معاون سرمایه گذاری سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی با اشاره به تدوین اطلس سرمایه گذاری و رونمایی از آن در بهمن ماه گفت: اطلس سرمایه گذاری زیرساخت های لازم را برای هدایت سرمایه گذار به مناسب ترین مکان فراهم می کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود براتی ضمن تشریح الزامات اطلس سرمایه گذاری، گفت: انتخاب مکان مناسب برای سرمایه گذار با توجه به تاثیر بر تمامی عوامل موثر بر انجام فعالیت مورد نظر از جمله دسترسی به امکانات و بازار، میزان از فروش، هزینه ها و غیره بله، این یکی از مهم ترین بخش های انجام مطالعات برای ایجاد هر گونه فعالیت اقتصادی است که اشتباهی در آن می تواند مشکلات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
براتی ادامه داد: در بسیاری از موارد وجود تعارض بر سر زمین های اختصاص داده شده به پروژه های سرمایه گذاری باعث ایجاد اختلال در اجرای پروژه و یا تغییر تحمیلی محل پروژه شده است که این امر علاوه بر ایجاد نارضایتی و بلاتکلیفی در بین سرمایه گذار، تاثیر مستقیمی بر توجیه آن دارد. از پروژه
معاون سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی سازمان سرمایه گذاری در ادامه بیان کرد: با توجه به تعدد عوامل موثر بر سرمایه گذاری و نیاز سرمایه گذاران به دسترسی به اطلاعات مربوط به تمامی این عوامل و همچنین پیچیدگی برخی مسائل ملی و منطقه ای، وجود دارد. نیاز به مکانیزمی ایجاد می شود تا با جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مکان بر اساس لایه های مختلف داده های معتبر و هوشمند، بهترین مکان برای هر فعالیت اقتصادی (یا حتی غیراقتصادی) سرمایه گذاری استخراج و مورد بهره برداری قرار گیرد.
به گفته این مقام مسئول، نیاز به تعدد عوامل موثر بر سرمایه گذاری و لزوم دسترسی سرمایه گذار به اطلاعات مربوط به سرمایه گذاری موجب شده است تا اقدامات اصولی برای یافتن بهینه ترین نقطه انجام شود تا سرمایه گذار وارد اقتصاد ایران شود. جو
وی با ارائه پرونده ها و اقدامات انجام شده در این زمینه اعلام کرد: با توجه به تنوع شاخص های موثر در انتخاب مکان و همچنین قوانین و مقررات حاکم بر آن که مربوط به عملکرد دستگاه های اجرایی مختلف است، ایجاد یک سیستم کامل با ارائه اطلاعات مورد نیاز اخذ، تجزیه و تحلیل و ارائه نتایج مناسب با توجه به نیازهای تعریف شده از دستگاه های مختلف باعث تسهیل و روشن شدن این موضوع می شود که سازمان نقشه برداری در این حوزه مسئولیت فنی پروژه را بر عهده دارد و در بعد ملی، نهادهای بزرگی مانند وزارت راه. و شهرسازی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سایر عوامل به ارائه اطلاعات مکان کمک کردند.
نایب رئیس سازمان سرمایه گذاری تاکید کرد: اقدامات لازم برای تسریع در روند انجام لایه ها و تحلیل های مورد نیاز طرح اطلس سرمایه گذاری با مشارکت نهادهای سپرده گذاری اتخاذ شد و از این طریق می توان به داده های مکان یابی پرداخت. در هر یک از مناطقی که برای استفاده از اطلس سرمایه گذاری مناسب است ارائه می شود. بله دریافت شد.
وی با تشریح اهداف و ضرورت های ایجاد اطلس سرمایه گذاری برای این ستاد گفت: طرح اطلس سرمایه گذاری یک کار جمعی در سطح ملی برای تشویق و تسهیل سرمایه گذاری است و این طرح با همکاری گسترده نهادهای مختلف صورت می گیرد. اطلاعات بر اساس سازمان سرمایه گذاری و سازمان نقشه برداری در حال طراحی و پیاده سازی است و جلب حمایت ستاد برای ارائه داده های مورد نیاز در سطح ملی اقدامی اساسی و قابل توجه برای هم افزایی است. همچنین ادارات کل امور اقتصادی استان ها با همکاری نزدیک استانداری ها وظیفه اجرای پایلوت طرح را در سطح استان بر عهده دارند.
این ویژگی طرح اطلس سرمایه گذاری را از نظر مدیریتی بسیار پیچیده کرد. معاون سازمان سرمایه گذاری با تاکید بر اهمیت طرح اطلس سرمایه گذاری در ارتقای جذب سرمایه گذاری خارجی افزود: البته این طرح می تواند نقش موثری داشته باشد و نقش مهمی در هدایت تمامی سرمایه گذاری ها اعم از داخلی و خارجی دارد. و زیرساخت اطلاعاتی مفیدی برای دولت و تمامی تصمیم گیران اقتصادی محسوب می شود.
براتی تاکید کرد: ارتقای سیستم، افزایش برد داده ها، ارتقای کیفیت آنها و اتصال SDI ها کار مستمری است و با رونمایی از فاز اول این پروژه در بهمن ماه ختم نمی شود و تلاش می شود تا فضای خوبی ایجاد شود. رویدادی برای هدایت هوشمند سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی کشور و تصمیمگیری صحیح توسط مجموعه مدیران این حوزه.
انتهای پیام