به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، هکرها در مهرماه اعلام کردند که حجم زیادی از داده های حساس این شرکت را به دست آورده اند و در صورت عدم پرداخت باج توسط بوئینگ تا 2 نوامبر آن را منتشر خواهند کرد. بر اساس یک پست در وب سایت گروه هک Lockbite، داده های بوئینگ صبح جمعه منتشر شد. بیشتر پرونده های فاش شده به اواخر اکتبر باز می گردد.
شرکت بوئینگ یکی از بزرگترین شرکت های دفاعی و هوافضای چند ملیتی آمریکایی است که در سال 1916 توسط ویلیام بوئینگ در سیاتل، واشنگتن تاسیس شد.
در طول دهه های گذشته، فعالیت اصلی این شرکت همواره تولید هواپیماهای مسافربری بوده است. در سال 1997، بوئینگ با خرید مک دانل داگلاس به بزرگترین شرکت هوافضای جهان تبدیل شد. این شرکت پس از لاکهید مارتین دومین شرکت بزرگ صنایع دفاعی جهان و همچنین بزرگترین صادرکننده کالا و خدمات به آمریکا می باشد.
در رابطه با این موضوع، بوئینگ در بیانیهای تایید کرد که بخشهای قطعات و توزیع این شرکت تحت تأثیر این حمله سایبری قرار گرفتهاند.
در بیانیه این شرکت آمده است: ما از این موضوع آگاه هستیم. یک گروه باج افزار اطلاعات دزدیده شده را از سیستم های ما فاش کرد. ما همچنان در حال بررسی این حادثه هستیم و با مجریان قانون، مقامات نظارتی و شرکت های قربانی در تماس هستیم.
بوئینگ همچنین گفت مطمئن است این حادثه تهدیدی برای هواپیماها یا پروازهای این شرکت محسوب نمی شود، اما از بیان اینکه آیا اطلاعات حساس دفاعی یا سایر اطلاعات به خطر افتاده است خودداری کرد.
باج افزار Lockbit برای اولین بار در ژانویه 2020 در یک انجمن امنیت سایبری به زبان روسی مشاهده شد و از آن زمان ردپای آن در سازمان هایی در ایالات متحده، هند و برزیل یافت شد.
به گفته آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA)، این گروه هکری 1700 سازمان آمریکایی را هک کرده است.
انتهای پیام