شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

افروز: سند الگوی بومی برای تعیین شاخص های واحد برای تمامی ارکان کشور تنظیم شده است

مدیر کانون اندیشه خانواده مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مناسب ترین مکان برای تعیین معیارها و شاخص های واحد برای همه ارکان کشور است.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از دفتر ارتباطات الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، غلامعلی افروز با تشریح جایگاه حکمرانی و برنامه های خانواده محور در الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: خانواده تنها خانواده طبیعی، بی بدیل و بی بدیل است. نهاد ابدی انسانی. در هر جامعه ای وجود خانواده های سالم و با نشاط، پایدار و پایدار، مهمترین شاخص سلامت و اقتدار ملی تلقی می شود.
وی ادامه داد: اصل 10 قانون اساسی جمهوری اسلامی می گوید: «از آنجایی که خانواده رکن اساسی جامعه اسلامی است، کلیه قوانین، مقررات و برنامه های مربوطه به منظور تسهیل در تشکیل خانواده و حفظ آن تدوین می شود. شخصیت مقدس و تحکیم روابط خانوادگی مبتنی بر حقوق.» و اخلاق اسلامی باشد.«در این اصل مهم و حیاتی، بر سه رکن اساسی تأکید شده است که باید مورد توجه ویژه کارگزاران نظام اسلامی باشد؛ رکن اول تسهیل تشکیل خانواده، رکن دوم حفظ قداست خانواده و رکن سوم، استواری روابط خانوادگی و تنظیم روابط بر اساس شریعت و اخلاق اسلامی است.
استاد برجسته دانشگاه تهران ادامه داد: بنابراین رسالت اصلی مسئولان و کارگزاران دولت به طور عام و قوای سه گانه، مجلس، قوه قضائیه و به طور خاص دولت باید اجرای همه چیز باشد. اقدامات در کوتاه مدت و بلند مدت مصوبات، آیین نامه ها و برنامه های تحکیم خانواده و ارتقای امنیت است.» و آرامش داشته باشند، بازنگری اساسی کنند و همه راهکارها، تدابیر و اقدامات تخصصی و حرفه ای خود را خانواده محور و یقیناً تدابیر سند الگوی اسلامی ایرانی، پیشرفت کنند. مناسب ترین مکان برای تعیین معیارها و شاخص های یکسان برای تمام نقاط کشور است.
وی بر ضرورت اجرای برنامه های خانواده محور در قوای سه گانه تاکید کرد و گفت: تدوین و تصویب هر قانون در هر حوزه ای تبعات اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی دارد و می تواند در کوتاه مدت و بلندمدت خانواده ها را به طور مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر قرار دهد. در این راستا لازم است پیش از تصویب قانونی و ابلاغ به مجلس شورای اسلامی «پیوست فرهنگی و خانوادگی» تهیه شود.
رئیس مرکز اندیشه خانواده مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تشریح وظایف قوه قضائیه گفت: توجه خانواده ها به عواقب خوشایند و ناخوشایند قوانین حقوقی، کیفری و کیفری بسیار مهم است. با انجام این کار، به ویژه صدور احکام در شعب مختلف دادگاه ها. در این راستا، تدوین «پیوست جامع سلامت خانواده» برای قوانین و تصمیمات دادگاه‌ها امری بسیار مهم و ضروری است و باید در راستای هر تصمیمی عدالت، توجه ویژه به ایمنی و سلامت افراد جامعه به عمل آید. خانواده قربانی به وضوح مشخص است.
افروز با اشاره به وظایف قوه مجریه در این زمینه گفت: دولت بیشترین مسئولیت را در قبال حمایت از خانواده ها دارد. وادار كردن همه وزراي دولت به تهيه و تدوين «ضميمه هاي فرهنگي و خانوادگي» براي برنامه هاي كوتاه مدت و بلندمدت وزارتخانه هاي خود اولين و مهم ترين گام در ترويج و تحكيم خانواده است. کشورهای مختلف با موفقیت برنامه های حمایت از خانواده و تولید مثل را اجرا کرده اند که می تواند بر اساس تجربیات آنها و همچنین تحقیقات و یافته های حرفه ای آنها مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *