اخبار اقتصادی روز

افزایش ۲۱۲ درصدی تولید پروتئین دامی و کاهش ۵۰ درصدی مصرف کنجاله سویا با محلول بیولوژیکی



از آنجایی که مصرف اوره در مزارع باعث ایجاد مسمومیت با آمونیاک در گاو می شود، محققان یکی از شرکت ها راه حلی برای جلوگیری از آن با اعمال پوشش بیولوژیکی در اطراف آن ارائه کردند، در حالی که مصرف این ماده جدید باعث تولید 212 درصد پروتئین در بدن می شود. از گاو

سیدهاشم موسوی، مدیر بازاریابی یکی از مزارع فعال در حوزه دام، طیور و کشاورزی در گفت و گو با ای بی اس نیوز. وی گفت: جدیدترین محصولی که در دام و طیور ساخته ایم اوره یا اوره کند رهش است. اوره در دامپروری استفاده می شود، اما از آنجایی که این ماده به سرعت در شکمبه حیوان تجزیه می شود، اساس مسمومیت با آمونیاک در حیوانات را تشکیل می دهد.

وی با بیان اینکه اوره مصرفی در مزارع به سرعت در شکمبه حیوان تجزیه می شود که حیوان را مستعد مسمومیت با آمونیاک می کند، افزود: مسمومیت با آمونیاک باعث سقط جنین و تلف شدن دام می شود.

مدیر بازاریابی این هلدینگ گفت: برای جلوگیری از این عارضه، پرچینی در اطراف اوره ایجاد کرده ایم که زمان رهاسازی اوره را از یک دقیقه به 8 ساعت افزایش می دهد. وقتی اوره وارد شکمبه حیوان می شود طبق طرح شروع به تجزیه می کند و به این ترتیب مشکلی که اوره خالص در بدن حیوان ایجاد می کند برطرف می شود.

موسوی پوشش ایجاد شده را کاملا ارگانیک و محصول نهایی را مشابه محصول شرکت آمریکایی دانست و گفت: ظرافت این پوشش از مزیت های این محصول به شمار می رود، زیرا شرکت های ملی مشابه تولید کننده این محصول 50 را اعمال می کنند. ٪ پوشش دور اوره، که باعث می شود خریدار نسبت به وزنی که آن را می فروشد اوره کمتری دریافت کند، اما محصول ما پوشش 25 درصدی اطراف اوره را اعمال می کند.

وی با تاکید بر اینکه اوره ارائه شده هم ارگانیک و هم زیست تخریب پذیر است، گفت: رفع مسمومیت با آمونیاک از دیگر مزایای این محصول است.

موسوی اهمیت استفاده از اوره در دام را برشمرد و تصریح کرد: با تجزیه یک کیلوگرم اوره در محیط شکمبه 212 درصد پروتئین در بدن حیوان تولید می شود در حالی که با تجزیه کنجاله سویا در بدن حیوان تنها 40 درصد پروتئین تولید می شود و این محصول 5 برابر بیشتر از کنجاله سویا پروتئین در بدن حیوان تولید می کند.

موسوی کاهش مصرف خوراک در مزارع را از دیگر مزایای این محصول برشمرد و افزود: استفاده از این محصول باعث کاهش 6 درصدی قیمت تمام شده خوراک و 50 درصدی مصرف کنجاله سویا می شود.

وی نحوه مصرف این ماده در دامپروری را تشریح کرد و گفت: با این محصول کنجاله سویا 100 درصد حذف می شود و پس از 3 ماهگی که وزن دام به 300 کیلوگرم می رسد، اوره کند رهش در گاوهای پرواربندی جایگزین می شود. در گاوهای شیری با توجه به توصیه کارشناس جیره بندی دام ممکن است درصدی از کنجاله سویا اضافه شود. این محصول در دام های بز، گوسفند و سبک استفاده می شود و به بازار نیز عرضه می شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *