.ir
https://majestictc.ir
https://makeup-me.ir
https://makeupa.ir
https://maktoobmag.ir
https://marketing-schools.ir
https://marketingjobs.ir
https://marketingschools.ir
https://medicsmart.ir
https://mgtours.ir
https://mobilemagazine.ir
https://modern-backlink.ir
https://moto-line.ir
https://mvmland.ir
https://my-books.ir
https://mycarmag.ir
https://mycpu.ir
https://mygpu.ir
https://newgallery.ir
https://novinkalashop.ir
https://ockala.ir
https://onlinemagazin.ir
https://parsisms24.ir
https://play-game.ir
https://plotstudio.ir
https://pmpart.ir
https://qcharger.ir
https://qcmagazine.ir
https://quickcharger.ir
https://sabtsabt.ir
https://sabziforoush.ir
https://salehcomputer.ir
https://samagames.ir
https://samsung-mobile.ir
https://senaghsh.ir
https://seotwitt.ir
https://sepantasms.ir
https://shahretamir.ir
https://smartphonet.ir
https://sms33.ir
https://smsdrive.ir
https://smsfars.ir
https://sportesfahan.ir
https://starsms.ir
https://tasisat-kala.ir
https://techpowerup.ir
https://theme-market.ir
https://themei.ir
https://tigertron.ir
https://topprinter.ir
https://toymi.ir
https://ultrapower.ir
https://videocardz.ir
https://wanhao.ir
https://webspinner.ir
https://wedlockmag.ir
https://wooplugin.ir
https://xeroseo.ir
https://xiaomi-kala.ir
https://yaghootseo.ir
https://yeksara.ir
https://zeroseo.ir
https://fa.peymankianiarchitects.com/
https://peymankianiarchitects.com/
https://fa.peymankianiarchitects.com/tower-design/
https://fa.peymankianiarchitects.com/hotel-design/
https://dnetcable.com/
https://masterjanebi.com/
https://petok.ir/
https://tabagt.com/
https://kordloustudio.com/
https://cryptocurrencypriceslist.com/
https://myphone.ir/
https://phonut.ir/
https://myphonemag.ir/
https://myphonemag.com/
https://shimionline.com/
https://localcafe.ir/
https://creativegroup.ir/
https://shima.media/
https://1sara.com/
https://yeksara.com/
https://mohajersho.com/
https://ockala.com/
https://rooztek.com/
https://xn--ghbega.com/
https://xn--mgbya7fs6a.com/
https://xn--mgbuf52d.com/
https://www.myphonemag.com/
https://spaceexplored.ir/
https://instagramtelegram.ir/
https://dronedj.ir/
https://9to5google.ir/
https://electrekmag.ir/
https://hamsar-magazine.ir/
https://androidpolis.ir/
https://cryptonewsmag.ir/
دریچه بازدید
دریچه بازدید
دریچه بازدید داکت اسپلیت
دریچه بازدید داکت اسپلیت
خرید دریچه بازدید
خرید دریچه بازدید
دریچه داکت اسپلیت
دریچه داکت اسپلیت
دریچه سقفی
دریچه سقفی
دریچه فن کویل
دریچه فن کویل
دریچه زیر فن کویل
دریچه زیر فن کویل
دریچه اسلوت
دریچه اسلوت
دریچه اسلات
دریچه اسلات
دریچه کولر
دریچه کولر
کلاهک دودکش
کلاهک دودکش
کلاهک دودکش
کلاهک دودکش
کلاهک کلبه ای
کلاهک کلبه ای
لوله فلکسی
لوله فلکسی
لوله فلکسی
لوله فلکسی
خرید لوله فلکسی
خرید لوله فلکسی
قیمت لوله فلکسی
قیمت لوله فلکسی
خرید لوله فلکسی
خرید لوله فلکسی
پلنیوم باکس
پلنیوم باکس
کانال باکس
کانال باکس
پلنیوم باکس کانال
پلنیوم باکس کانال
خانه هوشمند
خانه هوشمند
هایک ویژن
هایک ویژن
تیشرت مردانه
تیشرت مردانه
خرید تیشرت مردانه
خرید تیشرت مردانه
قیمت تیشرت مردانه
قیمت تیشرت مردانه
خرید اینترنتی تیشرت مردانه
خرید اینترنتی تیشرت مردانه
تی شرت مردانه زئوس
تی شرت مردانه زئوس
پرچم ساحلی
پرچم ساحلی
پرچم بادبانی
پرچم بادبانی
سقف کاذب
سقف کاذب
اجرای سقف کاذب
اجرای سقف کاذب
قیمت سقف کاذب
قیمت سقف کاذب
سقف کناف
سقف کناف
اجرای کناف سقف
اجرای کناف سقف
قیمت کناف سقف
قیمت کناف سقف
https://rssmag.ir/
https://iranarzdigital.com/kucoin/
صرافی کوکوین(Kucoin) یکی از بستر های خرید و فروش ارز دیجیتال می باشد. مخاطبان این فرصت را دارند تا به آسانی‌ بدون هیچ چالشی در این صرافی کار کنند و مبادرت به خرید و فروش ارز نمایند. این نوع صرافی یک صرافی معروف در صنعت ارز دیجیتال می باشد.
https://iranarzdigital.com/coinex-exchange/یا تا به حال به معاملات ارز دیجیتال در صرافی کوینکس Coinex Exchange فکر کرده اید؟ چقدر با صرافی کوینکس آشنایی دارید؟ در چند سال اخیر کاربران زیادی در کشورهای مختلف به دنبال سرمایه گذاری های مطلوب و ایمن هستند. ایمن ترین راه برای سرمایه گذاری کدام است؟

جستجو

No Result
View All Result

تازه ترین خبرها

  • صفحه درخواستی شما یافت نشد.
  • اوپک پلاس ممکن است قیمت نفت را افزایش دهد، اما چین مهمتر است
  • معروف ترین فیلم آرایشگری دنیا/ باید گریه کنی! • رکنا
  • آخرین آمار از متقاضیان یارانه دستمزد
  • کاهش 11 درصدی منابع آب زیرزمینی و سطحی در لرستان

آرشیو

  • خرداد و تیر 1402
  • اردیبهشت و خرداد 1402
  • فروردین و اردیبهشت 1402
  • اسفند و فروردین 1401
  • بهمن و اسفند 1401
  • دی و بهمن 1401
  • آذر و دی 1401
  • آبان و آذر 1401
  • مهر و آبان 1401
  • شهریور و مهر 1401
  • مرداد و شهریور 1401
  • تیر و مرداد 1401
  • خرداد و تیر 1401
  • اردیبهشت و خرداد 1401
  • فروردین و اردیبهشت 1401
  • اسفند و فروردین 1400
  • بهمن و اسفند 1400
  • دی و بهمن 1400
  • آذر و دی 1400
  • آبان و آذر 1400
  • مهر و آبان 1400
  • شهریور و مهر 1400

Sitemap

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اخبار اقتصادی روز
  • اخبار سیاسی روز
  • اخبار ورزشی امروز
  • دسته‌بندی نشده
  • سایر
  • سرگرمی

تبلیغات

خرید بک لینک
خرید رپورتاژ آگهی

  • About
  • advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact Us

© 2021 absnews - اخبار سیاسی اقتصادی فرهنگی هنری ورزشی ای بی اس نیوز.

No Result
View All Result
  • اخبار روز سیاسی، اقتصادی و ورزشی ایران و جهان
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • سرگرمی
  • قطره

© 2021 absnews - اخبار سیاسی اقتصادی فرهنگی هنری ورزشی ای بی اس نیوز.