به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ اولین جشنواره ملی آموزش مالی و اقتصادی پس از تشریح و حمایت دو وزارتخانه اقتصاد، دارایی و آموزش و پرورش در 7 شهریور 1402 با هدف آگاهی بخشی به مسائل مالی و اقتصادی در آبان ماه سال گذشته با حضور بیش از 100 فعال حوزه آموزش و سواد مالی با شعار “سواد مالی: ضرورتی برای همه” در خانه بازرگانی تهران رونمایی و شروع به کار کردند.
این جشنواره توسط مؤسسه آموزش سواد مالی پژواک تدبیر (اکوویژن) با رویکرد حمایت از دست اندرکاران و فعالان عرصه آموزش سواد مالی، با شناسایی و حمایت از گروه های توانمند و استانداردسازی محتوای موجود و نیز توسط این دو طراحی شده است. وزارتخانه های اقتصاد و دارایی و آموزش در جلسه ای در قالب تفاهم نامه حمایت از برگزاری آن.
از جمله اهداف این جشنواره، توسعه و ارتقای سواد مالی برای همه مردم ایران است که در بخشهای مختلف از جمله مسابقات، آکادمی علمی، چالشها و رویدادهای مهارت محور طراحی شده است.
از سوی دیگر برگزارکنندگان به دنبال این بودند که مفاهیم و اصول اولیه اقتصاد، روش های کسب درآمد و کاریابی، مدیریت هزینه ها و پس انداز، سرمایه گذاری، مدیریت ریسک و بیمه، مدیریت بدهی و اعتبار، کلاهبرداری را در اختیار عموم مردم قرار دهند. و حفظ دارایی ها به صورت مقدماتی و آشنایی مختصر با یکدیگر.
همچنین شرکت کنندگان قادر خواهند بود بر اساس شرایط خاص اقتصادی ایران، توانایی شناخت مزایا و چالش های تصمیمات مالی را به دست آورند تا در نهایت این درس ها منجر به تمایل افراد به افزایش مهارت و به کارگیری اصول مالی و اقتصادی شود. مفاهیم با شایستگی و کارایی در زندگی و سازماندهی یک برنامه مالی شخصی سازی افراد.
در بخش مسابقه اولین جشنواره ملی آموزش مالی و اقتصادی، تمامی مخاطبان اعم از دانشآموزان، دانشجویان، اساتید و معلمان آثار خود را در چهار حوزه هنری، پژوهشی، طراحی آموزشی، برنامهنویسی و ساخت بازی ارسال کردند.
به همین دلیل است که داوری مرحله اول جشنواره در گرایش های هنری، فنی و علمی اولین جشنواره ملی سواد مالی و اقتصادی از هفته دوم اردیبهشت ماه توسط کمیته علمی جشنواره آغاز شد. در مجموع 1482 اثر از 29 استان در سایت بارگذاری شد و تیم داوری هر یک از آثار را در چهار جهت هنری، تحقیق و پژوهش، طراحی آموزشی و بازی سازی بررسی کردند. پس از داوری اول، آثار با استانداردهای اولیه به مرحله دوم منتقل شدند. در مرحله اول هدف بررسی کیفیت اثر ارائه شده بود و در مرحله دوم میزان سواد مالی ارائه دهندگان اثر مورد بررسی قرار گرفت.
از بین آثار دریافتی، پس از رقابت بسیار تنگاتنگ بین گروه ها و افراد شرکت کننده، کمیته علمی Ecovision و تیم داوری جشنواره بهترین های این جشنواره را معرفی کردند تا در مراسم اختتامیه از آنها تقدیر شود.
برگزیدگان در چهار رده بزرگسالان، متوسطه دوم، متوسطه اول و ابتدایی به رقابت پرداختند که از بین آنها 22 نفر از بزرگسالان منتخب و 100 دانش آموز به مرحله نهایی راه یافتند اما به دلیل اتفاق ناگواری که برای رئیس جمهور محترم و همراهش رخ داد. . شناخت برگزیدگان علاوه بر تحولات سیاسی اجتناب ناپذیری که در پی خواهد داشت، منوط به استقرار هر چه سریعتر توسط وزارت اقتصاد و آموزش و پرورش دولت چهاردهم است تا مراسم اختتامیه جشنواره ملی سواد مالی و اقتصادی برگزار شود. می توان از طریق حضور آنها اطمینان حاصل کرد.
absnews