اخبار اقتصادی روز

اجرای طرح نظارت بهداشتی و شرعی ذبح دام در تاسوعا و عاشورا

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نامه ای به دامپزشکی استان های کشور بر اساس تبصره (2) ماده (2) آیین نامه اجرایی بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاه های کشور، برای حفظ سلامت گوشت حاصل از حیوانات قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا. لذا پیش بینی می شود سلامت مصرف کنندگان و مراقبت های بهداشت عمومی با هماهنگی نهادهای ذیربط استانی نسبت به سال گذشته جامع تر باشد. .

مجتبی نوروزی در این نامه به هماهنگی بین‌وزارتی ادارات کل دامپزشکی استان‌ها با سایر نهادها و سازمان‌ها به‌ویژه با فرمانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، ائمه جمعه و جماعات، سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها، مرکز بهداشت حرفه‌ای و دانشگاه، اشاره کرده است. کمیته علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و بهزیستی و بهزیستی بر اجرای این طرح در ایام سوگواری امام حسین (ع) در تاسوعا و عاشورا تاکید کردند.

وی در عین حال از دامپزشکی استان ها خواست تا در این ایام با شهرداری ها هماهنگی لازم را برای تعیین مکان مناسب به عنوان مکان موقت عرضه و ذبح دام های قربانی با امکانات لازم مطابق با موازین بهداشتی داشته باشند. پروتکل ها و نظارت ناظر بهداشتی دامپزشکی و ناظر شرعی.

نوروزی در این نامه گفت: برنامه عملیاتی بازرسی و پایش بهداشتی و شرعی دام قربانی شامل: تشکیل اکیپ های ثابت و سیار بهداشتی و کنترل و مراقبت شرعی در استان ها و ادارات تابعه در قالب پرسنل فنی دامپزشکی با همراهی رئیس دفتر نمایندگی قانونی و ناظران شرعی به منظور بازرسی بهداشتی و پایش حیوانات قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا در روزهای 25 و 26 تیرماه از ساعت 14 الی 14 انجام می دهند.

وی در این نامه بر تجهیز تیم های کنترل و نظارت شرعی ثابت و سیار به لباس فرم، خودروهای ویژه بهداشت دامپزشکی و نظارت شرعی و تامین تجهیزات مناسب تاکید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در برنامه پایش این طرح مسئولان دامپزشکی استان موظفند اقداماتی از جمله نظارت مستمر بر حسن اجرای طرح در سطح استان و نظارت بر عملکرد بازرسان در سطح استان را انجام دهند. در سطح شهرستان، اطلاع رسانی از طریق تهیه اطلاعیه برای رادیو و تلویزیون، مساجد و نشریات محلی و استانی و نیز در نماز جمعه و گزارش.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *