در پایان ، این فعال سیاسی گفت که فرمانداران و فرمانداران به عنوان نماینده دولت در نظر گرفته می شوند زیرا نماینده دولت هستند. این موفق است و از نظر سیاسی با دولت فعلی سازگار است و وجود ندارد.
وی گفت: “مدیران میانی تخصصی تر نباید با تغییر دولت تغییر کنند.” این به ضرر سیستم مدیریت و در نتیجه به ضرر کشور خواهد بود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه این طرح به قانون تبدیل نشد زیرا ما در کمیسیون اداری استخدامی به دنبال آن بودیم ، اما مجلس پنجم به پایان رسید و مجلس ششم به پایان رسید. این را باور نداشتید. طرح و طرح در همان کمیسیون باقی ماند. “این یک برنامه جامع بود که اگر به قانون تبدیل شود ، از بسیاری از اخراج ها و تاسیسات غیر ضروری جلوگیری می کند. با این حال ، این طرح قانونی نشده و در حال حاضر هیچ تفکیکی بین سیاسی ، کارشناسی وجود ندارد. و موقعیت های رهبری در مدیریت ، و تغییرات شامل همه سطوح مدیریت می شود.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح ، می توان با تغییر دولت مواضع سیاسی را تغییر داد ، اما نباید مواضع کارشناسان و مواضع مجریان سیاست ها تغییر کرد تا هر دولتی عناصر متخصص و اجرایی ، مجری را بشناسد. سیاست های دولت آنها آن را دارند و مهم نیست چه کسی مسئول دولت است. مواضع سیاسی که باید از لفاظی های دولت پیروی کنند نیز ممکن است تغییر کند.
حمیدرضا ترقی در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، با بیان اینکه با تغییر دولت انتظار تغییر در سطح سیاست ها در بین مدیران وجود دارد و نه در سطح کارشناسان و تصمیم گیرندگان ، اظهار داشت: مجلس پنجم طرحی را با کمک دولت برای حذف سیستم و پیکربندی مدیران.
انتهای پیام
یکی از اعضای شورای مرکزی حزب مalitionتلفه اسلامی گفت: “با تغییر هر دولتی ، مدیرانی که دارای سمت سیاسی هستند ممکن است تغییر کنند ، اما مدیران با سمت های کارشناسی و رهبری نباید تغییر کنند.”