اجرای دقیق تولید، عملیاتی شدن طرح را تسریع می کند
ای بی اس نیوز/زنجان معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: امروز وظیفه اصلی مدیران کمک به افزایش سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار است.
ملک رحمتی امروز (سه شنبه 7 آذرماه) در جلسه کارگروه تولید دارایی های دولت در استان زنجان، با بیان اینکه دولت اموال مردم را بر نمی گرداند، بلکه اموال مازاد آن را به اقتصاد به نفع جامعه برمی گرداند. عمومی. بهره وری خوب باعث تسریع تکمیل طرح ها و پروژه های نیمه تمام می شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح مورد تاکید مقام معظم رهبری و از سیاست های مهم دولت است، افزود: اجرای بهره وری به معنای ارتقای بهره وری است و باید از این ظرفیت پیشگام برای گشودن گره ها در اجرای طرح ها استفاده کنیم. .
رئیس سازمان خصوصی سازی بهره وری را رویکردی گفتمانی دانست و ادامه داد: آیین نامه جدید بهره وری دغدغه کارمندان و مدیران کشوری را برطرف کرده است و می دانیم بهره وری چیز جدیدی نیست. یعنی این موضوع قاعده یا قانون جدیدی نیست، بلکه در گذشته به درستی رعایت نشده است.
وی با بیان اینکه صنعت تولیدی رویکرد گفتمانی دارد، اذعان داشت: تاکنون کشور روی همین ریل بوده است و اکنون باید این ریل را تغییر دهیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه اگر بخواهیم به پروژه های عمرانی نیمه تمام در کشور پایان دهیم باید طرح تولید مازاد کالاهای عمومی را با جدیت پیگیری و اجرا کنیم، تصریح کرد: آیین نامه جدید سازوکارهای مناسبی را برای ایجاد ارزش افزوده ایجاد کرده است. در کالاهای عمومی و اختیارات قابل توجهی به استان ها دادند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه امروز کشور برای ایجاد حرکت نیازمند تصمیم گیری در این چارچوب است، تصریح کرد: برای اجرای بهتر طرح بر اساس سیاست های دولت، کار در استان ها به خود استانداران واگذار شد تا با همکاری سایر مسئولین در صورت نیاز امور اولویت بندی و پیگیری خواهد شد.
رحمتی با بیان اینکه با اجرای بهره وری در استان زنجان شاهد اتفاقات خوبی در تکمیل پروژه های نیمه تمام خواهیم بود، تاکید کرد: مدیران باید کمک به افزایش سرمایه گذاری ها را وظیفه خود بدانند و تحقق این امر مستلزم نگهداری صحیح از دارایی های هر مجموعه است. و استفاده مولد آن
به گزارش ای بی اس نیوز، مجموع پروژه های نیمه تمام استان زنجان شامل 229 هزار متر مربع عرصه و 5 هزار و 190 متر مربع فضاهای عمومی است که تکمیل آن به 28.5 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد. طول عمر بیش از 300 پروژه کمتر از 5 سال است.
انتهای پیام