ارائه محصول فناورانه برای عرضه محصولات تازه دریایی به بازارهای هدف
مدیرعامل این شرکت فناوری، یخ خشک را محصولی جامد متشکل از دی اکسید کربن دانست که بر خلاف یخ معمولی ذوب نمی شود و در دمای اتاق می تواند تصعید و به دی اکسید کربن تبدیل شود. هر چیزی که سوزانده می شود دی اکسید کربن تولید می کند و ما از معدود کشورهایی در جهان هستیم که روزانه میلیون ها تن دوده تولید و وارد هوا می کنیم که منجر به آلودگی هوا می شود و از طرفی گاز شهری سوزانده می شود و CO2 تولید شده.
افشار کاربرد دیگری برای یخ خشک در کشاورزی یافت و توضیح داد: از این محصول می توان برای نگهداری بذر و کاشت بذر پس از برداشت استفاده کرد.
افشار خاطرنشان کرد: در این پژوهش موفق به تولید یخ خشک شدیم. این محصول قادر است با ایجاد دمای منفی 72 درجه سانتیگراد شرایطی را ایجاد کند که آبزیان صید شده دچار پوسیدگی نشوند.
انتهای پیام
مدیرعامل یکی از شرکت های فناور راهکاری فناورانه برای ارائه محصولات تازه دریایی به بازارهای هدف ارائه کرد.
وی بیان کرد: علاوه بر این برای عرضه محصولات دریایی با کیفیت بالا به بازارهای داخلی و خارجی چالش داریم اما به فناوری دست یافته ایم که می تواند محصولات دریایی را به شکلی جدید وارد بازار هدف کند.
وی استفاده در کشت گلخانه ای را از دیگر مصارف این محصول برشمرد و یادآور شد: این محصول با فرآیند فتوسنتز می تواند زمان رسیدن میوه را بین 25 تا 30 درصد کاهش دهد.
فرهاد افشار، مدیرعامل این شرکت فناوری در گفت وگو با ای بی اس نیوز. وی از ارائه راهکار برای عرضه فرآورده های تازه دریایی به بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر عرضه در بازار محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به صورت سنتی انجام می شود. چنین محصولاتی بلافاصله پس از صید منجمد می شوند، در غیر این صورت شروع به خراب شدن می کنند.