قلی زاده با بیان اینکه تعداد ایستگاه هایی که طرح کهاب در سه بند به طور کامل اجرا شده است، درصد کمی از کل ایستگاه ها را نشان می دهد، تصریح کرد: در بیش از 2 درصد ایستگاه ها، صاحب جایگاه مجبور بود درآمد سالانه خود را به اجرای این پروژه میسر نشد، هیئت دولت تخصیص بودجه را به عنوان راهکار تصویب کرد که متاسفانه تخصیص نیافت و هر سال تجهیزات گرانتر می شود.
رئیس اتحادیه جایگاه داران کشور گفت: چند سالی است که مصوبات مربوط به قانون کیفیت هوا و ضوابط مربوطه تدوین شده است اما اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح کهاب (جمع آوری بخارات بنزین) در سطح جایگاه ها تامین نشده است. ، در حالی که پروژه به طور کامل اجرا شده است. کهاب 2 هزار میلیارد تومان از پمپ بنزین ها نیاز دارد.
قلی زاده با اشاره به مشکلات ایجاد شده در این مصوبه گفت: متأسفانه وزارت بهداشت به جای رفع مشکل و اجرای طرح، طبق بند 6 این مصوبه و تفسیر آن از مواد 91 و 95 قانون کار. شرکتها را به پستها هدایت میکند.” برای استخراج پول از آنها و سنجش آلودگی در سایت؛ اگرچه هیچ مدرکی مبنی بر پرداخت از سوی دارنده آن وجود ندارد. البته برای پایان دادن به این مشکل با وزارت بهداشت در حال تعامل هستیم و ما معتقدیم دستگاه های اجرایی نباید هزینه نظارت خود را از جیب بخش خصوصی بپردازند و چنین نظارتی به هیچ وجه از برنامه آن منحرف می شود و هیچ هدفی محقق نمی شود.
به گفته وی، بررسی ها حاکی از تاثیر 2 درصدی اجرای طرح کهاب بر کاهش آلودگی هوا است و در قانون کیفیت هوا باید عوامل متعددی در خصوص منابع متحرک و ثابت آلاینده، اما ساکنان در نظر گرفته شود. به عنوان بخشی از جامعه علاقه مند به اجرای طرح های مربوطه و درخواست منطقی آنها برای تامین اعتبار از دولت و انتشار مصوبات بدون ابهام باشد.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده های نفتی افزود: در مصوبه ایام تعطیلی جایگاه به دلیل اجرای طرح به سازمان غیرانتفاعی پرداخت شود. ، و اصولاً همه دستگاه ها باید هماهنگ باشند تا با اجرا یا نظارت بر طرح، سوخت رسانی مختل نشود.
به گزارش ای بی اس نیوز، طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین) مشتمل بر سه مرحله که مرحله اول آن شامل لوله کشی از مخازن زیرزمینی تا نقطه تخلیه از جایگاه های سوخت است، در تمامی جایگاه های سراسر کشور اجرا شده است. کشور؛ فاز دوم این پروژه شامل بازیافت بخارات بنزین در خود جایگاهها و فاز سوم شامل نصب دستگاههای استخراج بخار گاز در جایگاهها است.
وی افزود: اقدام وزارت بهداشت در تعقیب استانداری که حاضر به پرداخت هزینه نظارت بر قوه مجریه نیست، منصفانه و زیبا نیست و مورد اعتراض جدی مسئولان در سراسر کشور قرار گرفته است و کشورها و این اعتراضات هر روز در حال افزایش است. روز ما باید مشکل را حل کنیم.
قلی زاده با اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی در پمپ بنزین ها و اینکه جایگاه داران از زمان شیوع کرونا بالغ بر 140 میلیارد تومان برای رعایت پروتکل های سرمایه شخصی هزینه کرده اند، گفت: قرار می گیرد و این مجموعه صنفی تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت. برای مشاهده مشکل
absnews
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اجرای این طرح هزینه های ایستگاه را تا 20 درصد افزایش می دهد و باید برای ساخت ایستگاه جدید سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد. طرح کهاب و مستندات آن موجود است و موارد و موانع را به هیات دولت و مسئولان نفتی اعلام کرده ایم که مهم ترین آن کمبود منابع مالی و تدوین نهایی استانداردهای لازم است.
اسدالله قلی زاده در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه مقررات کنترل و کاهش آلودگی هوا مبهم است و تا آنجا که می دانیم مهمترین رکن آن یعنی تامین مالی انجام نشده است، گفت: نرخ ارز در نوسان است. برای اجرای کامل پروژه در ایستگاه ها حداقل 2 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است و از آنجایی که نگهداری تجهیزات مربوطه بسیار پرهزینه است، هزینه مربوطه باید به صاحبان جایگاه ها پرداخت شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز