احیای 223 صنعت در استان مرکزی/ واردات لکوموتیو نفی حمایت از تولید نیست
ای بی اس نیوز/مرکزی معاون هماهنگی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: یکی از سیاست های دولت سیزدهم جلوگیری از افزایش واحدهای راکد و تلاش برای بازگرداندن آنها به چرخه است.
25 اسفندماه در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی اراک، تلاش تبار خاطرنشان کرد: برگزاری مستمر و بسیار جدی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به صورت مستمر در سطح استانی با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار می شود. حضور استاندار و در سطح ملی نکته مهمی در زمینه حمایت از تولیدکننده است.
وی افزود: در کارگروه استانی یا ستاد ملی مشکلات واحدهای مشکل دار و راکد به صورت مستمر رصد می شود و در این کارگروه ها از قرار گرفتن یک واحد تولیدی در مسیر رکود جلوگیری می شود.
معاون هماهنگی و توسعه منطقه ای وزارت کشور ادامه داد: 25 میلیارد تومان در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خیرآباد سرمایه گذاری شده و بیش از 10 نفر مشغول به کار شده اند. این واحد برای توسعه کار خود تقاضای 10 میلیارد تومان تسهیلات دارد که امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان ارائه و تصویب می شود.
سوره تبار ادامه داد: حدود 223 واحد صنعتی در 11 ماهه امسال در این استان احیا شده است که با راه اندازی مجدد این واحدها حدود 1400 فرصت شغلی برای جوانان استان فراهم شده است که 19 واحد از این تعداد بیشتر مشغول به کار شدند. بیش از 10 کارگر .
وی در خصوص واگن های پارس و واردات لکوموتیو نیز سیاست حمایت از تولید دولت را برجسته کرد و افزود: واردات لکوموتیو باعث لغو حمایت از تولید نمی شود. ما نمی توانیم فرصت های کوتاه مدت را از دست بدهیم و سعی می کنیم فرصت ها را در حوزه تولید و سرمایه گذاری از دست ندهیم، اما تولید هم متوقف نمی شود.
سوره تبار خاطرنشان کرد: قرارداد واگن پارس همچنان معتبر است و واردات برای این است که فرصت سرمایه گذاری هدر نرود و چرخه حفظ و تکمیل شود و خلأهای موجود پر شود.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته حمایت هایی از لکوموتیوسازان صورت گرفته و اکنون نیز وجود دارد، در خصوص مابقی پرونده ها و قرارداد واگن پارس پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
انتهای پیام