اخبار اقتصادی روز

از 5 بند قانونی برای حمایت از صندوق های تحقیقاتی و فناوری استفاده کنید

مدیر صندوق تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران نتیجه همکاری پارک های علم و فناوری با صندوق های پژوهش و فناوری را از جمله توانمندسازی صندوق ها، ارائه خدمات مالی گسترده تر به بنگاه های اقتصادی، افزایش درآمد مؤسسات مستقر در پارک ها و افزایش درآمد پارک ها

وی نبود منابع مناسب در پارک ها و قطب های رشد، عدم امکان مشارکت در افزایش سرمایه صندوق های پژوهش و فناوری و تفاوت رویکرد پارک ها و صندوق ها را از دیگر چالش های صندوق ها برشمرد.

انتهای پیام

فریدون با اشاره به ارائه خدمات سرمایه گذاری خطرپذیر توسط صندوق های پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: ارائه این گونه خدمات توسط صندوق های پژوهش و فناوری افزایش یافته است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت قانونی برای حمایت از صندوق های پژوهش و فناوری، تاکید کرد: بند ت ماده 12، بند ت ماده 6، بند ت ماده 11، بند ج ماده 4 و بند الف ماده 17 دانش قانون جهش تولید یکی از ظرفیت های قانونی برای حمایت از صندوق های تحقیقاتی و فناوری است.

وی ادامه داد: تفاوت صدور ضمانت نامه در این صندوق ها با بانک ها این است که صدور ضمانت نامه توسط بانک ها برای شرکت های بزرگ است، اما صندوق ها خدمات صدور ضمانت نامه را به شرکت های کوچک و متوسط ​​ارائه می دهند.

رئیس انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر کشور و مدیر کل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، افزایش درآمد پارک ها و ارائه خدمات مالی گسترده به شرکت های فناور را از دستاوردهای همکاری صندوق های پژوهش و فناوری با پارک ها دانست و گفت: برای توسعه خدمات صندوق های پژوهش و فناوری باید از ظرفیت های قانون استفاده کرد. جهش در تولید دانش بنیان از آن بهره برد.

فریدون افزود: رویکرد پارک ها رویکرد همراه و رویکرد صندوق پژوهش و فناوری اقتصادی است.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدمهدی فریدون امروز در کارگاه تخصصی تعامل سه گانه پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و صندوق های پژوهش و فناوری کشور که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به خدمات پژوهشی و صندوق های فناورانه گفت: این صندوق ها با افزایش 50 درصدی در سال 1400 درصدی در صدور ضمانت نامه داشتند.

وی یکی از ابزارهای حمایتی این صندوق ها را اهرم منابع برای اعطای تسهیلات به شرکت ها دانست و اعلام کرد: استفاده حداقلی از منابع صندوق های پژوهش و فناوری توسط پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری یکی از مواردی است که چالش های این صندوق ها

رئیس انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر کشور یادآور شد: ماموریت اصلی صندوق های پژوهش و فناوری حمایت از شرکت های فناور است اما چالش قابل توجه در این حوزه سهامداران پارک های علم و فناوری در صندوق ها است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *