وی همکاری ایران، ترکمنستان و قزاقستان برای انتقال کالا به شبه قاره هند را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حال حاضر 85 درصد جابجایی کالا در کشور از طریق جاده است که پیش بینی می شود با تکمیل زیرساخت ها و زیرساخت ها تکمیل شود. تامین ناوگان ریلی برای ترانزیت کالا از طریق ریل و بنادر چابهار و بندرعباس انجام شد.
افندی زاده با اشاره به علاقه روس ها به ترانزیت سرمایه از طریق بنادر شمالی و جنوبی کشور مانند چابهار و بندرعباس، گفت: پیشنهاد فعلی آنها تکمیل خط ریلی رشت – انزلی برای ایجاد هاب ترانزیتی از طریق انتقال کالا توسط کشتی به بندر انزلی و از آنجا با خطوط ریلی به سایر بنادر ایران.
اولین همایش اقتصادی خزر در تاریخ 21 آگوست 2019 مصادف با روز خزر در منطقه گردشگری آوازه ترکمنستان برگزار شد.
معاون وزیر راه پیشنهاد کرد
تبادل اطلاعات اقتصادی و تجاری به منظور رفع نیازهای متقابل در شرایط تحریم، جذب سرمایه گذاری از این کشورها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران، توسعه و تکمیل ارتباطات کشورهای حاشیه دریای خزر در بخش ریلی و جاده ای، توسعه حمل و نقل دریایی بین بنادر، ترخیص کالا از گمرک، ایجاد خطوط انتقال برق و گاز، همکاری تاریخی-فرهنگی، ایجاد بانک مشترک و استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری، تسهیل صدور روادید برای تجار و لغو صدور روادید رانندگان، صادرات محصولات کشاورزی و فراسرزمینی، زراعت و پاکسازی محیط دریا و سواحل اطراف و توسعه گردشگری یکی از موضوعاتی است که هیئت عالی رتبه جمهوری اسلامی در طول این مدت به آن پرداخته است. این کنفرانس
absnews
وی با بیان اینکه در مجمع اقتصادی کاسپین برنامه ریزی برای افزایش حجم ترانزیت کالا به 50 میلیون تن تا سال 2030 در دستور کار قرار گرفت، گفت: گلوگاه های مرزی و ایجاد کریدورهای سبز برای کوتاه کردن زمان ترانزیت کالا برای رسیدن به این هدف آسان خواهد بود. .
absnews
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مجمع اقتصادی خزر بر عملیاتی کردن توافقات دوجانبه و چندجانبه متمرکز بود، گفت: در این اجلاس با کاهش تعرفه ها، ایجاد کریدور سبز، رفع موانع داخلی و خارجی و جذب سرمایه تلاش هایی برای تبدیل ایران به قطب ترانزیتی منطقه صورت گرفته است.
وی گفت: در سیزدهمین کمیته مشترک ایران و روسیه که دو هفته پیش برگزار شد، هدف گذاری برای ترانزیت کالا تا ده میلیون تن در سال 2023 تعیین شد و مقرر شد برنامه عملیاتی توسعه زیرساخت ها اجرایی شود. . در اسرع وقت.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهریار افندی زاده در دومین اجلاس اقتصادی خزر در مسکو با تاکید بر اینکه ایران از طریق آذربایجان به قفقاز و از طریق آذربایجان به روسیه و به کشورهای CIS متصل است. از طریق ترکمنستان وی گفت: مجمع اقتصادی خزر همایش بسیار مهمی است که می تواند به توسعه ترانزیت بین کشورهای همسایه این دریا منجر شود.
معاون حملونقل وزارت راه و شهرسازی گفت: در صورت تکمیل زیرساختهای حملونقل کشور، ایران، روسیه، آذربایجان و سایر کشورهای همسایه میتوانند وضعیت ترانزیت خود را تا 50 میلیون تن افزایش دهند. بیا. سال ها.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تکمیل راه آهن رشت – آستارا دغدغه اصلی طرفین در این دیدار خواهد بود، گفت: ایران سرمایه گذاری های لازم را برای دستیابی به املاک آغاز کرده است و طرف روسی آسفالت و آسفالت را انجام خواهد داد. ریل گذاری
وی افزود: کشور ما می تواند سهم قابل توجهی در انتقال 60 میلیون تن کالا از چین به اروپا داشته باشد و باید از طریق راه آهن اینچه برون و سرخس نقش خود را در این زمینه گسترش دهیم.
لازم به ذکر است در اجلاس دو روزه مجمع اقتصادی خزر 12 میزگرد تخصصی با حضور مقامات و کارشناسان کشورهای عضو برگزار شد.