سایر موضوعات

استخراج کنندگان بیت کوین؛ سلامتی را از زمین استخراج می کنند

ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی بیت کوین، اولین ارز دیجیتال جهان، از زمان ایجادش در سال 2009، یک مسیر نجومی را ترسیم کرده است. با این حال، اکنون به دلیل مصرف انرژی خیره کننده اش مورد انتقاد قرار گرفته است، با یافته های تحقیقاتی که نشان می دهد میزان انرژی مورد استفاده برای استخراج بیت کوین به اندازه انرژی است. این 167 کشور است.

بر اساس داده‌های شاخص مصرف برق بیت‌کوین کمبریج (CBECI)، در سال گذشته، استخراج جهانی بیت‌کوین در مجموع 154.9 میلیارد کیلووات ساعت (کیلووات ساعت) انرژی مصرف کرد که در مجموع بیش از 167 کشور جهان است.

استخراج بیت کوین به فرآیند کامپیوتری به عنوان «توابع هش رمزنگاری» اشاره می کند، شبیه به مسائل ریاضی، اما این کار را نمی توان با هیچ رایانه ای انجام داد، اما برای استخراج این غول دیجیتالی جهان، از رایانه های ویژه ای برای استخراج ارزهای دیجیتال استفاده می شود. واحدهای پردازش گرافیکی متعدد یا حتی مدارهای ادغام ویژه برنامه را برای سرعت بخشیدن به فرآیند ترکیب می کنند.

تراکنش‌های ارزهای دیجیتال از طریق سیستم بلاک چین انجام می‌شوند، یک دفتر کل غیرمتمرکز و دائماً در حال تکامل که در آن سوابق تراکنش‌ها در ساختارهای داده رمزگذاری‌شده به نام بلوک نگهداری می‌شوند. افرادی که این فرآیند را طی می کنند، «ماینرها» یا «ماینرهای ارز دیجیتال» نامیده می شوند. ماینرها در ازای بلاک های تولید شده توسط سیستم هایشان با حل مسائل ریاضی از طریق فرآیند فوق، بیت کوین به دست می آورند.

توسعه دهنده بیت کوین ساتوشی ناکاموتو اولین بلوک را در 3 ژانویه 2009 ایجاد کرد و 50 بیت کوین به دست آورد. مقدار بیت کوین های موجود به 19.6 میلیون رسیده است اما بسته به شرایط حداکثر می توان 21 میلیون بیت کوین تولید کرد.

بیت کوین به ماینرها نیاز دارد تا معادلاتی را حل کنند که حدود 10 دقیقه طول می کشد تا بلاک ها تولید شوند و اجازه 210000 بلاک در هر نیمه را دارند، سیاستی که در الگوریتم کدگذاری شده است تا تولید را به نصف کاهش دهد و با تورم مبارزه کند. در اولین هاوینگ بیت کوین در سال 2012، پاداش بیت کوین به ازای هر بلوک به 25 بیت کوین رسید و در نیمه هاوینگ سال 2016 به 12.5 کاهش یافت و در نیمه سوم در سال 2020، این رقم به 6.25 رسید.

انتظار می رود که پاداش بیت کوین به ازای هر بلوک در نیمه چهارم که امسال برگزار می شود به 3125 کاهش یابد. تخمین زده می شود که سیستم بیت کوین تا تولید آخرین بلوک، 28 چرخه نصف شدن را طی کند و انتظار می رود این اتفاق تا سال 2140 رخ دهد.

استخراج کنندگان بیت کوین؛  سلامتی را از زمین استخراج می کنند

هر بیت کوین 1450 کیلووات ساعت برق مصرف می کند

از آنجایی که ماینینگ به تعداد زیادی سیستم کامپیوتری تخصصی نیاز دارد، برق زیادی نیز مصرف می کند و تخمین زده می شود که برای تولید یک بیت کوین حدود 1450 کیلووات ساعت نیاز باشد. البته عواملی مانند مصرف انرژی در استخراج بیت کوین، هزینه های انرژی، افزایش تقاضا برای استخراج به دلیل افزایش و کاهش ارزش بازار و کاهش سود هر بلوک که همراه با دوره های نصف شدن است، پیش بینی میزان انرژی بیت کوین را دشوار می کند. مصرف کردن. در آینده استفاده کنید.

در حال حاضر ایالات متحده آمریکا، کانادا، چین، روسیه و قزاقستان از جمله کشورهایی هستند که بیشترین سهم انرژی را در استخراج بیت کوین مصرف می کنند.

در حالی که ایالات متحده به دلیل دسترسی آسان به تجهیزات فنی و زیرساخت های مورد نیاز برای استخراج معادن متمایز است، قزاقستان و چین به دلیل هزینه برق مقرون به صرفه خود از نظر تقاضا متفاوت هستند.

استخراج کنندگان بیت کوین؛  سلامتی را از زمین استخراج می کنند

استخراج بیت کوین یک کار خسته کننده است

استخراج بیت کوین از آغاز ساده خود در یک دهه پیش تغییر کرده است، زمانی که هر کسی با رایانه می توانست آن را استخراج کند، و روند کنونی استخراج بیت کوین به یک کار پیچیده و انرژی بر تبدیل شده است. استخراج بیت کوین های جدید اکنون نیازمند اعتبارسنجی بلاک های جدید در بلاک چین بیت کوین است. الگوریتم سختی ماینینگ که برای حفظ زمان تایید بلاک 10 دقیقه طراحی شده است، تعیین می کند که چقدر طول می کشد تا یک بیت کوین استخراج شود.

دستگاه‌های استخراج پیشرفته مجهز به پلت‌فرم‌های محاسباتی تخصصی، پردازنده‌های گرافیکی متعدد، یا مدارهای یکپارچه‌سازی ویژه برنامه‌ها اکنون برای تسریع محاسبات ریاضی حیاتی استخراج مورد نیاز هستند. این ابزارها شانس ماینینگ موفق ارزهای دیجیتال را افزایش می دهند و مشارکت در استخرهای ماینینگ را به موثرترین روش تبدیل می کنند.

در حالی که این فرآیند امنیت و یکپارچگی بلاک چین را تضمین می کند، تقریباً 1450 کیلووات ساعت برق برای تولید یک بیت کوین مصرف می کند. چنین استفاده گسترده ای از انرژی استخراج بیت کوین را در معرض بررسی و انتقاد بیشتر قرار داده است.

شبکه جهانی استخراج بیت کوین در بازه زمانی 2020 تا 2021، 173.42 تراوات ساعت برق مصرف کرده است که بیشتر از مصرف برق بیشتر کشورهاست. فرآیند استخراج بیش از 85.89 میلیون تن دی اکسید کربن در مدت مشابه منتشر شد که معادل انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از سوزاندن 84 میلیارد پوند زغال سنگ یا استخراج 190 نیروگاه گاز طبیعی است.

ردپای زیست محیطی استخراج بیت کوین به انتشار گازهای گلخانه ای محدود نمی شود و در سال های 2020-2021، ردپای جهانی استخراج بیت کوین تقریباً 1.65 کیلومتر مکعب بود که بیشتر از مصرف آب خانگی 300 میلیون نفر در جنوب صحرای آفریقا بود. روستاها

ردپای شبکه جهانی استخراج بیت کوین در این دوره بیش از 1870 کیلومتر مربع یا 1.4 برابر مساحت لس آنجلس بود. این اعداد قابل توجه وابستگی شدید شبکه بیت‌کوین به سوخت‌های فسیلی، منابع انرژی و منابع طبیعی را نشان می‌دهد که منجر به ردپای زیست‌محیطی بزرگ اما نظارت‌نشده و تنظیم‌نشده می‌شود.

مداخلات سیاست فوری، پیشرفت های تکنولوژیکی و تحقیقات علمی برای کاهش هزینه های زیست محیطی استخراج بیت کوین ضروری است. اقدامات پیشنهادی شامل افزایش شفافیت، ابزارهای اقتصادی و نظارتی، توسعه سکه‌های جایگزین با انرژی کارآمد، و پذیرش پروتکل‌های اعتبارسنجی بلاک چین سبزتر است.

استخراج کنندگان بیت کوین؛  سلامتی را از زمین استخراج می کنند

ارزش کل ارزهای دیجیتال در حال حاضر 1.89 تریلیون دلار است.

در زمان نگارش این مقاله، ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال 1.89 تریلیون دلار است و 12000 ارز در 33 صرافی در سراسر جهان معامله می شود. ارزش بیت کوین که 49 درصد از کل بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می دهد، تقریباً 921 میلیارد دلار است.

اعتقاد بر این است که بیت کوین که از نظر مصرف برق جهانی از 167 کشور پیشی گرفته است، ممکن است رتبه 26 را در فهرست کشورهایی با بیشترین مصرف برق به خود اختصاص دهد.

علی‌رغم نگرانی‌های انرژی، جذابیت بیت‌کوین آسیبی ندیده است، اما با ادامه هجوم دیجیتالی طلا، این سوال باقی می‌ماند: صنعت چگونه رشد خود را با پیامدهای زیست‌محیطی متعادل خواهد کرد؟

مراجع

www.aa.com

coinmarketcap.com

agupubs.onlinelibrary.wiley.com

bnnbreaking.com

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا