به گزارش ای بی اس نیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر سه شنبه در اجلاسیه رسمی خبرگان رهبری، بر اجرای سیاست های رهبر معظم انقلاب در زمینه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور تاکید کرد. دولت سیزدهم گفت: مسائل اقتصادی تکلیف شده است زیرا تولید; مشکلات اقتصادی و بیکاری را حل می کند و به استقلال اقتصادی می انجامد.
رئیسجمهور با اشاره به افزایش نظارتهای دولت برای ثبات قیمتها در بازار، گفت: یکی از کارهایی که دولت انجام میدهد اصلاح بسترهای فساد مانند صدور مجوز و امضای طلایی است.
رئیس جمهور از برنامه دولت برای هدایت نقدینگی به سمت تولید خبر داد و گفت: مدیریت نقدینگی اگر به سمت تولید هدایت شود، بسیاری از مشکلاتی را که دولت آغاز کرده بود، حل می کند.
رئیسی همچنین پروژه های نیمه تمام در کشور را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: با ایجاد اعتماد و تضمین منافع، بخش خصوصی آماده سرمایه گذاری برای تحقق پروژه های نیمه تمام خواهد بود.
رئیس جمهور یکی از ابزارهای رشد اقتصادی کشور را افزایش سرمایه گذاری دانست. یعنی پس از انتقال یک شرکت به بخش خصوصی، کار تکمیل شده در نظر گرفته شد، در حالی که دولت جدید شروع به توانمندسازی و نظارت بر بخش خصوصی کرد. بخش
وی سرعت پایین صدور پروانه کسب را یکی دیگر از موانع رونق تولید برشمرد و به تشریح اقدامات دولت در این زمینه پرداخت. دولت سیزدهم به دنبال تکمیل دروازه ملی صدور مجوز برای تسهیل راه اندازی کسب و کار است که بسیاری از این اقدامات قبلا انجام شده است.
رئیسی اصلاح چرخه تامین مالی را از دیگر اقدامات دولت برای رفع موانع تولید برشمرد و گفت: دولت برای همه بانک ها سیستم تامین مالی یکپارچه برای تنظیم زنجیره تامین مالی تعریف کرده است.
رئیس جمهور افتتاح فضای تجاری و ارتباط با زیرساخت های منطقه را از دیگر اقدامات دولت برای رفع موانع تولید در کشور برشمرد و گفت: پس از حضور در اجلاس سران شانگهای و CEE روابط ما با منطقه برقرار شد. و آسیا تغییر کرده و تجارت با همسایگان و صادرات به این کشورها افزایش چشمگیری داشته است.
رئیس جمهور افزود: پیش از این استانداران خواستار اجرای پروژه ها در استان ها بودند، اما در بودجه سال 1401 که به مجلس تقدیم شد، این سوال برعکس شد و دولت از استان ها می خواهد. به این ترتیب درآمدهایی از قبیل مالکیت معادن، فروش اموال مازاد دولتی و اخذ مالیات بیش از میزان تعیین شده برای استان ها به صندوق توسعه هر استان واریز می شود.
وی با تاکید بر ضرورت حذف واسطه ها در اقتصاد کشور گفت: نظارت بر چرخه عرضه و تولید تا زمان مصرف کالاها باید انجام شود و اکنون بررسی ها در حوزه معیشت و سفره مردم آغاز شده و در حال انجام است. در بخشهای دیگر انجام میشود.»
رئیسی با اشاره به نظارت روزافزون دولت بر قیمت کالاها گفت: ما به مردم قول اصلاح مبانی اقتصادی را دادیم و یکی از کارهایی که دولت دنبال می کند اصلاح بنیادهای مفسده مانند صدور مجوز و امضای طلایی است. ثبات. در فروشگاه.
رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع کشت بومی محصولات کشاورزی که جزء سبد کالایی است، اشاره کرد و گفت: با واردات کالاها، استقلال اقتصادی به خطر می افتد و از این رو استقلال طلبی در رشد، برگزاری است. و برداشت محصولات و دارایی های استراتژیک کشاورزی ما اساسی هستیم.
وی مسائل فرهنگی را یکی از دغدغه های اصلی دولت عنوان کرد و گفت: در کنار کار اقتصادی، مسائل فرهنگی را نیز با جدیت دنبال می کنیم زیرا تهدیدات فرهنگی زیادی وجود دارد.
رئیس جمهور همچنین به موضوع آزادسازی سواحل توسط دولت اشاره کرد و گفت: سواحلی که آزاد شده باید مدیریت شود و این فضا تبدیل به محیطی عمومی و زندگی برای استفاده مردم شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود درباره اهمیت حجاب و عفاف در جامعه و توجه جدی دولت به این موضوع گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ای در این زمینه داریم که وظایف 26 دستگاه را مشخص کرده است. و همه دستگاه ها باید وظایف خود را انجام دهند.
رئیسی با تاکید بر ایجاد امید در بین مردم و جامعه گفت: دشمن به دنبال فریب مردم است اما در این دولت با شعار ما می توانیم بحمدالله بارقه های امید و گشایش هایی در مسائل اقتصادی ایجاد شده است. با مهار نسبی کرونا افزایش یافت.” فروش نفت و رشد روابط اقتصادی با همسایگان، گشایش های اقتصادی جدید در راه است.
رئیس جمهور در پایان گفت: هر چه جلوتر برویم امید به آینده بیشتر می شود و این فراتر از شعار بر اساس واقعیت ها و اعتقادات ماست.
absnews
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز