اخبار اقتصادی روز

استراتژی ایران تبدیل شدن به کشور دریایی است



مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: راهبرد وزارت راه در فعالیت های دریایی ارتقای ایمنی، حفاظت از محیط زیست و امنیت دریایی در حوزه دریایی کشور است.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی اکبر صفایی در افتتاحیه همایش ICOPMAS 2022 که امروز برگزار شد، اظهار کرد: این همایش که چند سالی است به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشده است، امسال با حمایت سازمان جهانی بهداشت برگزار می شود. وزیر راه و حضور میهمانانی از سراسر جهان نشان از اهمیت تبادل دانش بین دانشمندان دارد و شرایط علمی در این زمینه با وضعیت مطلوب تری مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با مرزهای طولانی و سواحل طولانی در حوزه دریایی، وجود بیش از 234 بندر در سواحل کشور و 846 سازه دریایی، ظرفیت بنادر 400 میلیون تن است. ناوگان بزرگی داشت و در سطح بین المللی از نظر تناژ جزو کشورهای ساحلی بود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: با رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد دریایی، متولیان نظام به ویژه دولت و شورای فرصت، سیاست های کلان را تدوین می کنند که نقطه عطف بزرگی خواهد بود. در سیاست های ایران و سهم تولید ناخالص داخلی اقتصاد دریایی افزایش چشمگیری می دهد که نه تنها برای کشور بلکه برای کشورهای منطقه نیز سیاست جدیدی ایجاد خواهد کرد.

صفایی افزود: در خصوص مسائل مربوط به دریای کشور، راهکارهای دیگری در چارچوب سیاست های اقتصاد دریا در خصوص ظرفیت تمامی بخش هایی که در دریا فعالیت می کنند و تسهیل فعالیت های مناطق دریایی وجود دارد. دریا تسهیل می شود و در تمامی فعالیت های دریایی بهبود شرایط تجاری را خواهیم داشت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: راهبرد وزارت راه در فعالیت‌های دریایی به عنوان دولت بندر ارتقای ایمنی، حفظ محیط زیست و امنیت دریایی در حوزه دریایی کشور است. این در حالی است که حضور نیروی دریایی و ارتش سپاه نه تنها موجب امنیت خلیج فارس، بلکه امنیت دریاهای آزاد نیز شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی ICOPMAS 2022 29 تا 30 اردیبهشت ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *