اخبار اقتصادی روز

ارزیابی رایگان ظرفیت صادرات دانش بنیان برای ورود به بازارهای بین المللی جدید

باشگاه بنگاه های دانش بنیان معاونت علمی، توانمندی های صادراتی بنگاه های دانش بنیان را ارزیابی می کند و برای آنها مشخص می کند که کدام کشورها رقیب آنها هستند و آیا با ورود به بازارهای جدید به وادی مرگ خواهند افتاد یا خیر.

به گزارش ای بی اس نیوز باشگاه کسب و کار صادرات دانش بنیان IHTECC با ماموریت معرفی برند ملی در بازارهای بین المللی راه اندازی شد. این باشگاه با حمایت کریدور خدمات فناوری به بازار، مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و کریدور صادرات، خدمات ارزیابی صادرات را ارائه می کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش‌بنیان برای ورود به بازارهای بین‌المللی، ابتدا باید چالش‌های بازار را بشناسند و از روش‌های خود برای حل آن‌ها آگاه باشند. فرآیند ارزیابی آمادگی صادرات، یا به اختصار ERA، این مسیر را به طور خاص برای مشاغل طی می کند.

بنابراین در ERA فهرستی از زیرساخت ها و شاخص های لازم برای صادرات و رشد در بازار بین المللی به طور خاص برای کسب و کارها مشخص شده است. این فهرست مهمترین سندی است که شرکت ها برای انتخاب استراتژی فروش به آن نیاز دارند، زیرا در فرآیند ERA رقبای شرکت های فعال در بازار را نشان می دهد و حتی می تواند تعیین کند که آیا ورود شرکت در بازارهای جدید منجر به افت قیمت می شود یا خیر. . دره مرگ یا نه

ثبت شرکت در فرآیند ارزیابی، شرط استفاده از انواع خدمات توسعه صادرات کسب و کار دانش بنیان با پشتیبانی دفتر توسعه تجارت بین الملل مرکز تعاملات علمی و فناوری های بین المللی است. بنابراین شرکت هایی که مایل به استفاده از این خدمات هستند باید از طریق درگاه IHTECC در باشگاه ثبت نام کرده و مورد ارزیابی قرار گیرند. علاوه بر این، مشاغلی که قبلا ارزیابی شده و پشتیبانی دریافت کرده اند نیز باید اطلاعات خود را در همان سیستم به روز کنند.

شرکت هایی که اطلاعات خود را در وب سایت رسمی ارزش گذاری صادرات ثبت یا به روز نکنند، از حضور در جلسه باشگاه و استفاده از خدمات IHTECC منع خواهند شد.

فرآیند ارزیابی در باشگاه شرکت های صادرکننده دانش بنیان فرآیندی تخصصی است و باید توسط ارزیابان متخصص انجام شود. باشگاه کسب و کار صادرات دانش بنیان IHTECC با بررسی و مطالعه مدل های ارزش گذاری فعلی در سراسر جهان یک مدل جامع ارزش گذاری صادرات ایجاد کرده و ارزش گذاری صادراتی شرکت ها را بر اساس آگاهی انجام می دهد.

ارزیابی صادرات یکی از سه ماموریت مهم این باشگاه در راستای ارتقای برند ملی در سطح بین المللی است. همچنین برای حمایت هدفمند از شرکت های دانش بنیان، شناخت سطح صادرات شرکت ها ضروری است. این سطح توسط ارزیابی صادرات ERA تعیین می‌شود که در چهار بخش «تحلیل کسب‌وکار»، «تحلیل مشتری»، «تحلیل رقیب» و «تحلیل محیطی» انجام می‌شود.

فرآیند ارزیابی کسب و کار مبتنی بر دانش رایگان است و نکته اصلی برای کسب و کارها شناسایی نقاط ضعف و قوت شرکت برای شروع صادرات است. پس از تکمیل فرآیند ارزیابی، شرکت ها به گروه های «پنج ستاره»، «چهار ستاره»، «سه ستاره»، «دو ستاره» و «مستعد صادرات» تقسیم می شوند. شرکت های ارزیابی شده بر اساس امتیاز کسب شده می توانند از حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان بهره مند شوند. این حمایت به شرکت ها اعطا می شود تا آنها را قادر به صادرات کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *