دلار پس از عقب نشینی دولت جدید بریتانیا از اصلاحات اقتصادی که ریسک ریسک را بهبود بخشید، کاهش یافت. شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب با 0.82 درصد کاهش به 112.11 واحد رسید. دلار ضعیف تر، معاملات نفتی را برای خریداران غیر آمریکایی ارزان تر می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، قیمت معاملات نفت برنت 74 سنت معادل 0.8 درصد افزایش یافت و به 92 دلار و 36 سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) 78 سنت یا 0.9 درصد افزایش یافت و به 86 دلار و 24 سنت در هر بشکه رسید.
همچنین بر اساس گزارش بلومبرگ، دولت آمریکا در نظر دارد به منظور ایجاد تعادل در بازار و جلوگیری از افزایش قیمت بنزین، 10 تا 15 میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک این کشور خارج کند. کاخ سفید قصد دارد ذخایر نفت استراتژیک آمریکا را دوباره پر کند.
یکی دیگر از عوامل حمایت کننده از قیمت نفت، انتظارات برای ادامه سیاست پولی تطبیقی چین برای کمک به اقتصاد آسیب دیده از محدودیت های کووید-19 بود. با این حال، اقدام چین در به تعویق انداختن انتشار شاخص های اقتصادی تضمین کرده است که چشم انداز تقاضای سوخت در آن کشور نامشخص باقی می ماند.
در سمت عرضه، رشد تولید نفت شیل آمریکا باید به کاهش کمبود عرضه نفت و محدود کردن رشد قیمت کمک کند. اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده پیش بینی کرده است که تولید نفت در حوضه پرمین و منطقه نیومکزیکو که بزرگترین منطقه نفت شیل در ایالات متحده است، در ماه جاری 50000 بشکه در روز افزایش خواهد یافت و به رکورد 5.453 میلیون بشکه خواهد رسید. در روز
انتهای پیام
بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران گروه تحقیقاتی ANZ در یادداشتی اعلام کردند که سرمایه گذاران پس از توافق کاهش تولید توسط اعضای اوپک پلاس، قراردادهای خرید در بازار آتی را افزایش دادند.
پس از آنکه کاخ سفید ریاض را متهم کرد که برخی از کشورهای عضو این گروه را برای حمایت از کاهش تولید نفت تحت فشار قرار داده است، کشورهای عضو اوپک پلاس از اقدام اخیر حمایت کردند.
قیمت نفت در معاملات بازارهای آسیایی روز سه شنبه تحت تاثیر کاهش ارزش دلار آمریکا و مشکلات عرضه افزایش یافت.