3. تسهیل، ایجاد انگیزه و حمایت از ایجاد و توسعه بنگاه های دانش بنیان و شتاب دهنده های کشاورزی و خرید خدمات فنی از این بنگاه ها.
با عرض سلام و تبریک سال 1401 و آرزوی سالی سرشار از خیر و برکت انشاالله
جهادگران خط اول تولید هستند
آوریل 1401
مقام معظم رهبری با بیان سخنانی فرمودند: «مسئله کشاورزی و دامپروری مهم است و کشور باید به امنیت کامل و خودکفایی در مواد غذایی اساسی برسد». امیدواریم با رهبری معظم له و بسیج عمومی با روحیه و مدیریت جهادی که در طرح تحول شما نیز به چهار محور این نوع مدیریت می پردازد (همه با هم می توانیم یک بار برای همیشه پشتیبان علم باشیم. )، برای دستیابی به (ایران قدرتمند) اقدامات اساسی انجام دهد.
12. ایجاد هماهنگی و همکاری قوای مقننه و قضائیه با سایر بخشهای حکومت (برنامه ها و بودجه، وزارتخانه ها و غیره) با پالیسی ها و برنامه های مرجع و امنیت غذایی.
روسای سازمان های جهاد کشاورزی استان های کشور
7. ایجاد ذخایر استراتژیک با تمرکز بر افزایش کمی و کیفی تولید به ویژه برای محصولاتی که نیاز به آب بیشتری دارند و ایجاد شهرک های کشاورزی دانش بنیان برای تولید در محیط های کنترل شده.
نامگذاری سال 1401 به نام «تولید؛ دانش بنیان، اشتغالزا» و تبیین این نام مهم توسط رهبر فرزانه انقلاب (حفظه الله) و تأکید معظم له بر اهمیت کشاورزی و کاهش آن. وابستگی کشاورزی کشور موید اهمیت امنیت غذایی در برنامه سیزدهم تحول کشاورزی دولت است.
13. صرفه جویی در تولید محصولات کشاورزی و توسعه صادرات محصولات کشاورزی، ترویج رشد ارزش افزوده در بخش کشاورزی برای بهبود درآمد و معیشت کشاورزان و توسعه پایدار مناطق کشاورزی و تقویت زیرساخت های تولید مناسب و توسعه فعالیت های اقتصادی مطلوب به ویژه تبدیل مجدد. و صنایع تکمیلی
بی شک؛ مدیران، کارشناسان، پژوهشگران و همه جهادگران در خط مقدم تولید به برکت آیه شریفه «قل انا اکبر فی الاتحاد جامعه» و با شعار همیشگی «همه با هم جهاد کشاورزی» همه نیروهایمان از ظرفیت های بالقوه و واقعی کشور استفاده کنیم. کشاورزی با 4.5 میلیون تولید کننده و عرضه کننده سفره به 85 میلیون ایرانی سرافراز و با حمایت رهبری فرزانه رهبر معظم انقلاب با حضور تشکل های موثر و کارآمد (تعاونی ها، اتحادیه ها و انجمن ها) و نظام های قوی کشاورزی. (مهندسین کشاورزی، دامپزشک و زراعت) برای این مهم متحد و قوی وارد میدان عمل خواهیم شد.
6. شفاف سازی و تسهیل در ثبت و تایید فناوری های محصولات کشاورزی برای اصلاح نژاد و اصلاح دانش و رفع تضاد منافع در این زمینه.
11. ایجاد دانش و افزایش میزان نفوذ فناوری های پیشرفته در سازمان ها، سیستم های کشاورزی و استفاده از ظرفیت نهادی آنها.
absnews
9. برنامه ریزی سرمایه گذاری و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و ابلاغ مشوق های سرمایه گذاری به ویژه تکمیل و گسترش زنجیره ارزش کالاهای کشاورزی.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، روسای سازمان های جهاد کشاورزی استان های کشور به عنوان جهادگران خط مقدم تولید با اشاره به وزیر جهاد کشاورزی با دستور مقام معظم رهبری (حفظه الله) توسعه کشاورزی و امنیت غذایی را معرفی کردند. سند بالادستی و منشور راهبردی تحول بنیادین کشاورزی خطاب به سید جواد وزیر جهاد کشاورزی ساداتی نژاد بیانیه ای صادر کرد.
5. بازنگری در توسعه، انتقال و انتشار فناوری ها و نوآوری های کشاورزی با رویکردی جدید در ترویج کشاورزی.
4. ایجاد و توسعه بازار خدمات دانش بنیان کشاورزی
8. ایجاد ساختارهای سازمانی پویا و فرهنگ و مدیریت واحد در تمامی عرصه های بخش کشاورزی و منابع طبیعی با تفویض اختیار به سازمان های جهادکشاورزی استان ها.
برای نیل به این مهم، در برنامه ریزی، تدوین سیاست و اجرای این اهداف باید موارد زیر مورد توجه قرار گیرد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
2. نوسازی کشاورزی و بازنگری الگوی کشت با تاکید بر تولید و خودکفایی در محصولات استراتژیک و اساسی با توجه به اقلیم و ظرفیت های هر استان و تقویت زراعت قراردادی.
شما احضار شده اید؛ کشاورزی با معرفی اصول سیستماتیک، تجربیات و دانش بومی، علم و فناوری نوین و سیاست های پیشنهادی جنابعالی (کشت قرارداد، صدور اسناد زمین کشاورزی، ایجاد بانک اطلاعاتی و اطلاعات، کشاورزی، پرطرفدارترین بخش اقتصاد کشور است. رصدخانه، دیپلماسی غذایی و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی برای تکمیل بخش ها)، منجر به جهش قابل توجهی برای دستیابی به خودمختاری کشور در حوزه کشاورزی خواهد شد.
جهادگران حوزه امنیت غذایی با بهره گیری از دانش روز محققین و صاحب نظران، برای دستیابی به تولید، افزایش بهره وری آب، تولید اقتصادی بر اساس ظرفیت های منطقه ای و آمایش سرزمینی، فرمان رهبری را تحت نظر معظم له به انجام خواهند رساند.
در این بیانیه با اشاره به نامگذاری سال 1401 با نام «تولید، دانش بنیان، اشتغال زا» و تبیین این نام مهم توسط رهبر فرزانه انقلاب (حفظه الله) و تأکید معظم له بر اهمیت کشاورزی و کاهش وابستگی کشاورزی کشور بر اهمیت امنیت غذایی تاکید کرد و سیزدهمین برنامه تحول کشاورزی دولت را برجسته کرد.
1. ایجاد پایگاه کشاورزی دانش بنیان و مدیریت هوشمند کشاورزی (به اعلام جناب عالی) و تامین امنیت غذایی و بهره مندی آحاد جامعه از سبد غذایی سالم و کافی.
10. حمایت مؤثر از سازماندهی فرآیند تولید و اصلاح نظام بازار محصولات کشاورزی
جناب عالی به فرمایش مقام معظم رهبری (حفظه الله) که سند بالادستی توسعه کشاورزی و امنیت غذایی و منشور راهبردی تحول بنیادین کشاورزی قابل تقدیر و تحسین است.