اجرای 10 طرح ملی برای رفع موانع توسعه حیات دریایی
به گزارش ای بی اس نیوز، «تامین غذای آبزیان با کیفیت، پوشش ریسک و تأمین مالی طرحهای اصلاحی»، «توسعه بخشهای تبدیلی و تبدیلی»، «کشت گسترده جلبکهای کلان در سواحل جنوبی»، «توجه به گونههای آبزی بومی» و «تسهیل و تسریع در صدور» مجوزها” از جمله چالش ها و موانع توسعه صنعت دریایی، حل آنها نیازمند همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، سازمان شیلات و سازمان دامپزشکی و مشارکت دانش بنیان است. سازمان های انجام شده
این موضوعات با تعریف پروژه هایی مانند «تامین استخرهای آب گرمابی ماهی با استفاده از ریزجلبک»، «استخراج آگار و کاراگینان از جلبک های کلان کشت شده»، «تولید جلبک اسپیرولینا» «تولید محصولات حاصل از فرآوری جلبک دریایی»، تولید ماسک، لوازم آرایشی و بهداشتی، تولید، تولید مثل و پرورش ماهی خاویار هیبریدی سریع الرشد، تولید تجاری امگا 3، ژلاتین و کلاژن از ضایعات آبزیان و غیره. حل خواهد شد.
به گفته دستیار علمی ریاست جمهوری، کارشناسان بر این باورند که کاربرد علم و فناوری علاوه بر توسعه کمی استفاده از دریا در زمینه های مختلف از جمله صنعتی، اقتصادی، تحقیقاتی، نظامی، گردشگری و… و غیره. .، باعث افزایش کیفیت استفاده و همچنین کاهش هزینه می شود. این باور وجود دارد که توسعه فناوری از یک سو مستلزم توسعه دانش و از سوی دیگر عامل تسریع در توسعه علم و دانش در کشور است و بنابراین سرمایه گذاری در فناوری های دریایی باعث جهش بزرگ توسعه علمی در کشور می شود. کشوری که پیامدهای مثبتی بر اقتصاد و اشتغال دارد.
10 طرح ملی توسط ستاد توسعه بیوتکنولوژی اجرا می شود تا صنعت دریایی به نقش واقعی خود در تولید ناخالص ملی نزدیک شود.
انتهای پیام