14:32 – 27 مهر 1403
جلیل اسلامی معاون امور بندری سازمان بنادر گفت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان حاکمیتی دریانوردی و همچنین سازمانی که در کنار بخش خصوصی مدیریت توسعه بنادر را بر عهده دارد، برنامههای راهبردی گستردهای در راستای هدایت دریایی دارد. اقتصاد و توسعه مناطق، بنادر و زیرساخت های دریایی موضوع حمل و نقل و لجستیک به ویژه حمل و نقل ترانزیتی که در برنامه پنج ساله هفتم توسعه و سایر برنامه های راهبردی به آن اشاره شده بود، در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در بندر امام در زمینه مواد معدنی، نفت، پایانه های غلات و سیلوهای غلات در قالب ایستگاه های بارگیری و تخلیه استاندارد توانمندی های بسیار خوبی ایجاد کرده ایم، تاکید کرد: ظرفیت ذخیره سازی و ذخیره سازی فرآورده های نفتی در ظرفیت پیش بینی می شود بندر امام (ره) به یک میلیون تن برسد و احتمال می رود ظرفیت مزارع غلات در ایستگاه های غله به حدود 13 میلیون تن برسد.
معاون امور بنادر و امور اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: اولین نکته این است که در حال اجرای الگوی مشارکتی مناسب در قالب سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم که خوشبختانه با تقاضا و حضور بخش خصوصی این الگو روز به روز در حال توسعه است. بخش نکته دوم استفاده از توان مالی و وجوه مدیریت شده است و آمادگی داریم به سرمایه گذاران در تسریع و توسعه توانمندی ها کمک کنیم. به ویژه در منطقه بندر امام و با توجه به قابلیتهای ترافیکی روشن در حوزه نفت، غلات و ترانزیت، استقبال و تمایل برای کمک به بخش خصوصی در تکمیل پروژههای جاری در سال جاری وجود دارد.
اسلامی با بیان اینکه در حوزه مواد معدنی، نفت، پایانه های غلات و سیلوهای غلات در قالب ایستگاه های تخلیه و بارگیری استاندارد ظرفیت سازی بسیار خوبی داریم، تاکید کرد: ظرفیت ذخیره سازی و ذخیره سازی فرآورده های نفتی بندر امام. (RA) به یک میلیون تن خواهد رسید. در زمینه غلات، پایانه های غلات احتمالاً به حدود 13 میلیون تن افزایش می یابد، همچنین برای پایانه های معدنی و سایر کالاها.
وی خاطرنشان کرد: همکاری بسیار خوب و ارزشمندی بین سازمان بنادر و دریانوردی، دولت و بخش خصوصی شکل گرفته است که قدردان آن هستیم. امروز بازدیدی داشتیم که نشان داد اکثر پروژه ها در وضعیت خوبی هستند و در فرصت مناسب به ظرفیت عملیاتی می رسند.