اخبار سیاسی روز

از محققان سازمان انرژی اتمی برای توسعه شتاب‌دهنده‌ها دعوت می‌کنیم/در ابتدای فرآیند ساخت شتاب‌دهنده‌ها هستیم.

رویه قضایی با اشاره به کاربردهای منحصر به فرد شتاب دهنده ها و گستردگی استفاده از شتاب دهنده ها در بیمارستان ها و صنعت در جهان امروز، خاطرنشان کرده است که صنایع ما نیز باید این شتاب دهنده ها را توسعه دهند، شتاب دهنده های درآمدی در صنعت کاشت یونی فعال است. شتاب دهنده اصلی، حدود 300 میلیارد دلار در سال.

فقهی با اشاره به اینکه کاربرد صنعتی شتاب دهنده های صنعتی در دنیا به بلوغ رسیده است، افزود: این زمانی است که در ابتدای راه هستیم و باید به این حوزه توجه کنیم.

وی مشارکت صنایع در این طرح را موجب ارتقای سطح فناوری در کشور دانست و گفت: شتاب دهنده های ذرات از پیشرفته ترین دستاوردهای علمی و فناوری مورد استفاده در شاخه های مختلف علم، فناوری و علم پزشکی هستند.

به گزارش ای بی اس نیوز سید امیرحسین فقهی امروز در پنجمین همایش ملی دوسالانه شتاب دهنده های ذرات و کاربردهای آن که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اجرای پروژه های پیشرفته ای همچون نیروگاه های هسته ای و شتاب دهنده ها با دو هدف را ضروری دانست و افزود: شتاب دهنده ها به دنبال صنعتی نیز هستند. کاربردها و هدف دوم مشارکت صنایع سبک و سنگین در اجرای این پروژه ها است.

وی گفت: بر اساس گزارش ها تا سال 2010 سالانه حدود 200 تا 300 شتاب دهنده ساخته می شود. این یک بازار جهانی بزرگ برای شتاب دهنده ها را پیش روی ما قرار می دهد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری هسته دانشگاه، موتور را موتور توسعه شتاب دهنده خواند و گفت: از حدود 42 هزار و 200 شتاب دهنده در سراسر جهان، 64 درصد یا 27 هزار شتاب دهنده در صنعت و 33 درصد در حوزه پزشکی فعال هستند. ”

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری هسته‌ای گفت: در حال حاضر بیش از 70 شرکت و موسسه در سراسر جهان سالانه شتاب‌دهنده‌های صنعتی و نزدیک به 1100 سامانه صنعتی تولید می‌کنند که تقریباً دو برابر این تعداد با درآمد بیش از دو دهم تولید می‌شود. میلیارد دلار برای فروش

وی افزود: از حدود 42 هزار و 200 شتاب دهنده در دنیا 64 درصد معادل 27 هزار شتاب دهنده در صنعت، 33 درصد در حوزه پزشکی و هزار و 200 شتاب دهنده در حوزه تحقیقاتی فعال هستند.

او گفت: “با توجه به رویکرد تحلیل هزینه و فایده برای تحقیقات و شتاب‌دهنده‌های پزشکی، در واقع شتاب‌دهنده‌های پزشکی بیشتری در جهان وجود دارد و این نیروی محرکه توسعه صنعت شتاب‌دهنده‌های پزشکی است. شتاب‌دهنده‌ها.”

انتهای پیام/

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری های هسته ای گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل داده ها، در سال 2015 حدود 42 هزار و 200 شتاب دهنده در جهان وجود داشت در حالی که تعداد راکتورهای هسته ای در جهان حدود 450 راکتور بود.

وی دانشگاه ها را موتور محرکه صنعت شتاب دهنده در سراسر جهان دانست و گفت: شاید دانشمندان در ابتدا فکر نمی کردند که شتاب دهنده ها تا این حد در زندگی بشر مفید باشد و صنعت شتاب دهنده بتواند کشور ما را در عرصه دانش و دانش بسازد. اهداف بسیار منحصر به فرد در زمینه مواد، مخابرات و الکترونیک.

فقهی افزود: 50 درصد از شتاب‌دهنده‌ها برای بازرسی‌های امنیتی و حمل‌ونقل گمرکی استفاده می‌شود و این به دلیل افزایش نگرانی‌ها در این زمینه است. “

فقهی با اشاره به تفاوت راکتورها و شتاب دهنده ها خاطرنشان کرد: شتاب دهنده ها بر خلاف مشکلات راکتورها با محدودیت های موجود مانند گارانتی، چرخه سوخت و غنی سازی مواجه نیستند و می توانیم با مشارکت صنایع داخلی که عمدتاً شرکت های مستقر هستند. “در پروژه های مختلف از فناوری شتاب دهنده بهره می برند.

وی با اشاره به اینکه تعداد شتاب دهنده های دنیا از تعداد راکتورها بیشتر است، افزود: حوزه دانش. »بیایید در ارتقای بخش های مختلف صنعت در کشورمان کمک کنیم.

وی تصریح کرد: همانطور که رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد، ما با تمام توان از این حوزه حمایت می کنیم، در این همایش به شما اطمینان می دهم که نظر دانشمندان برای ما بسیار مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *