اخبار سیاسی روز

استکبارستیزی در الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی

الگوی مرکز پیشرفت اسلامی ایران نوشت: بیداری و خیزش انقلاب اسلامی حرکتی است ریشه‌دار، با فراز و نشیب‌های فراوان، اما پیروز است و در حال تعمیق، رشد، گسترش و فروپاشی است و امروز جبهه مقاومت آن است. حامل استاندارد زمان به نفع این جریان و علیه هرم شوم استکبار (غربی-آمریکایی)، (عبری صهیونیستی- اسرائیلی) و (واهابی مرتجع عرب-سعودی سلفی) است.

از سوی دیگر، این راهبرد ریشه در مبانی فکری اسلامی و ایرانی دارد. در سند استاندارد از آنها به عنوان «مبانی نظری» و «اصول» یاد شده است. توجه به این مبانی و اصول، در این طرح، بنیان فکری این افق را بهتر مشخص می کند. انتهای پیام

با توجه به اهمیت این موضوع، در پیش نویس اقدامات سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در قالب «گسترش عقل گرایی با روحیه جهادی در جهان اسلام، استکبارستیزی، حمایت از نهضت های اسلامی و آزادی خواهانه» آمده است. جنبش ها و مطالبه حقوق مردم فلسطین.» وی به این موضوع پرداخت:

در این راهبرد، عقل گرایی در مقابل گرایشات جهان اسلام که فقط به ظاهر توجه دارد، قیام می کند، آیات و روایات اسلامی ملاک عمل است. روحیه جهادی علیه صلح طلبی و سازش را مطرح می کنند و تاکید می کنند که تشکیل حکومت اسلامی مستلزم پرداخت هزینه ها، پرهیز از سازش و آمادگی جهاد در همه عرصه هاست. جنبش‌های اسلامی سازمان‌هایی مستقل از دولت‌ها هستند که به دنبال ایجاد حکومت اسلامی یا اجرای قوانین اسلامی در جامعه خود هستند.

انتهای پیام

در این طرح با استفاده از بخش افق الگوی اسلامی ایران پیشرفت که چشم انداز پنجاه ساله کشور را ترسیم می کند، در سطح کلی تری مطرح می شود: «در سال 1450 هجری قمری روحیه جهادی، پاسداری از ارزش ها. و دستاوردهای انقلاب اسلامی» و «در این مقطع زمانی، ایران بهترین نقش را در وحدت و برادری اسلامی، ثبات منطقه‌ای و صلح عادلانه جهانی ایفا می‌کند».

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایران پیشرفت، یکی از شعارهای جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی حمایت از مستضعفان و محرومان جهان به ویژه جهان اسلام و حمایت از جنبش هایی که به دنبال رفع این ظلم هستند. . مهمترین مصداق که به یکی از آرمان های جمهوری اسلامی تبدیل شده است، مسئله فلسطین و حمایت از حرکت های مردم فلسطین است که مصداق بارز اهمیت تعیین روز جهانی قدس است. آخرین جمعه ماه مبارک رمضان. البته در سال های اخیر برخی جریان های اسلامی قلمرو خود را به سمت غرب و رویه خود را به سمت افراط گرایی و ظاهرسازی سوق داده اند که موضع گیری و تعیین مرز در برابر آنها ضروری است.

جنبش‌های آزادی‌بخش با جنبش‌های مسلحانه و نظامی، در کشورهای مختلف، عموماً به دنبال تغییر حکومت مرکزی و در نهایت مطالبه حقوق مردم فلسطین، بازگشت به مرزهای ۱۹۴۸، اسکان همه آوارگان در وطن اصلی‌شان، تشکیل دولت با رأی‌گیری. تمام ساکنان بومی فلسطین. آزادی اسیران و غیره از جمله این حقوق هستند.

تاکنون قراردادهای زیادی بین رژیم صهیونیستی و طرف های بین المللی به امضا رسیده است اما هیچ یک از آنها این حقوق را به رسمیت نشناخته و همه آنها به نفع رژیم اشغالگر بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *