اخبار اقتصادی روز

اختصاص 5 میلیارد تسهیلات توسط بانک ملی برای رشد تولید دانش بنیان



در مراسم امضای تفاهم نامه بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک ملی ایران، اعلام شد که بانک ملی ایران از کسب و کارهای دانش بنیان بر اساس سیاست های بانک ملی به میزان 5000 میلیارد تومان حمایت می کند. صندوق نوآوری در زمینه رشد تولید دانش بنیان

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، نگاه وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط با اقتصاد دانش بنیان را ملی و قابل تقدیر دانست و گفت: امروز بحث اقتصاد دانش بنیان یک موضوع ملی است و تاثیر آن بر اقتصاد دانش بنیان. اقتصاد کشور بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: امروز رئیس جمهور و وزرا بر حمایت از توسعه اکوسیستم دانش بنیان تاکید ویژه دارند و حتی یکی از برنامه های اصلی سفرهای خارجی رئیس جمهور به مشاوره برای توسعه بازار دانش شرکت های دانش بنیان اختصاص دارد. ”

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه دولت در لایحه برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است که سهم اقتصاد دانش بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور به 7 درصد افزایش یابد، گفت: از این میان آنچه بسیار است. نقش فناوری مالی در این کشور مهم است

خیاطیان ادامه داد: شعار صندوق نوآوری به عنوان نهاد تخصصی تامین مالی فناوری کشور این است که بنگاه های دانش بنیان دغدغه تامین مالی پروژه های خود را نداشته باشند و تمرکز و ریسک آن ها فقط بر روی فناوری و توسعه آن باشد.

وی بیان کرد: در این میان تلاش کرده ایم از نقش نهادی خود خارج شویم و به جای اینکه منتظر درخواست تسهیلات از سوی شرکت های دانش بنیان باشیم، نقش فعال تری در تکمیل و شکل دادن به اکوسیستم تامین مالی داشته باشیم. در عین حال یکی از مهم ترین بازیگران این اکوسیستم که با صندوق نوآوری همکاری نزدیک دارد، شبکه بانکی کشور است.

خیاطیان بانک ملی ایران را یکی از اولین بانک هایی دانست که با صندوق نوآوری برای حمایت از اکوسیستم دانش بنیان همکاری می کند. اما امروز شاهد هستیم که بانک ملی سیاست های جدیدی را برای حمایت از اکوسیستم نوآوری کشور اتخاذ کرده است که از این منظر اتفاق مبارکی است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: انتظار داریم بانک ملی نگاه ویژه ای به کسب و کارهای دانش بنیان داشته باشد. این شرکت ها علاوه بر اینکه موتور محرکه اقتصاد کشور هستند، عاملی برای حفظ نخبگان در کشور نیز هستند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی استفاده از ظرفیت های بازار سرمایه در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان را از برنامه های جدی این صندوق در دوره جدید فعالیت خود عنوان کرد و گفت: اگرچه این کار سخت به نظر می رسد. در ابتدا، اما سازمان بورس و اوراق بهادار از این انتشار استقبال کرده و ما نیز به دنبال آن هستیم تا شرایط را برای بنگاه‌های دانش بنیان برای انتشار اوراق صکوک نوآوری تعاونی با شبکه بانکی کشور فراهم کنیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: هیئت مدیره صندوق رشد تولید بنگاه های دانش بنیان را در راستای شعار حمایت از بنگاه های دانش بنیان طراحی کرده است. در این زمینه برخی بانک ها برای اجرای اهداف برنامه رشد تولید، روند همکاری با صندوق را آغاز کرده اند. همچنین از بانک ملی می‌خواهیم برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رشد تولید و فروش این شرکت‌ها در زمینه راه‌اندازی پشتیبانی دستگاهی برای رشد تولید، وارد روند همکاری با صندوق نوآوری شود.

اختصاص 5 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانک ملی برای رشد تولید دانش بنیان در کشور

ابوالفضل نجارزاده، مدیرعامل بانک ملی نیز با بیان اینکه بانک ملی در راستای اجرای سیاست های دولت است، گفت: خوشبختانه دولت سیزدهم به اهمیت مقوله دانش بنیان واقف است و بر حمایت از دانش بنیان تاکید دارد. اقتصاد مبتنی بر

وی در ادامه ضمن تقدیر از بسته صندوق نوآوری و شکوفایی برای رشد محصولات دانش بنیان در کشور، گفت: در راستای سیاست های صندوق نوآوری برای رشد تولید دانش بنیان بر دانش، از دانش بنیان حمایت خواهیم کرد. مشاغل مبتنی بر تا 5000 میلیارد تومان. بانک ملی این 5 تلاش را به عنوان حمایت اولیه از کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اختصاص می‌دهد، اما اگر اکوسیستم نوآوری کشور به منابع بیشتری نیاز داشته باشد، آمادگی کامل برای تامین آن‌ها را داریم.

نجارزاده همچنین با اشاره به اینکه سیاست های بانک ملی در راستای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و اکوسیستم نوآوری کشور نسبت به سال گذشته تغییر زیادی کرده است، گفت: امروز از همکاری راهبردی با صندوق نوآوری قدردانی می کنیم و از ظرفیت های خود برای حمایت از کشور استفاده می کنیم. اکوسیستم نوآوری

مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه سال گذشته اولین گام ما تشکیل ساختاری مجزا و منسجم در حوزه فناوری و نوآوری بود، تصریح کرد: همچنین تلاش کرده ایم تا اختیارات هر چه بیشتر به واحد ملی تفویض شود. بانکی که در صندوق نوآوری مستقر است.

وی خاطرنشان کرد: در بانک ملی آمادگی داریم با همکاری صندوق نوآوری راه حلی موثر برای حل مشکلات تامین مالی اکوسیستم فناورانه کشور پیدا کنیم. سیاست بانک نوین حمایت از حوزه فناوری است و برای ما تسهیل دسترسی شرکت های دانش به منابع از اهمیت بالایی برخوردار است. در این راستا سعی داریم فرآیندهای اداری را برای شرکت های دانش بنیان کوتاه کنیم.

ناجازاده با ابراز امیدواری از اینکه این بانک با همکاری صندوق نوآوری بتواند مشکلات موجود در اکوسیستم فناوری کشور را برطرف کند، گفت: با توجه به ساختار منسجمی که در راستای تامین مالی فناوری در ملی ایجاد شده است. بانك و اختياراتي كه به حوزه فناوري در بانك تفويض شده است انجام شده است، اميدواريم مسائل و مشكلات شركت ها توسط صندوق نوآوري و بانك ملي حل شود.

مدیرعامل بانک ملی وجود 52 میلیون مشتری بانکی را یکی از توانمندی های اصلی این بانک اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 35 میلیون مشتری بانک فعال هستند و این توانمندی تسهیلاتی را در اختیار بانک قرار می دهد که می توانیم از آنها برای ارائه خدمات استفاده کنیم. اکوسیستم نوآوری از کشور استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بانک ملی ایران هم از نظر خدمات مالی و هم در حوزه سرمایه گذاری و سایر بخش ها بسته به تصمیم دولت امکان مشارکت در صندوق نوآوری را دارد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *