اخبار اقتصادی روز

استقرار سیستم پیشرفته در حوزه کشاورزی در دانشگاه تهران/مزایای دستاورد ایرانیان نسبت به اختراع هلندی

رئیس مرکز فناوری کشاورزی محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران از طراحی و راه اندازی سامانه «فوتوریزمستر» در این مرکز تا 2 ماه آینده خبر داد و گفت: برای این کار چندین دستگاه در نظر گرفته شده است. قرارداد با معتبرترین مراکز علمی جهان در لهستان، چین، آمریکا و روسیه.» به منظور انجام همکاری های علمی در این زمینه بین مرکز فناوری کشاورزی محیط کنترل و مراکز علمی فوق منعقد شد.

ساسانعلی نیافرد در گفت وگو با ای بی اس نیوز. وی سامانه «فوتوریزومستر» را یک سیستم غربالگری خودکار پرقدرت و مبتنی بر فلورسانس کلروفیل فتوسنتز دانست و خاطرنشان کرد: امروزه به برکت معرفی روش های غربالگری پرقدرت، جستجوی تصحیح به عصر داده های بزرگ سوق داده شده است. . .

وی ادامه می دهد: با این حال، دسترسی به داده های فنوتیپی در مقیاس بزرگ به مانع مهمی برای دستیابی به این هدف تبدیل شده است.

مدیر مرکز فناوری کشاورزی محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران افزود: اهمیت غربالگری پرقدرت با تمرکز بر فرآیند فتوسنتز برای بهبود محصولات به حدی است که دولت هلند بودجه ای بالغ بر 60 میلیون یورو را اختصاص داده است. در دانشگاه واگنینگن برای این موضوع.

نیافرد تصریح کرد: از سوی دیگر، وزارت آموزش، فرهنگ و علوم هلند از تامین اعتبار مرکز فنوتیپینگ زیست محیطی گیاهان هلند (NPEC) به عنوان بخشی از نقشه راه ملی زیرساخت های علمی بزرگ دولت هلند خبر داد. . .

وی گفت: NPEC (مرکز فنوتیپینگ محیطی گیاهی هلند) بستر موثری را برای دانشمندان هلندی و بین المللی برای انجام تحقیق و توسعه در زمینه غربالگری با دقت بالا فراهم می کند تا امکان مطالعه بر روی عملکرد گیاهان در رابطه با زیستی و غیرزیستی مرتبط را فراهم کند. عوامل. عرضه در طیف وسیعی از مقیاس ها.

مدیر مرکز فناوری کشاورزی محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران افزود: همچنین بودجه ای بالغ بر 11 میلیون یورو برای ساخت و توسعه سیستم فنوویتور بر اساس تصویربرداری فلورسانس کلروفیل در نظر گرفته شده است. سیستم، ارزیابی فنوتیپی سیستم فتوسنتزی گیاهان را با سرعت بالا و مقیاس بزرگ انجام می دهد. ، تامین مالی شد تا بتوان جمعیت زیادی از گیاهان را در مدت زمان کوتاهی ارزیابی کرد.

نیافرد تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع، ایجاد سامانه ای به نام «فتوریزومستر» در مرکز فناوری کشاورزی در محیطی کنترل شده در دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران در دستور کار قرار گرفته است. به همین منظور قراردادهای متعددی با معتبرترین مراکز علمی جهان در لهستان، چین، آمریکا و روسیه منعقد شده است تا همکاری علمی در این زمینه بین مرکز فناوری کشاورزی در یک محیط کنترل شده انجام شود و علمی گفت. مراکز

استقرار سیستم پیشرفته در حوزه کشاورزی در دانشگاه تهران/مزایای دستاورد ایرانیان نسبت به اختراع هلندی

سیستم Fenovator در دانشگاه Wageningen در هلند توسعه یافته است

مزایای بیشتر سیستم طراحی ایرانی نسبت به سیستم نوآورانه دانشگاه “واچینگن”.

مدیر مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابورهان دانشگاه تهران گفت: سیستم طراحی شده که مقدمات آن آغاز شده است، مزایا و کاربردهای بیشتری نسبت به سیستم ابداع شده در دانشگاه واچنینگن دارد. در سيستم پيشنهادي امكان اعمال تيمارهاي آزمايشي روي شاخساره گياه و محيط ريشه وجود دارد كه سيستم مذكور را در جهان منحصر به فرد خواهد كرد.

نیافرد با بیان اینکه ارزیابی جمعیت های بزرگ گیاهی در مواجهه با شرایط و تنش های مختلف محیطی بسیار پرهزینه و زمان بر خواهد بود، افزود: به دلیل اختلاف زمانی، ارزیابی اغلب با دقت پایینی انجام می شود.

وی ادامه می دهد: این سامانه به مراکز علمی سراسر کشور امکان ارزیابی فراوانی نمونه های گیاهی را در مدت زمان کوتاهی می دهد و امکان اعمال تنش های مختلف محیطی (روی شاخساره ها و ریشه ها) را فراهم می کند. داده ها کاملا قابل اعتماد هستند

رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشکده ابوریحان دانشگاه تهران یادآور شد: از سوی دیگر سیستم عکاسی (غربالگری) بر اساس سلامت سیستم انتقال الکترون فتوسنتزی گیاه است که حدود 50 داده را ارائه می دهد. مربوط به سلامت سیستم فتوسنتزی برای هر نمونه.

استقرار سیستم پیشرفته در حوزه کشاورزی در دانشگاه تهران/مزایای دستاورد ایرانیان نسبت به اختراع هلندی

سیستم فتوریزومتری در مرکز فناوری کشاورزی در محیط کنترل شده دانشگاه تهران طراحی و در حال ساخت است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *