سرطان دومین عامل مرگ و میر در ایران است. شرکتهای دانشبنیان پارک فناوری پردیس در سالهای اخیر گامهای مهمی برای درمان سرطان از تحقیقات درمانی گرفته تا شخصیسازی درمان سرطان و تولید دارو تحت فعالیت این شرکتها در زمینه درمان سرطان برداشتهاند.
به گزارش ای بی اس نیوزبر اساس آمار ارائه شده توسط پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران، سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است و در سال 1400 بیش از 131 هزار نفر در ایران به انواع سرطان مبتلا شده اند.
برخی از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه پزشکی سال هاست که تحقیقات گسترده ای در زمینه درمان سرطان انجام می دهند. نتایج این تحقیقات در مواردی منجر به تولید داروهایی برای درمان این بیماری و در برخی موارد به ایجاد وسیله ای موثر برای پیشگیری و درمان شده است.
یکی از شرکت های عضو این پارک در زمینه درمان سرطان گام برداشته است. تشخیص علل تومورهای سرطانی و ارائه راهکارهای درمانی مناسب بخشی از فعالیت های انجام شده توسط این شرکت می باشد. شناسایی بیماری های ژنتیکی نادر از طریق تجزیه و تحلیل و به اشتراک گذاری داده ها جنبه دیگری از فعالیت این گروه را تشکیل می دهد.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس اقدام به شخصی سازی درمان سرطان کرده است. شخصی سازی درمان سرطان معده با مقاومت دارویی یکی از تحقیقاتی است که در این شرکت انجام شده است. استفاده از دانش ژنومی و سایر مطالعات آزمایشگاهی برای انتخاب درمان مناسب برای بیمار در این روش مورد توجه قرار می گیرد.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس داروی “سینادوکسوم” را با موفقیت تولید کرد. این دارو در درمان بیماری هایی مانند سرطان سینه و تخمدان موثر بوده و به دلیل اثرگذاری انتخابی بر روی بافت های آسیب دیده، عوارض جانبی کمتری نسبت به داروی معمول دوکسوروبیسین ایجاد می کند. این دارو به کشورهای مختلف صادر شده است.
داروی ایبروتینیب برای درمان سرطان لنفوم یکی از داروهای تولید شده توسط شرکت دیگری مستقر در پارک فناوری پردیس است. عملکرد این قرص منجر به حذف سلول های سرطانی از بدن بیمار می شود و در کنار تولید خود قرص در این شرکت، تولید ماده موثره آن نیز در دستور کار این شرکت قرار دارد.
یکی دیگر از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس در زمینه درمان سرطان فعالیت می کند. تشخیص زودهنگام سرطان از طریق پردازش پایگاه داده بیماران، روشی است که این شرکت دانش بنیان برای درمان سرطان اتخاذ کرده است. روشی که منجر به شخصی سازی درمان سرطان شده است. محصول این شرکت یک سیستم سخت افزاری-نرم افزاری منحصر به فرد است که صنایع بیوتکنولوژی را به توان، سرعت و توان بسیار بالا مجهز می کند. این شرکت فعالیت خود را در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس آغاز کرد و پس از طی مراحل توسعه پارک را ترک کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، بنگاه های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس در سال های اخیر به موفقیت های چشمگیری در زمینه تشخیص، شخصی سازی درمان و تولید داروهای ضد سرطان دست یافته اند. فعالیت هایی که باعث تسهیل درمان این بیماری و کاهش هزینه های درمانی شد.
انتهای پیام