دبیر ستاد توسعه هوش مصنوعی و رباتیک از انعقاد تفاهم نامه استانداردهای هوش مصنوعی و اعمال این استانداردها برای صادرات و واردات محصولات هوشمند هوش مصنوعی خبر داد و گفت: بر اساس این توافق کمیته ویژه ای با عنوان کمیته هوش مصنوعی با همکاری روسیه طبق پیمان شانگهای، ما از این کمیته برای صادرات محصولات هوش مصنوعی به کشورهای عضو پیمان شانگهای استفاده خواهیم کرد.
دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک خبر داد.
اعطای اعتبار مالیاتی به صنایع کشور در ازای تحقیق و کاربرد هوش مصنوعی/ ایجاد کمیته هوش مصنوعی در توافقنامه شانگهای با محوریت ایران و روسیه
به گزارش ای بی اس نیوز، بهروز مینایی درباره اولویتهای ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک در ماموریتها و اهداف خود گفت: بحث مدیریت هوشمند تراز انرژی یکی از اولویتهای ما است که طی آن به دنبال انجام تحقیقات و پیادهسازی فناوریهای هوش مصنوعی برای ارتقای بهرهوری هستیم. . در مصرف انرژی در تابستان و زمستان که به ما امکان می دهد از دستاوردهای هوش مصنوعی در بحث تولید، حمل و نقل و توزیع در صنعت برق و نفت، برای رفع کمبود برق در تابستان و بحث کاهش افت فشار استفاده کنیم. عرضه گاز در برخی استان ها در فصل زمستان باید به نوعی عدم تعادل انرژی را برطرف و مدیریت کنیم، به خصوص در شرایطی که تقاضا زیاد است. در این راستا ایجاد سیستم های مدیریت هوشمند انرژی برای بهبود عدم تعادل دوره های تقاضا از جمله اقداماتی است که در این زمینه در دستور کار خود قرار داده ایم.
به گفته مینایی، جلسات مختلفی با وزارت نیرو، نفت و شرکت های بزرگ فعال در این زمینه برگزار و توافقات همکاری منعقد شد. امنیت داده ها و امنیت سایبری نگرانی هایی هستند که اغلب در این جلسات مطرح می شوند.
دبیر ستاد توسعه فناوری هوش مصنوعی و رباتیک، تحول دیجیتال در صنایع معدنی، متالورژی و فولاد را اولویت دوم این ستاد برشمرد و گفت: کشور ما در حوزه معدن و صنایع متالورژی و فولاد رتبه بالایی در دنیا دارد و این نقطه قوت را با هوش مصنوعی تجهیز کنید این کار باعث افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها و جلوگیری از فروش ناخالص می شود. از این رو با تدوین مدلهای پیشبینی برای ارتقای بهرهوری و کاهش هزینهها در این صنایع، تلاش کردهایم تا حدودی دغدغههای موجود در این حوزه را برطرف کنیم و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه پروژههای مشترک، به این اهمیت پی ببریم.
وی با بیان اینکه امنیت سایبری و حفاظت از داده ها از دیگر اولویت های ستاد توسعه هوش مصنوعی و رباتیک است، تصریح کرد: در هماهنگی هایی که با سازمان های مختلف پدافند غیرعامل و فناوری اطلاعات داشته ایم، تلاش می کنیم با استفاده موثر از فناوری های هوش مصنوعی، از امنیت سایبری جلوگیری کنیم. . حملات و به حداکثر رساندن حفاظت از داده ها.
به گفته وی، حوزه درمان، سلامت و بیمه اولویت چهارم ستاد است و ستاد برای سازمان ها و بنگاه های اقتصادی برای ارتقای خدمات درمانی و کیفیت مراقبت به مردم با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی کارهای نظارتی و تسهیل گری دارد. این موارد برای توسعه و پیشرفت پایدار کشور ضروری است و در این راستا توسعه سیستمهای هوشمند در حوزه درمان را برای ارتقای خدمات و کیفیت مراقبت به مردم پیادهسازی کردهایم. همکاری با بیمه مرکزی ایران، وزارت بهداشت و سازمان هایی مانند بیمه سلامت برای بهبود خدمات درمانی و بیمه ای انجام شد.
ایجاد کمیته هوش مصنوعی بر اساس معاهده شانگهای
به گزارش معاونت علمی رئیس جمهور، دبیر معاونت توسعه هوش مصنوعی و رباتیک گفت: در سفر به روسیه و مذاکره با همتای روسی خود، در خصوص استانداردهای هوشی هوش مصنوعی و اعمال این استانداردها برای صادرات و واردات محصولات هوش مصنوعی و مقرر شد کمیته ویژه ای تحت عنوان کمیته هوش مصنوعی در معاهده شانگهای تشکیل شود و با همکاری روسیه فعالانه این کمیته را ساماندهی کنیم.
به گفته وی، ایجاد این کمیته از آن جهت حائز اهمیت است که بازاریابی و تجاری سازی محصولات هوش مصنوعی و صادرات این محصولات به کشورهای عضو معاهده شانگهای را تضمین می کند و از طریق این کمیته، اشتراک آزمایش ها نیز انجام خواهد شد. . در راستای توسعه فناوری
ارائه اعتبار مالیاتی برای استفاده از هوش مصنوعی در صنایع فعال کشور
به گفته مینایی، تجهیز صنایع فعال کشور به دستاوردهای هوش مصنوعی از دیگر موضوعاتی است که معاونت علمی به آن می پردازد و در این راستا شرکت هایی مانند گلغر، مپنا، فولاد و …. تولید قطعات نیروگاهی می توانند در ازای هزینه تحقیق و توسعه و کاربرد هوش مصنوعی و همچنین آموزش عمومی کارکنان خود در زمینه هوش مصنوعی، مالیات اعتباری دریافت کنند و نتایج آن در سال های آینده قابل مشاهده است. .
انتهای پیام