اخبار سیاسی روز

اساسی ترین نیاز امروز استان از نگاه گلرو/ مشکل آفرینی سدهای ترکیه در منطقه

ای بی اس نیوز/ سمنان نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه از کم آبی به عنوان مهمترین مشکل امروز استان سمنان یاد کرد و بر لزوم چاره اندیشی برای رفع این مشکل تاکید کرد.

انتهای پیام

اساسی ترین نیاز امروز استان از نگاه گلرو/ مشکل آفرینی سدهای ترکیه در منطقه

وی از پیگیری پروژه های مربوط به آبرسانی در سه شهرستان سمنان، مهدیشهر و سرخه خبر داد و افزود: با توجه به اینکه جدی ترین مشکل حوزه انتخابیه آب است، بخش مهمی از ما به عنوان نماینده مردم است. برای حل مشکلات این بخش نظارت بر پروژه های مرتبط با آب.

دکتر عباس گلرو در جلسه کمیته اقتصادی نیروهای ائتلاف انقلاب در سمنان گفت: اگر بخواهیم یک کار اساسی در استان سمنان انجام دهیم بدون شک آب، آب و آب است.

نماینده جمعیت شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه با اشاره به اینکه سهم بیش از 90 درصدی بخش کشاورزی استان از منابع آبی موجود است، گفت: نیاز به توسعه استفاده از سیستم های آبی آبیاری مدرن و کشت محصولات کم مصرف آب.

گلرو با اشاره به توجه جدی به حوزه های دانش بنیان در استان گفت: خوشبختانه سمنان سومین شهری در کشور بود که دارای دهکده فناوری و نوآوری در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی با نظارت مستمر بود. وی افزود: اگرچه تلاش ما بر این بوده که سمنان اولین شهر کشور در این بخش باشد، اما تا زمانی که مقدمات و مقدمات آن انجام نشود، این دهکده فناوری در مشهد و همدان راه اندازی شده و به همین دلیل سمنان سومین شهر کشور شد. دهکده فناوری و نوآوری برای کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی باشد.

گلرو با بیان اینکه حل مشکلات مردم تعهد زیادی می خواهد، گفت: برای حل جدی این مشکلات بیش از هر چیز به نیروهای اصیل، انقلابی و اصیل و «حاج قاسمی» نیاز داریم که بتوانند بار مردم را به دوش بکشند.
وی از نیروهای مؤتلفه انقلابی به عنوان نیروهای انقلابی و متعهد یاد کرد و گفت: باید برای تقویت بیشتر این حرکت شریف تلاش شود.

این نماینده اصولگرا موفقیت های حاصل شده در حوزه نهادهای دانش بنیان را مرهون نگاه حکیمانه رهبر معظم انقلاب و توجه ویژه معظم له به دانش و فناوری های نوین ارزیابی کرد و تصریح کرد: خوشبختانه به برکت نگاه حکیمانه مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به عنوان سال تولید دانش و اشتغالزایی، گامهای بلندی در این بخش در کشور برداشته شده است.

وی مدیریت منابع آب و کشف منابع آب جدید را دو راهکار برای برون رفت از مشکلات ناشی از کم آبی ذکر کرد و گفت: نیازمند برنامه ریزی اصولی مدیریت منابع در آب هستیم.
وی با اشاره به لزوم استفاده از منابع موجود ادامه داد: باید از تمامی منابع موجود از فاضلاب گرفته تا آب های سطحی و… به بهترین نحو استفاده شود.

این نماینده خانه ملت بر لزوم توجه و برنامه ریزی برای حل معضل کم آبی در درازمدت تاکید کرد و خاطرنشان کرد: بحران کم آبی هم در سطح ملی و هم در سطح منطقه ای یک معضل اساسی است تا در سطح استانی.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، سدسازی های ترکیه و عدم توجه به حق آبه هامون و کاهش جریان آب در دجله و فرات را از جمله مشکلات منطقه ای ناشی از کم آبی برشمرد و تصریح کرد: برنامه های ترکیه در عرصه سدسازی برای کشورهای منطقه از جمله ایران و عراق به مشکل تبدیل شده است.