00:00 – 1 سپتامبر 1403
در حال حاضر وصول مالیات یکی از مهم ترین گام های توسعه و آبادانی کشور محسوب می شود و از آنجایی که اظهارنامه مالیاتی در سال های اخیر به صورت الکترونیکی و تکمیل شده است، بخش بزرگی از مشکلات و معارضاتی که مودیان با آن مواجه بودند برطرف شده است. .
بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، 31 مرداد آخرین مهلت اصلاح، تکمیل و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهاره است و مودیان باید در این بازه زمانی نسبت به انجام کلیه امور مربوط به اظهارنامه از جمله اقدام نمایند. تکمیل و تصحیح آن
بر اساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور، مهلت اصلاح، تکمیل و اعلام مجدد مالیات بر ارزش افزوده بهار 1403 هجری شمسی، روز چهارشنبه 10 مردادماه به پایان می رسد.
در همین زمینه، پیش از این، مهدی بیگ نزار، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور به باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به بارگذاری اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی بهار 1403 هجری شمسی، موضوع ماده (( 3) قانون تسهیل وظایف مودیان در اجرای قانون جایگاه ها و سامانه های فروشگاهی. مودیان و مؤدیان در سامانه مالیات بر ارزش افزوده باید به درگاه ملی خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس .tax.gov.ir مراجعه کنند سازمان با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده دوره بهار تا پایان مرداد.
وی تاکید کرد: مهلت ارسال و اصلاح اظهارنامه تمدید نمی شود و مودیان باید تا ساعت 24 امشب تمامی اظهارنامه های مالیاتی خود را تکمیل کنند و این مدت تمدید نخواهد شد.
بر اساس این گزارش، یکی از اقدامات اساسی سازمان امور مالیاتی کشور مربوط به تعیین محل هزینه های مالیاتی آن است و در این زمینه، حمید بهزادی، دستیار مدیرکل سازمان امور مالیاتی کشور، حمید بهزادی گفت: وی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه گام های مهمی در زمینه اخذ مالیات و تعیین محل هزینه های آنها برداشته ایم، گفت: در مدت کوتاهی توانستیم موانع را بشکنیم مقاومت ذهنی مردم در برابر مالیات
30 درصد مالیات کشور توسط 800 شرکت دولتی و خصوصی پرداخت می شود
بهزادی دستیار رئیس سازمان امور مالیاتی در بخشنامه ای اعلام کرد: کلیه درآمدهای حاصل از فروش نفت، مالیات، استقراض از صندوق توسعه، اوراق قرضه و … در یک جا واریز و از آنجا پرداخت می شود. وی گفت: هفتاد درصد بودجه ما عملکرد مربوط به بودجه جاری است و این بودجه ها در بخش حقوق هزینه می شود و طبق بررسی های انجام شده این منابع درصد کمی از پروژه های عمرانی کشور را تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: در زمینه تولید محتوا ظرافت هایی در خصوص محل پرداخت مالیات وجود دارد. به عنوان مثال باید به این موضوع اشاره کرد که قسمت های مختلف مالیات دقیقا چگونه هزینه می شود. بخش مهمی از توسعه شهری توسط منابع به دست آمده از سهم شهرداری در مالیات بر ارزش افزوده پشتیبانی می شود که هیچکس از آن اطلاعی ندارد.
وی با اشاره به اینکه در بررسی ها متوجه شدیم که بخش زیادی از مالیات دریافتی از سوی دولت است، گفت: 30 درصد مالیات توسط 800 شرکت پرداخت می شود که عمده آنها دولتی و خصوصی هستند مالیات بر مردم نیست ما سعی کردیم به مردم توضیح دهیم که دولت به دنبال اعمال فشار مالیاتی بر بخش خصوصی نیست، بیشترین سهم پرداخت مالیات توسط شرکت های دولتی انجام می شود و تمرکز اولیه بر بخش غیر تولیدی است. اقتصاد.
دستیار سازمان امور مالیاتی تایید کرد: یکی از روندهای مهم در حوزه تعمیم فرآیند مالیاتی بحث گزارش هزینه ها به مردم است. مشارکت دادن مردم در نحوه هزینه مالیات بر اساس بخش 100 مالیات دهندگان بخش دیگری از روند تعمیم سیستم مالیاتی است. حجم زیادی از منابع مالیاتی پرداخت شده توسط مردم صرف توسعه زیرساخت های بیمارستانی شد که نشان دهنده علاقه ویژه دولت به تخصیص مالیات برای بهبود رفاه مردم است.
1320 پروژه در کشور از محل مالیات اتحادیه تامین اعتبار شد
پیش از این محمد سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفته بود: پس از بسترسازی برای انتخاب محل مصرف مالیات توسط مودیان، هزار و 320 طرح و پروژه از این مسیر توسط مردم تامین اعتبار شد.
بر اساس این گزارش، مالیات یکی از مهم ترین منابع درآمدی دولت ها محسوب می شود و در بودجه کشورهای توسعه یافته جایگاه ویژه ای دارد. در این کشورها با فرار مالیاتی به شدت برخورد می شود. مالیات مبنای تحقق عدالت اجتماعی، مدیریت کشور و پیشبرد پروژه های عمرانی و عمرانی در کشورهاست.
متأسفانه سال هاست که به درآمدهای نفتی وابسته شده ایم و اقدامات اساسی برای رفع وابستگی به نفت و حرکت به سمت استفاده از درآمدهای مالیاتی انجام نداده ایم. در دولت سیزدهم عزم جدی برای اخذ مالیات صحیح از همه در دستور کار قرار گرفت.
در نتیجه اقدامات انجام شده طی سه سال گذشته در زمینه وصول عادلانه مالیات، درآمدهای مالیاتی دولت افزایش چشمگیری داشته است. این درآمدها برای افزایش ارائه خدمات به شهروندان استفاده شد. بخشی از درآمدها به حوزه بهداشت و درمان اختصاص یافت و برای تکمیل پروژههای ناتمام و کمکهای بلاعوض برای درمان بیماریهای خاص و بهرهبرداری از تختهای بیمارستانی استفاده شد. بخشی از آن به شهرداری ها اختصاص یافت تا برای ارتقای سطح ارائه خدمات به ساکنان استفاده شود.
خبرنگار: محبوبه کبری