به گفته وی، سقف وام قرض الحسنه برای اشخاص حقیقی از 50 به 200 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی به 500 میلیون تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران، توسعه اقتصاد دانشبنیان را مورد تاکید مقام معظم رهبری برشمرد و تصریح کرد: بر اساس قولی که در نمایشگاه اینوتکس به بنگاههای دانش بنیان دادهایم، تا کنون سال 88 به شرکت ها از 100 شرکت، 500 میلیون تومان وام قرض الحسنه پرداخت شده است. . از سوی دیگر با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به هزار بنگاه دانش بنیان که اخیراً تفاهم نامه آنها منعقد شده وام وام پرداخت خواهیم کرد.
سید سعید شمسی نژاد با اشاره به رشد منابع بانکی گفت: سال گذشته 1.65 درصد از منابع شبکه بانکی در اختیار بانک قرض الحسنه مهر ایران بود که این درصد اکنون به 2.3 رسیده است و هدف ما تا پایان است. در سال 2.5 درصد است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: اعتبارسنجی بنگاه های دانش بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود و پس از معرفی نهایی اقدامات لازم برای پرداخت هزینه ها انجام می شود.
وی ادامه داد: قبلا تمامی مراحل بازپرداخت وام به صورت حضوری بود اما اکنون 7 درصد وام ها به صورت حضوری پرداخت می شود و هدف ما افزایش این رقم به 30 درصد است. همچنین سامانه ضمانت برای اعتبارسنجی راه اندازی شده است که در آن امکان ارائه سفته الکترونیکی وجود دارد.
شمسی نژاد به مجموع وام های پرداختی اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون یک میلیون و 900 هزار فقره وام پرداخت شده و این رقم تا پایان سال به 3 میلیون خواهد رسید. از نظر ریالی سال گذشته 60 فقره وام همات پرداخت کردیم و امسال به 95 همات رسید.
absnews
شمسی نژاد به موضوع بازپرداخت وام های بدون ضامن اشاره کرد و افزود: حدود 20 درصد وام های بانکی با اعتبارسنجی و بدون نیاز به ضامن پرداخت می شود. علاوه بر این، ما اولین بانک در کشور هستیم که تأیید موجودی را اجرا می کنیم.
20 درصد وام های بانک قرض الحسنه مهر ایران بدون ضامن بازپرداخت می شود.
وی در این خصوص افزود: اعتبارسنجی این شرکت ها با توجه به اینکه بانک زیرساخت و امکان این کار را نداشت، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود و پس از معرفی نهایی، اقدامات لازم انجام می شود. برای پرداخت وام گرفته شده است.
وی ادامه داد: اصلاح اساسنامه بانک های قرض الحسنه به بانک مرکزی پیشنهاد شده و کارگروهی در زمینه ضمانت نامه های بانکی، وام و سایر موارد تشکیل شده است و موضوع در دوره امتحانی در مرکز مرکزی است. بانک .
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: این بانک به دنبال جذب 5 درصد نقدینگی کشور در 2 سال آینده و 20 درصد منابع در دهه آینده است که با روندی که آغاز شد این امر محقق خواهد شد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه حوزه بانکی در کشور به سمت دیجیتالی شدن پیش می رود، گفت: طی 2 سال گذشته نقشه راه تحول دیجیتال بانک ها تدوین شده است و بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز با رویکرد قرض الحسنه وارد این پرونده شده است. بنابراین با توسعه شرکت ها، توسعه خدمات را برای طبقات مختلف راه اندازی کردیم. به عنوان مثال برای زائران «کارت ویزیت» یا برای دریافت کنندگان خدمات سلامت «کارت سلام» طراحی و اجرا کرده ایم تا با بودجه ارزان به اهداف خود برسند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: استقبال از افتتاح حساب در بانک قرض الحسنه مهر ایران به گونه ای است که سایر شعب قادر به پاسخگویی نیستند، بنابراین به سمت توسعه بانکداری الکترونیکی سوق داده ایم و اکنون 40 درصد است. افتتاح حساب در بانک قرض الحسنه مهر ایران آنلاین است.
شمسی نژاد خاطرنشان کرد: تعداد مشتریان بانک ها هم اکنون 13.5 میلیون نفر است و هدف ما تا سال آینده 20 میلیون نفر است. البته شعار ما 80 میلیون ایرانی، 80 میلیون وام است.
وی افزود: همچنین 10 هزار میلیارد ریال وام به مشمولان کمیته امداد پرداخت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 333 درصد افزایش داشته است. 4200 میلیارد ریال نیز به مددجویان مددکاری اجتماعی پرداخت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 552 درصد رشد نشان می دهد. همچنین 25 هزار وام فرزندآوری به مبلغ 10 هزار میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شد.
شمسی نژاد با بیان اینکه حجم معوقات بانکی 0.6 درصد و کمترین میزان در شبکه بانکی بوده است، تصریح کرد: طی سال گذشته حدود 3 میلیون فقره وام با میانگین 30 میلیون تومان پرداخت شده است. از ابتدای امسال تا 24 آذرماه 25 هزار وام عروسی به ارزش 35 هزار میلیارد ریال پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 166 درصد افزایش داشته است.
شمسی نژاد با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری بانکی ایران در قرض الحسنه تصریح کرد: اکنون از نخبگان دعوت کرده ایم در این مرکز حضور داشته باشند و با این اقدام اکثر شرکت ها به سمت قرض الحسنه حرکت کرده اند. -حسنا.
این کار برای افزایش تولید انجام شد.