استفاده از ظرفیت کسب و کارهای دانش بنیان در حمل و نقل جاده ای
معاون حمل و نقل سازمان راهداری اعلام کرد:

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: سازمان راهداری از ظرفیت های بالای فناوری اطلاعات استفاده می کند. سیستم های مختلفی نیز با تلاش شرکت های دانش بنیان فعال شده اند و ما به عنوان یکی از سازمان های دارای حجم بالای اطلاعات؛ ما سیستم های داده کاوی را فعال می کنیم و از این قابلیت استفاده می کنیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضا شهرکی در نشست خبری هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با بیان اینکه وظایف مختلفی به سازمان راهداری سپرده شده است، اظهار داشت: در بحث حمل و نقل عمومی جاده ای. ، وظیفه تنظیم و نظارت. ایجاد شرکت در زمینه کالا و مسافر، در زمینه حمل و نقل، احداث کلانتری تردد، در اداره راه، موضوع نگهداری و توسعه راه های روستایی و فرعی. راه ها، در حوزه خدمات بین راهی، ساخت خدمات اجتماعی با هدف سازمان راهداری و جذب سرمایه از بخش خصوصی می باشد.
وی حجم زیادی از سفرها را ناشی از سهم جاده دانست و افزود: از این رو بحث اشتغال و سرمایه گذاری در این حوزه مطرح می شود چرا که بیش از 5 هزار سرمایه گذاری از بخش خصوصی در جاده انجام شده و 800 هزار سرمایه گذاری انجام شده است. مردم تحت تاثیر قرار گرفتند. به طور مستقیم و در عین حال استخدام شده است. اکنون میزان سرمایه گذاری در این بخش به طور مداوم در حال افزایش است.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: سازمان راهداری در سال های اخیر از ظرفیت های بالای فناوری اطلاعات استفاده کرده است. سیستمهای مختلفی با تلاش شرکتهای دانشبنیان فعال شدهاند و ما بهعنوان یکی از سازمانهای با حجم بالای اطلاعات، سیستمهای داده کاوی را فعال کردهایم و از این قابلیت استفاده میکنیم.
شهرکی در خصوص استفاده از ظرفیت تولید داخل در بزرگراه ها گفت: مذاکرات خود را با سازندگان داخلی در زمینه تولید ناوگان تشدید کرده و 13 تفاهم نامه با تولیدکنندگان داخلی برای تولید 1500 دستگاه اتوبوس امضا کرده ایم. این کار یک برنامه مشترک در حوزه حمل و نقل و وزارت برنامه ریزی وزارت راه و شهرسازی است و به دنبال روش های تامین مالی برای انعقاد قرارداد توسط خریداران هستیم. انتظار داریم از ماه آینده این قراردادها منعقد شود، در بخش حمل و نقل مسافر نیز تفاهم نامه هایی منعقد شده است.
وی درباره وضعیت فعلی ناوگان اتوبوسرانی بیان کرد: تعداد این ناوگان 15 هزار و 290 دستگاه اتوبوس با میانگین سنی 14 سال است. بسته به قدمت و شرایط اتوبوس ها، تقریبا 50 درصد آنها می توانند در مسیرهای طولانی تردد کنند و بقیه درون استانی و کوتاه هستند.
معاون حمل و نقل جاده ای سازمان حمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد: امسال در حمل و نقل جاده ای رشد 14.5 درصدی را تجربه کردیم که با 103 میلیون و 633 هزار جابجایی مسافر، سهم اتوبوس ها 60 درصد با 59 میلیون و 977 هزار مسافر و مابقی با مینی بوس و سفر است. بر فراز.