شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

ارائه تسهیلات بانکی به جایگاه داران برای اجرای طرح کهاب

به گزارش ای بی اس نیوز، کاووس سامانی گفت: در آینده نزدیک تمامی انبارهای نفت مستقر در کلان شهرها و مراکز استان ها نیز به این طرح مجهز خواهند شد. بر اساس اعلام هیات وزیران در خصوص اجرای این طرح ملی، کلیه جایگاه های سوخت رسانی مستقر در محدوده شهری کلانشهرها و مراکز استان ها باید طرح کهاب (کاهش، انحراف، انتقال و بازیافت بخارات بنزین) را به طور کامل اجرا کنند. برای جلوگیری از انتشار بخارات و هدر رفتن بنزین. تاکنون 90 درصد از انبارهای نفت در شهرهای بزرگ به تجهیزات طراحی کهاب مجهز شده اند. این طرح در پنج انبار نفت اجرا شده است و علاوه بر آن در چهار انبار نفت دیگر شامل اهواز، مشهد، اراک و تبریز پیشرفت 90 درصدی داشته و تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

بر اساس اعلام وزارت نفت، مدیر مهندسی و پروژه های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه در اجرای طرح کهاب در جایگاه ها گام های مثبتی در راستای کاهش آلاینده های زیست محیطی برداشته شده است، گفت: اجرای پروژه کهاب در انبار نفت ری ان ایل در حال اجراست و خوشبختانه این انبار از نظر سیستم اطفاء حریق و سیستم های زیست محیطی در حال ارتقاء است.

انتهای پیام

مدیر مهندسی و پروژه های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران، شرکت ملی پخش موظف است این طرح را در انبارهای نفت و بر اساس آن جایگاه داران و سوخت اجرا کند. شرکت های زنجیره توزیع نیز موظف به اجرای این طرح در جایگاه ها هستند.

مدیر مهندسی و طرح های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از ارائه تسهیلات بانکی به جایگاه داران برای اجرای طرح کهاب خبر داد و گفت: تاکنون 350 جایگاه عرضه سوخت برای فازهای 1 و 3 و 110 تجهیز شده است. ایستگاه های کشور به سیکل کامل پروژه کهاب مجهز شده اند.

تجهیز 5000 نفتکش به تجهیزات طراحی کهاب

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه حدود 80 درصد از تعهدات مربوط به مصوبه هیات وزیران و ماده 16 هوای پاک کلانشهرها توسط شرکت ملی صدا و سیما انجام شده است، ادامه داد: مذاکرات برای تامین خدمات بانکی انجام شده است. تسهیلات به جایگاه داران و شرکت های زنجیره توزیع سوخت برای اجرای این طرح در پوزیشن ادامه دارد.

سامانی خاطرنشان کرد: از 6200 تانکر فعال در حوزه سوخت رسانی کشور، حدود 5000 تانکر مجهز به تجهیزات مدیریت و ذخیره سازی بخار بنزین هستند و این تانکرها وظیفه اصلی انتقال بنزین و بنزین از انبارهای نفت به جایگاه ها را بر عهده دارند. مقرر شده است که بنزین از جایگاه فقط با این تانکرها حمل شود.

مدیر مهندسی و پروژه های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به همکاری توزیع کنندگان سوخت و زنجیره های توزیع سوخت گفت: پیشبرد پروژه کهاب با توجه به هزینه های آتی امکان پذیر نیست مگر با همکاری و مساعدت اینها. عزیزان. این در حالی است که حل مشکلات زیست محیطی و بهبود محیط زیست که هزینه بالایی برای اقتصاد کشور دارد، نیازمند نقش آفرینی همه افراد جامعه است.

سامانی افزود: نصب تجهیزات در جایگاه های سوخت برای کنترل و کاهش تبخیر بنزین از باک جایگاه، جمع آوری بخار بنزین در حین تخلیه بار از کامیون و همچنین جمع آوری و هدایت بخار بنزینی که از باک خارج می شود. باک در هنگام سوخت گیری خودروها در سه مرحله انجام می شود که طرح کهاب یا طرح سه مرحله ای شناخته می شود.

وی به مشوق ها و اهرم های انگیزشی مدیران و مدیران شرکت های زنجیره توزیع سوخت برای اجرای این طرح با توجه به هزینه های طرح اشاره کرد و اعلام کرد: در سال های گذشته به ازای هر لیتر محصول مبلغی پرداخت می شد. به عنوان حق اجرای طرح کهاب. همچنین برنامه هایی برای ارائه تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است که توسط بانک های عامل برای مالکان و شرکت های زنجیره ای ارائه می شود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *