اخبار اقتصادی روز

اروپا دیگر قیمت نفت روسیه را تعیین نمی کند

به گفته وزارت دارایی روسیه، میانگین قیمت نفت روسیه از اورال در ژانویه 49 دلار و 48 سنت در هر بشکه بود که 42 درصد نسبت به ژانویه 2022 کاهش داشت.

به گزارش رویترز، روسیه در سال گذشته به درخواست شرکت او. او JC Videsh و شرکت توسعه نفت و گاز ساخالین، کنسرسیومی از شرکت های ژاپنی، توافق کرده اند که 20% و 30% سهام خود را در این پروژه حفظ کنند.

پس از ممنوعیت واردات اتحادیه اروپا و فقدان مکانیزم قیمت گذاری قابل اعتماد، دولت روسیه در حال بحث در مورد چگونگی محاسبه قیمت نفت مشمول مالیات است. مسکو برای مخارج بودجه به درآمدهای نفت و گاز که در سال گذشته به 11.6 تریلیون روبل (165 میلیارد دلار) رسید، نیاز دارد و مجبور شده است برای پوشش کسری ناشی از عملیات نظامی در اوکراین، فروش ذخایر بین المللی را آغاز کند. .

ایگور سچین، مدیرعامل روس نفت، که از دستیاران سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه است، در کنفرانس انرژی هند گفت: قیمت نفت روسیه در خارج از اروپا تعیین می شود. اگر نفت روسیه وارد بازار اروپا نشود، قیمت مرجعی وجود ندارد. سچین، که به عنوان تزار نفت روسیه شناخته می شود، گفت: “قیمت معیار در جایی ایجاد می شود که حجم زیادی نفت دریافت می شود.”

مدیرعامل غول نفتی روس‌نفت گفته است که اروپا دیگر قیمت نفت اورال را تعیین نخواهد کرد و از زمان اعمال تحریم‌های غرب، آسیا به بزرگترین خریدار نفت روسیه تبدیل شده است.

سچین در حاشیه کنفرانس هفته انرژی هند، برای اینکه بفهمد آیا روسیه به تجارت او کمک بیشتری خواهد کرد یا خیر. او وی به رویترز گفت: جی سی ویدش یا سایر شرکت های هندی در پروژه ساخالین 1 مشارکت خواهند داشت: تصمیم برای انجام چنین کاری بر عهده دولت روسیه است.

انتهای پیام

از زمان حمله نظامی روسیه به اوکراین در سال گذشته، غرب به تدریج تحریم ها علیه نفت روسیه را تشدید کرده است. گروه هفت، اتحادیه اروپا و استرالیا در ماه دسامبر برای کاهش درآمدهای نفتی کرملین سقف قیمتی 60 دلاری در هر بشکه را اعمال کردند. همزمان اتحادیه اروپا واردات نفت روسیه از طریق دریا را ممنوع کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، آمار اولیه تجار و محاسبات رویترز نشان می دهد که حدود 70 درصد از محموله های نفتی اورال روسیه برای بارگیری در ژانویه به مقصد هند بوده است. این کشور در ماه های اخیر خریدار بزرگ نفت اورال بوده و خلأ ایجاد شده توسط خریداران اروپایی را پر کرده است. در همان زمان، روسیه به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت هند، جایگزین عراق شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *